Μήνυμα στις 7/8/2011 στις 02:29 @Sex
με τα τρεχάματα που είχα φίλε doctora ούτε να τον δω δεν είχα χρόνο... που λέει ο λόγος... από κείνο το βράδυ όμως χάρη στις ιδέες σας λύθηκε το...θέμα και μάλιστα σε καθημερινή βάση!!!
Πήγαινε στο θέμα: Δώστε ιδέες για καλό αυνανισμό
Μήνυμα στις 5/8/2011 στις 21:56 @Sex
εγώ θα σου πρότεινα παιγνίδια στο νερό, ντουζ ή μπανιέρα... είναι κ εποχικό τώρα... συναντιέστε στο σπίτι σου ή στο δικό του, παίξτο λίγο αδιάφορη, μπες για ένα μπανάκι κ φώναξέ τον κ καλά για να σου δώσει κάτι που ξέχασες κ παράσυρέ τον στο μπάνιο μαζί σου... κ κάτω απ το κρύο-χλιαρό νερό κάνε του παιγνιδάκια... είναι πολύ ερωτικό!
Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλη απο αγορια (αλλα και κοριτσια))
Μήνυμα στις 5/8/2011 στις 21:46 @Sex
τον χαλινό εννοείς που συνδέει το πετσάκι με τη βάλανο; αυτό όλοι το χουμε...
Πήγαινε στο θέμα: εχω φιμωση????
Μήνυμα στις 5/8/2011 στις 00:41 @Θ. Κλημεντίνη
αν της αρέσουν τα ζώα, κάνε της δώρο ένα χαριτωμένο κατοικίδιο, ανάλογα κ με το πόσα διαθέτεις (χαμστεράκι, γατάκι, κουνέλι τέτοια)!
Πήγαινε στο θέμα: δωρο γενεθλιων
Μήνυμα στις 4/8/2011 στις 00:59 @Sex
η ειλικρίνεια θα είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σου κ θα εκτιμηθεί σίγουρα. απλώς τώρα σε ζώνουν τα στερεότυπα κ το lifestyle της εποχής κ νιώθεις μειονεκτικά, ενώ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!
Πήγαινε στο θέμα: παρθενα σε σχετικα μεγαλη ηλικια...
Μήνυμα στις 4/8/2011 στις 00:09 @Sex
αν νομίζεις ότι προέρχονται απο σεξ (αν κ είσαι μικρός ακόμα), πήγαινε καλύτερα σ ένα γιατρό. αλλιώς είναι ίσως καμιά μόλυνση... αλλά λες ότι τα χεις πολύ καιρό οπότε καλύτερα να δεις γιατρό...
Πήγαινε στο θέμα: σπυρακια στο πεος
Μήνυμα στις 4/8/2011 στις 00:04 @Sex
στις κοπελιές που απαντάνε αρνητικα... σε καμιά περίπτωση δε θα συνέβαινε αυτό; ούτε με γνωστούς σας; ας πουμε...με ένα καλό φίλο και μια κοινή σας φίλη;
Πήγαινε στο θέμα: τρίο (1 άντρας, 2 γυναίκες)
Μήνυμα στις 3/8/2011 στις 23:28 @Sex
να κάνεις αυτό που σου λέει η καρδιά σου και να το κάνεις όποτε είσαι έτοιμη. αν το αγόρι σου σε αγαπά θα σε κατανοήσει, κι ίσως σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις μικροαναστολές που λογικά έχεις. και μην ξεχνάς ότι και την απόλαυση και το βάρος μιας πιθανής στραβής πρώτης φοράς θα το σηκώσεις εσύ κι όχι οι φίλοι κ οι φίλες σου... αυτή είναι η δική μου γνώμη αν μετρά!
Πήγαινε στο θέμα: Δεν θέλω να προχωρήσω...
Μήνυμα στις 3/8/2011 στις 23:17 @Sex
Κι άλλες γνώμες παρακαλώ :)
Πήγαινε στο θέμα: τρίο (1 άντρας, 2 γυναίκες)
Μήνυμα στις 3/8/2011 στις 22:51 @Sex
Θα κάνατε ποτέ τρίο 2 γυναίκες με ένα άντρα; Τα κορίτσια ρωτάω κυρίως. Πώς το βλέπετε το θέμα;
Πήγαινε στο θέμα: τρίο (1 άντρας, 2 γυναίκες) |