Μήνυμα στις 8/4/2013 στις 03:30 @Sex
πιστευω οτι του καθενα η κλιση ειναι αδιαφορετικη!!! εμενα ας πουμε κοιταει προς τα δεξια!!!! αλλα απο την μεση του πεους και πανω οχι απο την βαση!!! Πήγαινε στο θέμα: 1-2-3
Μήνυμα στις 27/4/2012 στις 18:10 @Sex
παντα κοντρα τα ξυριζω!!! και μετα η βαζω αφτερ σαβε η καμια κρεμα τησ μητερας μου!!!! αλλα γυρνανε οι τριχες οι τριχες μου γαμωτη!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα!!!
Μήνυμα στις 27/4/2012 στις 12:06 @Sex
Παιδια ξυρισα το πεις μου και εκτος του οτι εχει βγαλει μικρα μπιμπικακια μου γυρισε μια τριχα!!! Τι να κανε για να μην εμφανιζοντε μπιμπικια και να μην γυρνανε οι τριχες;;
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα!!!
Μήνυμα στις 27/4/2012 στις 00:56 @Sex
21 ειμαι εχει περασει η εφηβεια!!!! δεν μεγαλωνει αλλο το πουλι μας!!!!
Πήγαινε στο θέμα: ντροπες και γυμνο.
Μήνυμα στις 26/4/2012 στις 18:32 @Sex
σας ευχαριστω πολυ ολους!!!! ζιφις: αμα κικλοφορισω εστω και στο σπιτι μου γυμνος μου σικωνετε η μαλακια μου αμεσως!!!!! Πήγαινε στο θέμα: ντροπες και γυμνο.
Μήνυμα στις 25/4/2012 στις 16:23 @Sex
Παιδια καλησπέρα. ειμαι καινουργιος εδω περα και εχθες εριξα μια ματια στα θεματα που γραφοντε εδω περα και πηρα το θαρρος να μοιραστω κατι θεματα που εχω και εγω. 1) εχει τυχει να την παιξω με 2-3 φιλαρακια μου. αλλα στην αρχη ντρεπομουν πααααρα πολυ να το κανω. γενικα ντρεπομαι να βλεπουν οι αλλοι το απαφτο μου. πως μπορω να το ξεπερασω?? 2) ειχε τυχει μια φορα να παω σε μια παραλια γυμνηστων. μετα απο πολλες ωρες αποφασισα να βγαλω και εγω το τετοιο μου εξω και αμεσως ολη η παραλια εμαθε ποσο τον εχω. πως γινετε να μην μου σικωνετε σε τετοιεσ περιστασεις? 3) κυκλοφορειτε γυμνοι ( στο σπιτι, σε φιλους)??? ευχαριστω εκ τον προτερων για τον χρονο που δωσατε να το διαβασετε. αν μπορειτε να βοηθησετε θα ηταν ακομα καλυτερο! Πήγαινε στο θέμα: ντροπες και γυμνο. |