Μήνυμα στις 27/4/2012 στις 23:53 @Sex
Φιλτατε panosx δεν μηλαω για θαυμα αλα λεω μετα απο μια σηρα γεγονοτων ακολουθησε και αυτο!!! Γυμναστηριο = Τεστοστερονη!! σαφος δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια γτ καθαρα ειναι θεμα γονιδιον!!!
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια ρε παιδια...
Μήνυμα στις 26/4/2012 στις 21:12 @Sex
Εγω Φιλτατε Lazar στα 14 ειχα το ιδιο ανγχος !!! Απο οταν αρχισα γυμναστηριο οχι αθλητισμο γενικα!! αρχισα να βλεπω εντηποσιακα αποτελεσμετα !!! Φυσικα με τον καιρο θα το καταλαβεις και εσυ !!! Είναι νωρις για να σου μπαινουν τετοιες σκεψης. βεβαια μην περημενεις να ξυπνησεις ενα πρωι και να σου βγαλει κανενα ματι . Ολα στον χρονο τους Φιλαρακο !!!
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια ρε παιδια...
Μήνυμα στις 26/4/2012 στις 21:05 @Sex
Οι Αρχαιοι Ελληνες Γυμνοι Εκαναν Τα Αγαλματα !!!
Πήγαινε στο θέμα: ντροπες και γυμνο.
Μήνυμα στις 24/4/2012 στις 20:54 @Διάφορα
Εγω εδω και 3 χρόνια περιπου 10 τσιγαρα την ημερα !!!
Πήγαινε στο θέμα: Κάπνισμα
Μήνυμα στις 24/4/2012 στις 20:32 @Sex
Σε κατι παρομοιο που μου ειχε τυχει.. Σε Σταση ιεραποστολικου τελιωσα και σιμαδεψα το προσοπο της . Εχοντας Βασικο στοχο στο μυαλο μου να πεσο σε σημειο οπου η υδονη εχει μπλοκαρει τον τροπο σκεψης της. Στην τριτη οχι στην δευτερη προσπαθεια μας (δεν ξερω τη σκεψης περασαν απο το μυαλο της και ποτε δεν θα μαθω) το ζητισε απο μονη της !!! Το περνω σαν ενα ειδος ψυχολογικου πολέμου !!! Και Πριν απαντησει καποιος για τυχον αισθηματικους λογους θα υπενθιμισω οτι ειναι Σεξ και οχι Σαιξπηρ.. Πήγαινε στο θέμα: Πως γινετε να την κανω να τα θελει?
Μήνυμα στις 24/4/2012 στις 20:18 @Sex
Εγω παντος για να πεφτω παντα μεσα φροντισα νε ειμαι ογκώδεις απο την μεση και πάνω και σχετικά αδύνατος στα ποδια !!!
Πήγαινε στο θέμα: κορίτσια προτιμάτε μπρατσαραδες ή λεπτοκα |