Μήνυμα στις 7/8/2011 στις 22:08 @Sex
να κανεις κατι μονο οταν εισαι ετοιμη και να μην ακους τους φιλους σου ή φιλες σου οι οποιοι εχουν κανει ηδη....Οποτε αισθανθεις εσυ οτι ειναι η ωρα τοτοε μονο κατα την γνωμη μου πρεπει να προχωρησεισ...Και φυσικα δεν υπαρχει νομος ποου να λεει οτι στα 18 πρεπει να το κανεισ οπωσδηποτε με καποιον...Αμα κατα την γνωμη σου αυτος ο καποιος δεν εχει ερθει ή αν πιστευεισ οτι τον βρηκες αλλα εχεις αναστολες μην βιαστεις...Και προς θεου μην αφηνεισ να σε επηρεαζουν οι γυρω σου...Αυτα απο μενα...Φιλικα...!!!
Πήγαινε στο θέμα: Δεν θέλω να προχωρήσω...
Μήνυμα στις 7/8/2011 στις 22:03 @Sex
ειμαι καινουρια εδω αλλα διαβασα την ιστορια σου και μπορω να πω οτι με αγγιξε πολυ....Εχεις απιστευτα κοτσια (περισσοτερα και απο αυτα που εχουν οι "κανονικοι" αντρες.Μπραβο σου για το παθος με το οποιο υπερασπιστηκες αυτο που εισαι...Οσο για τους γονεις σου αν δεν μπορουν να δεχτουν αυτο που εισαι πιστευω δεν τους αξιζεισ....ψαξε και βρες ανθρωπους που να σε αποδεχονται οπως εισαι και οχι να θελουν να σε αλλαξουν γιατι θα τους κακολογισει ο κοσμος...Αυτα απο μενα.....
Πήγαινε στο θέμα: Δε ξέρω πια τι είμαι!
Μήνυμα στις 7/8/2011 στις 21:59 @Sex
αν τουσ ξερεις καλα τους εμπιστευεσαι (γτ παιζει η πιθανοτητα να το πουν παραεξω και να σου βγει ασχημη φημη)και θες να το κανεις καντο....Απλα μπορει να υπαρξουν συνεπειες που δεν εχεις υπολογισει.....Γιαυτο πριν κανεις οτιδηποτε σκεψου το καλά
Πήγαινε στο θέμα: 2 ανδρες |