Μήνυμα στις 6/1/2013 στις 21:00 @Sex
Μαλλον γ αυτο που λεει ο M1k3y ανησυχείς..Μην αγχώνεσαι, σίγουρα όλα είναι μια χαρά!! Δε ξέρω από που είδες αυτο που λες και σε άγχωσε, ψαξε να βρεις καμια εικονα απο αυτες της ανατομιας ειναι καλο να ξερεις το σωμα σου. Η κλειτοριδα δεν ειναι κατι που φαινεται εντονα, ειναι αυτο που σε ερεθιζει κ οταν αυνανιζεσαι θα το νιωσεις. Και μην ντρέπεσαι δε σε ξέρει κανεις εδω μεσα:P μιλα ελέυθερα να σε βοηθησουμε Πήγαινε στο θέμα: αιδοιο
Μήνυμα στις 16/9/2011 στις 22:23 @Sex
ελεος και ημαρτον βλεπω αλλα η κοπελα μια χαρα ακουει δοκιμασε μωρο μου θα σ αρεσουν και να το βρισκεται και παραλογο να μη θελει Α ρε κολλημενοι!! Πήγαινε στο θέμα: χυσια
Μήνυμα στις 11/9/2011 στις 23:40 @Θ. Κλημεντίνη
κοιτα καταλαβαινω πως γραφεις εδω γιατι θες στηριξη απο καπου.Νιωθεις τυψεις και θες καποιον να σου πει εχεις δικαιο καλα κανεις που σκεφτεσαι να το δωσεις.Εγω σου λεω πως αν εσυ ξερεις πως δεν εισαι τσουλακι δεν δινεις και στους αλλους δικαιωματα να το πιστευουν.Μου φαινεσαι σαν να θελεις να δικαιολογηθεις με καθε τροπο,εγω σου λεω πως μπορεις πραγματικα να τα καταφερεις μια χαρα γιατι εχω εμπειρια απο τετοια κατασταση χωρις να θελω να πω πως ειναι ολες οι καταστασεις οι ιδιες.Αν δεν το βλεπεις εγωιστικα οπως λες το θεμα (που εγω αυτο βλεπω) ισως υποτιμας τον εαυτο σου.Επειδη τα προτυπα που εχουμε για μια οικογενεια ειναι μια μαμα ενας μπαμπας και λεφτα δε σημαινει πως ειναι το σωστο ακομα εχω την εντυπωση πως να το δωσεις σε ενα φιλικο σας ζευγαρι για να το βλεπεις ειναι αδυνατο απο το νομικο κομματι(την επιφυλαξη που ειπα στο προηγουμενο ποστ να την επαναλαβω?!) Πήγαινε στο θέμα: ενα μωρο
Μήνυμα στις 11/9/2011 στις 17:16 @Sex
στο δικο του εσυ απλα δειξε του πως υπαρχει κι αυτο (βοηθησε τον και λιγο γιατι δε θελω να φανταστω το καθαρισμα αν το κανει μονος του ο μικρος) και μην τον πιεσεις αστον και οταν μπορει θα το κανει,απλα να ξερει πως γινεται αυτο γιατι αν δεν του το πεις δε θα το ξερει καν Πήγαινε στο θέμα: πατερας
Μήνυμα στις 11/9/2011 στις 17:06 @Θ. Κλημεντίνη
Κραταω μια επιφυλαξη για το αν ειναι fake ή οχι το θεμα Απο τη στιγμη που το κρατησες,που μπορεις να το εχεις στην αγγαλια σου και να το βλεπεις καθε πρωι που ξυπνας γιατι να το δωσεις?γιατι να το δεις τοσο εγωιστικα το θεμα? Δικαιολογω μια υιοθεσια και ειμαι υπερ της αν η μανα του δεν εχει να το ταϊσει και για να μην εχει η μανα να ταϊσει το παιδι της να σημαινει πως δεν εχει η ιδια να φαει.Σκεφτηκες αν το δικο σου το παιδι καταληξει σε μια καλη οικογενεια που υποτιθεται πως εσυ δεν εχεις? Μετα απο αυτο το βημα δε θα εχεις τη δυνατοτητα να μαθεις ποτε ξανα νεα για το παιδι σου,να μην το δεις να μεγαλωνει και στην ουσια να μην ξερεις καν αν ζει. Κατσε και σκεψου αυτα που εχεις εσυ να του προσφερεις,που πραγματικα ειναι παρα πολλα.Ουτε η πρωτη εισαι καλη μου ουτε η τελευταια,αν θελεις μπορεις να τα καταφερεις μια χαρα Το μονο που βλεπω απο τα μηνυματα σου ειναι εγωισμος!Και να λειπουν τα μηνυματα του τυπου "αν εισαι εξω απο το προβλημα μπορεις ευκολα να κρινεις".Για να τα πω εχω τους λογους μου και αυτη ειναι η αποψη μου Πήγαινε στο θέμα: ενα μωρο
Μήνυμα στις 7/9/2011 στις 23:38 @Sex
αυτη τη βλακεια δεν τη σχολιασε κανεις! για να μην το διαβασει και κανενας μικρος και πανικοβληθει.. Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με το μεγεθος
Μήνυμα στις 7/9/2011 στις 17:16 @Sex
οχι! μπορει τωρα να τον εμπιστευεσαι αλλα ποτε δε ξερεις τι μπορει να συμβει μεταξυ σας(οσο κι αν δεν το φανταζεσαι τωρα) μην εισαι σιγουρη για κανενα και μην δινεις δικαιωματα να σε εχουν στο χερι Πήγαινε στο θέμα: Σεξ και βιντεο!
Μήνυμα στις 7/9/2011 στις 17:12 @Sex
τα σλιπακια τα καημενα γιατι δεν τα ειπε κανεις? σλιπακια,κολλητα μποξερακια και αν μπορει να υποστηριξει το στρινγκ εννοειται! Πήγαινε στο θέμα: Sexy ανδρικά εσώρουχα!
Μήνυμα στις 1/9/2011 στις 03:24 @Sex
οχι δεν ειναι αυτα τα υγρα που εχεις,αυτα ειναι φυσιολογικα οταν ερεθιζεσαι για την λυπανση ουσιαστικα.Αν δεν τα εχεις με το αγορι σου ειναι λιγο παραξενο και αυτο θα επρεπε να σε ανησυχει και οχι το squirting.Αυτο αν ερθει καλως το δεχτηκες αλλα οχι και να το εχεις στο νου σου και να χανεις και την απολαυση του κανονικου οργασμου. Εχει ανοιχτο προσφατο θεμα (που προφανως ειδες αλλα τεσπα) Γυναικεια εκσπερματωση και εκει δες Πήγαινε στο θέμα: squirting..
Μήνυμα στις 1/9/2011 στις 03:19 @Sex
χμμ δε θα το εχω στο νου μου να το κανω δε νομιζω να βοηθησει κιολας αυτο παντως την επομενη φορα που θα μου ερθει θα το αφησω! επειδη το βρισκω ενδιαφερον το θεμα για να μεινει λιγο ανοιχτο να δουμε κι αλλες γνωμες..τεκιλα σου εχει τυχει μονο με την κοπελα σου τωρα ή και με αλλες; Πήγαινε στο θέμα: Γυναικεια εκσπερματωση |