Μήνυμα στις 11/9/2013 στις 06:35 @Sex
ηταν κοντο ομως το σορτσακι αν περασε καπου απο διπλα???δν ειμαι σιγουρη οτι εκατσα αλλα γινεται αυτο??
Πήγαινε στο θέμα: υπαχει πιθανοτητα?
Μήνυμα στις 10/9/2013 στις 16:30 @Sex
γεια σας!!!πολυ χαζη ερωτηση το ξερω!!!αλλα τ αγορι μ τελειωσε στο χερι μ κ γλιστρισε λιγο στο κρεβατι...εγω φοραγα ενα πολυ κοντο σορτσακι...αν εκατσα καπου πανω υπαρχει περιπτωση να εμεινα εγκυος??ειναι χαζο το ξερω αλλα μ εχουν συμβει πολλα ατυχηματα κ θελω να εχω ησυχο το κεφαλι μ...
Πήγαινε στο θέμα: υπαχει πιθανοτητα?
Μήνυμα στις 26/8/2013 στις 18:34 @Διασκέδαση
Craig Armstrong Feat. Elizabeth Fraser - This Love μηπως αυτο?
Πήγαινε στο θέμα: έχω φάει τον κόσμο να σε βρω....
Μήνυμα στις 13/8/2013 στις 17:02 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:μπορει να ειναι καποιο γδαρσιμο...μην ανυσηχειςΠήγαινε στο θέμα: Μου έβαλε δάκτυλο!SOS
Μήνυμα στις 13/8/2013 στις 17:01 @Sex
συνηθως τα κοριτσια κοιτανε μεγαλυτερους σε αυτες τις ηλικιες αλλα δεν εχεις να χασεις τπτ αμα της το πεις
Πήγαινε στο θέμα: Διακοπές και ψιλοέρωτας(;)
Μήνυμα στις 13/8/2013 στις 16:37 @Sex
γεια σ!!σε καταλαβαινω απολυτα το ξερω οτι σε σκοτωνει αυτο το αγνωστο...οι πιθανοτητες να κολλησεις ειναι οι γνωστες με τη σεξουαλικη επαφη χωρις προφυλαξη...το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ζητησεις να δεις τις εξετασεις για να ηρεμησεις μεχρι να κανεις κ εσυ εξετασεις...παντως για να σ ειπε να τις δεις δν νομιζω να υπαρχει προβλημα οποτε μην αγχονεσαι τοσο πολυ!
Πήγαινε στο θέμα: Νομίζω ότι έχω HIV και πάω να τρελαθώ
Μήνυμα στις 5/8/2013 στις 11:14 @Sex
δεν νομιζω να ισχυει αυτο που λες..καντε ενα τεστ για να μην ανησυχειτε αλλα εγω σ λεω δεν υπαρχει προβλημα!
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με προφυλακτικο.
Μήνυμα στις 4/8/2013 στις 11:32 @Sex
το ιδιο επαθα και εγω τον προηγουμενο μηνα μονο που ειχε τελειωσει!!καλο ειναι να κανει ενα τεστ γιατι ποτε δεν ξερεις αλλα εγω δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να ανησυχειτε!!!
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με προφυλακτικο. |