Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Οι άντρες με σκουλαρίκι είναι έτοιμοι για γάμο. Έχουν εμπειρίες και πόνου και αγοράς κοσμημάτων.
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου

Δεν θέλω να προχωρήσω...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #83142 από zamanfou στις 03 Αυγούστου 2011, 11:21μμ

zamanfou

Εικονίδιο
μέλος από: 28/3/2011
Το αγόρι μου είναι 18 χρονών ,όπως κι εγώ...έχει ολοκληρώσει ενώ εγώ όχι.Οι φίλες και φίλοι μου λένε να κάνω τουλάχιστον τα προκαταρκτικά που δεν έχω κάνει επίσης...αλλά δεν μου βγαίνει και ούτε με πιέζει κιόλας βέβαια.Αλλά με κάνουν και νιώθω άβολα...υπάρχει δηλαδή κάποιος άγραφος νόμος ότι στα 18 πρέπει να τα κάνεις όλα αυτά?Δεν καταλαβαίνω...μήπως δεν πρέπει να κάνω σχέσεις μέχρι να νιώσω έτοιμη για όλα αυτά?Ή θα κάνω και θα με λένε μυξοπαρθένα?Έτσι σκέφτονται όλοι?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #83143 από ernestos στις 03 Αυγούστου 2011, 11:28μμ

ernestos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 3/8/2011
να κάνεις αυτό που σου λέει η καρδιά σου και να το κάνεις όποτε είσαι έτοιμη. αν το αγόρι σου σε αγαπά θα σε κατανοήσει, κι ίσως σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις μικροαναστολές που λογικά έχεις. και μην ξεχνάς ότι και την απόλαυση και το βάρος μιας πιθανής στραβής πρώτης φοράς θα το σηκώσεις εσύ κι όχι οι φίλοι κ οι φίλες σου... αυτή είναι η δική μου γνώμη αν μετρά!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #83150 από Maria_Maraki στις 04 Αυγούστου 2011, 12:11πμ

Maria_Maraki

Εικονίδιο
μέλος από: 8/7/2011
συνφωνω με τον ernesto..κανε αυτο που θες εσυ και μην ακους κανεναν..δν ειναι κακο που δεν εχεις προχωρισει ακομα και δεν υπαρχει καποιος νομος που να λεει οτι πρεπει να τ εχεις κανει στα 18,αλλα οταν εισαι εσυ ετοιμη;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #83339 από sophie19 στις 07 Αυγούστου 2011, 1:44πμ

sophie19

Εικονίδιο
μέλος από: 27/6/2011
σιγουρα δεν ειναι κακο και θα το κανεις οποτε νιωσεις εσυ ετοιμη..
Μου φαινεσαι πολυ σιγουρη για τον εαυτο σου και πως θα κανεις κατι οταν το θελεις εσυ πραγματικα και μ'αρεσει!
Απλα αυτο που σκεφτονται και οι φιλες σου πιστευω πως ειναι οτι αν απο την αρχη εισαι καπως "δεν ειμαι ετοιμη δε θα με πιεσει κανεις" δε θα γινεις ποτε ετοιμη..Φιλες σου ειναι στο κατω κατω για να σε βοηθησουν τα λενε,μηπως βλεπουν κατι που δε βλεπεις εσυ?(εσυ ξερεις την κατασταση σου εγω εικασιες κανω!)
Αν εισαι με μια κακη εντυπωση για το θεμα γενικα και δεν προχωρας στα "απλα" τουλαχιστον τοτε ναι κανεις λαθος που δεν προχωρας.Ο ερωτας μπορει να ειναι το πιο αθωο πραγμα και το πιο φυσιολογικο.Αν οι φιλες σου σου λενε διαφορα ειναι επειδη θελουν να το νιωσεις και εσυ αυτο,δε σου λεω να το κανεις επειδη το λενε οι φιλες σου μην παρεξηγηθω!Αλλα ειναι κριμα να χανεις κατι τοσο ομορφο επειδη ισως σου δημιουργηθηκε λαθος εντυπωση
Δε βιαζεσαι..σιγα σιγα και οσο παρει.δεν αντεξε αυτος στη μανα του και ο επομενοςαλλα και εγω πιστευω πως θα ηταν καλο να ξεκινησεις λιγο λιγο για να απενοχοποιησεις στο μυαλο σου την κατασταση
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #83341 από Reaction στις 07 Αυγούστου 2011, 2:03πμ

Reaction

μέλος από: 15/5/2011
Εγω πιστευω πως ολα πρεπει να τα κανεις οταν νιωθεις εσυ και μονο ετοιμη.Οπως ειπες το αγορι δε σε πιεζει να προχωρησετε ολοκληρονοντας τη σχεση σας αλλα αντιθετα εχει υπομονη που σημαινει οτι σ'αγαπα και δεν σκεφταιτε μονο το πως θα σε ριξει στο κρεβατι.Απλα οταν θα ερθει η ωρα θα το καταλαβεις.Μην πανικοβαλεσε αν δεν το εχεις κανεις στα 18( Το θεωρω απολυτως φυσικο) επειδη πλεον ο μεσος ορος ξεπαρθενευματος ειναι 15- χρονων σε κανει να ανησυχεις και να κλεινεσε στον εαυτο σου χωρις να υπαρχει λογος.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #83387 από ntina50 στις 07 Αυγούστου 2011, 10:08μμ

ntina50

Εικονίδιο
μέλος από: 7/8/2011
να κανεις κατι μονο οταν εισαι ετοιμη και να μην ακους τους φιλους σου ή φιλες σου οι οποιοι εχουν κανει ηδη....Οποτε αισθανθεις εσυ οτι ειναι η ωρα τοτοε μονο κατα την γνωμη μου πρεπει να προχωρησεισ...Και φυσικα δεν υπαρχει νομος ποου να λεει οτι στα 18 πρεπει να το κανεισ οπωσδηποτε με καποιον...Αμα κατα την γνωμη σου αυτος ο καποιος δεν εχει ερθει ή αν πιστευεισ οτι τον βρηκες αλλα εχεις αναστολες μην βιαστεις...Και προς θεου μην αφηνεισ να σε επηρεαζουν οι γυρω σου...Αυτα απο μενα...Φιλικα...!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login