Μήνυμα στις 17/1/2013 στις 05:32 @Sex
ακριβως αυτα που σ περιεγραψα....το ξερω επειδη ακριβως τα ιδια επιζητω κ εγω.....γλυψιμο χαλαρο,χουφτωμα,ρωγες,λαιμο,χαδια....μεχρι ν ανεβουν παρα πολυ τα αιματα ;) ;)
Πήγαινε στο θέμα: παιχνίδια
Μήνυμα στις 15/1/2013 στις 06:28 @Sex
καλεσε την σπιτι σ για ταινια η σε καποιο σπιτι......αναψε μερικα κερια,ξεκινηστε χαλαρα,βαλε ενα ωραιο αρωμα,να εισαι τρυφερος μαζι της και το πραγμα θα ερθει απο μονο του.....απλα καλεσε την ενα σαββατοβραδο....
Πήγαινε στο θέμα: Όλο αναβολες κ δικαιολογίες.
Μήνυμα στις 15/1/2013 στις 06:25 @Sex
εφοσον αυτη η κοπελα σουυ προσφερει τοσα,μορεις για εμειρια να ξεινησσεις τα πρωτα βηματα μαζι της......δεν ειναι αναγκη να πεις,ξεκινας και βλεπεις.....το φιλι θα ερθει ξαφνικα μονο του και δεν θα το ελεγχεις.....για το σεξ αν ψηνεσαι πες της το μπας και γινει τιποτα.....ποσο ειναι αυτη?δεν βρισκεστε πια?
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενος
Μήνυμα στις 15/1/2013 στις 06:18 @Sex
να την φιλας στο λαιμο,να της τριβεις την κλειτοριδα,να της πιανεις το στηθος,να την γλυφεις απαλα στο σωμα,να την αγκαλιαζεις,να παιζεις με τη γλωσσα και τα χερια σας....αυτα εννοει.....και εμενα αυτα με τρελενουν....
Πήγαινε στο θέμα: παιχνίδια
Μήνυμα στις 12/1/2013 στις 06:43 @Κλάψιμο
μακαρι να εβρισκα τροπο να το αποβαλλω!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Εξεταση στομαχου-ΕΠΕΙΓΟΝ
Μήνυμα στις 11/1/2013 στις 04:18 @Κλάψιμο
Αν ηταν η ζηλεια ψωρα θα κολλουσε ολη η χωρα.....Μην κρινεις για να μην κριθεις....Μην αγχωνεσια καθολου κοριτσι μου ειναι ροδα και θα γυρισει....Γραφτην εκει που δεν πιανει μελανι και θα ερθει η ωρα της που θα πεσει η μασκα της διαδημης και της αρχηγου του σχολειου...τα μυστικα μας δεν τα λεμε ολα σε κανεναν γιατι ο καλυτερος σου φιλος ειναι και ο χειροτερος σου εχθρος οπως ελεγαν και οι παλιοι...σε ζηλευει και τωρα σε κραζει επειδη δε μπορει να κανει μια σχση της προκοπης και να μοιραστει πραγματα με το ατομο αυτο...περασα και εγω απο τετοια σταδια και χειροτερα,και το καλυτερο φαρμακο ειναι η γραψομουνινι!!!!!!!!Αστες να λενε,εδω θα φανουν ποιοι μενουν κοντα σου και ποιοι αξιζουν να μενουν διπλα σ σν φιλοι.....οτι κανεις ειναι δικαιωμα σ...μην της απαντας καν και αστην να βλεπει την καμπουρα της....
Πήγαινε στο θέμα: φήμη για μένα
Μήνυμα στις 11/1/2013 στις 04:13 @Κλάψιμο
σ ευχαριστω πολυ,πηγα και εχω νευρωση στομαχου,γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση και σπαστικη κολιτιδα απο ΑΓΧΟΣ!!!
Πήγαινε στο θέμα: Εξεταση στομαχου-ΕΠΕΙΓΟΝ
Μήνυμα στις 11/1/2013 στις 04:07 @Κλάψιμο
Αν μου επιτρεπεις,ηταν ο πρωτος που εβγαλες?και σε ποιο σημειο?εκανες ραμματα?ηταν εξω η μεσα?
Πήγαινε στο θέμα: Έβγαλα το φρονιμίτη
Μήνυμα στις 9/1/2013 στις 17:06 @Θ. Κλημεντίνη
καλησπερα,ειμαι φοιτητρια 20,5 στο τριτο ετος....ζω σε πολη μακρια απο το νησι μου και οσο διαστημα ειμαι εδω δεν εχω κανει μια σχεση της προκοπης....μπλεκω με παιδια αλλα βλεπω μονο σεξ θελουν η απλα πιο ελευθερη δεσμευση....εγω κανω ονειρα να βρω εναν ανθρωπο ωριμο μεγαλο(μετα τα 25-30)να κατασταλλαξω και να μεινω εδω για παντα,να μην ξαναφυρισσω στο νησι μου γιατι εκει δεν μ αρεσει το χειμωνα,περασα δυσολα χρονια,κουραστικα να ειμαι με τον ενα και τον αλλο να δινω τα παντα και στο τελος ολοι να με αφηνουν για κατι πιο εξαλλο και καινουριο....περασα δυσκολες οικογενειακες καταστασεις και πολλα οικογενειακα προβματα και καθε φορα που θα επιστρεψω μου συμβαινουν ασχημα πραγματα....πως μπορω να διεκδικισω κατι που μου αξιζει??κανω γνωριμιες ερωτευομαι βρισκω μια ανταποκριση στην αρχη(απο πρωτη κινηση δικη τους)αλλα μετα τπτ......ειμαι εμφανιση και καλη κοπελα απο οσο λενε γ μενα,δεν δινω δικαιωματα στον κοσμο....ποια η γνωμη σας?γτ να μην βρισκεται κατι καταλληλο και ολο να ειμαι η δευτερη?
Πήγαινε στο θέμα: θελω να κατασταλλαξω καπου
Μήνυμα στις 9/1/2013 στις 16:39 @Sex
καλησπερα και απο εμενα....κατι παρομοιο με εσενα ειχα εμφανισει και εγω πριν χρονια στο δεξι κωλομερι(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩς ΑΛΛΙΩς ΝΑ ΤΟ ΠΩ:p)....htan apo ξyrisma apo oso katalaba αλλα ποναγα αρκετα....περιμενα καποιες μερες,του εβαλα λιγο λαδι το εσκασα και μετα οινοπνευμα(το εσκασα την ωρα που εκανα μπανιο και ειχε μαλακωσει με το νερο)...δεν με ξαναενοχλησε...δεν σ συνιστω ομως να κανεις το ιδιο γιατι μετα δε μπορουσα ουτε να κατουρισω.....εσενα εχει βγει και σ αλλο σημειο,αρα φαντασου....πηγαινε λοιπον στο υναικολογο σ να το δει και να σ δωσει καποια κρεμα η φαρμακο,γιατι καποια ειναι σαν μυκητας απο σεξουαλικη επαφη και μτα εξαπλωνονται!
Πήγαινε στο θέμα: κατι σαν εσωτερικο σπυρακι |