Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Τσόντες μόνο στα περιοδικά και με τις χίλιες προφυλάξεις—μέσα στη μπλούζα και από μακρινό περίπτερο
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ντροπες και γυμνο.

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #99082 από ZaMpEtAkOs στις 25 Απριλίου 2012, 4:23μμ

ZaMpEtAkOs

μέλος από: 25/4/2012
Παιδια καλησπέρα.

ειμαι καινουργιος εδω περα και εχθες εριξα μια ματια στα θεματα που γραφοντε εδω περα και πηρα το θαρρος να μοιραστω κατι θεματα που εχω και εγω.

1) εχει τυχει να την παιξω με 2-3 φιλαρακια μου. αλλα στην αρχη ντρεπομουν πααααρα πολυ να το κανω. γενικα ντρεπομαι να βλεπουν οι αλλοι το απαφτο μου. πως μπορω να το ξεπερασω??

2) ειχε τυχει μια φορα να παω σε μια παραλια γυμνηστων. μετα απο πολλες ωρες αποφασισα να βγαλω και εγω το τετοιο μου εξω και αμεσως ολη η παραλια εμαθε ποσο τον εχω. πως γινετε να μην μου σικωνετε σε τετοιεσ περιστασεις?

3) κυκλοφορειτε γυμνοι ( στο σπιτι, σε φιλους)???

ευχαριστω εκ τον προτερων για τον χρονο που δωσατε να το διαβασετε. αν μπορειτε να βοηθησετε θα ηταν ακομα καλυτερο!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99086 από Gray στις 25 Απριλίου 2012, 5:32μμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
Γεια σου φιλε μου , πρωτα απο ολα να σου πω οτι θελει κιλα αρχιδια να βγαλεις το απαυτο σου σε παραλια . τεσπα ... θα σου πω κατι ... ειμαι αγορι και εχω το ιδιο πραγμα που εχεις και εσυ .. μπορει το μεγεθος να αλλαζει αλλα ιδεολογικα εχουμε το ιδιο πραγμα . Μην Ντρεπεσαι;) μπορεις να συνεχισεις να κανεις οτι κανεις (αυτο που ειπες στο νουμερο 1) αλλα πρεπει να εισαι ΟΚ με αυτο . Αλλιως σταματα το . Αν δεν νιοθεις καλα με αυτο σταματα να το κανεις . Αλλα εγω πιστευω οτι δεν πρεπει να ντρεπεσαι . Το νουμερο 2 ..χμμ οταν βλεπεις γυμνα σωματα τριγυρω δεν ειναι ευκολο να μην σου ερθει στυση ;) ορμονες φιλε μου.. δεν εχει σημασια τι θα δεις (πουτσο/βυζια/μουνι) οι ορμονες θα σε κανουν να φανταστεις πραγματα που θα σε ανεβασουν (αν ενοεις αυτο )

για το 3 .. οχι νιοθω αβολα .. αν και καποιοι φιλοι μου εχουν δει το απαυτο μου ;) ..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99098 από zifeis στις 25 Απριλίου 2012, 8:29μμ

zifeis

Εικονίδιο
μέλος από: 19/3/2012
εγω φιλε το θεωρω μεγαλη ανωμαλια να την βγαλεις και να την παιζεις μαζι με τους φιλους σου, αυτα ειναι πραγματα για να τα κανεις μονος σου

τωρα για το γυμνισμο λογικο ειναι να σου σηκωνεται απλα με το χρονο θα το συνιθησεις
οχι δεν κυκλοφοορω γυμνος με φιλους μονο μερικες φορες οταν ειμαι μονος στο σπιτι
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99138 από lazar στις 26 Απριλίου 2012, 5:09μμ

lazar

μέλος από: 19/4/2012
εγω ξερω, πως το γυμνο πειραζει μερικους... Σχεδον ολοι οι αντρες εχουμε παιξει με φιλους ειναι απολυτα φυσιολογικο, και ειναι λογικο να ντρεπεσαι σε παραλια γυμνιστων οταν σε ενοχλει να σε γυμνος... Το μη λογικο ειναι γτ καποιος που ειναι ντροπαλος(και ειναι πολλοι) να παει σε παραλια γυμνιστων...Χαχα ολα μια χαρα ειναι κανενας λογος για συζητηση πραγματικα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99146 από ZaMpEtAkOs στις 26 Απριλίου 2012, 6:32μμ

ZaMpEtAkOs

σας ευχαριστω πολυ ολους!!!!

ζιφις: αμα κικλοφορισω εστω και στο σπιτι μου γυμνος μου σικωνετε η μαλακια μου αμεσως!!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99148 από zifeis στις 26 Απριλίου 2012, 8:02μμ

zifeis

Εικονίδιο
μέλος από: 19/3/2012
θα ειναι απτην εφηβεια ολο καβλες εχουμε σ'αυτην την ηλικια
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99153 από mrmars στις 26 Απριλίου 2012, 9:05μμ

mrmars

Εικονίδιο
μέλος από: 24/4/2012
Οι Αρχαιοι Ελληνες Γυμνοι Εκαναν Τα Αγαλματα !!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99172 από ZaMpEtAkOs στις 27 Απριλίου 2012, 12:56πμ

ZaMpEtAkOs

21 ειμαι εχει περασει η εφηβεια!!!! δεν μεγαλωνει αλλο το πουλι μας!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login