Καθυστερηση
Μήνυμα #71558 από berdemenios στις 30 Ιανουαρίου 2011, 7:33μμ
μέλος από: 20/8/2010 μηνύματα: 55 0 |
Παιδια καταλαβατε απο τον τιτλο τι γινεται...το καναμε με την κοπελα μου χωρις προφυλακτικο και τωρα εχει καθυστερηση και εχω τρελαθει..σκεφτομαι οτι μπορει να εχει μεινει εγκυος και φρικαρω..βλεπω την ζωη μου και την ζωη της να καταστρεφονται..ναι ξερω πως ηταν μεγαλη ηλιθιοτητα που το καναμε χωρις προφυλακτικο..δεν το καναμε πολυ ωρα ουτε τελειωσα μεσα της..μπηκα μεσα της και το καναμε για πολυ λιγο ουτε ενα λεπτο και μετα επειδη φοβηθηκα οτι μπορει να τελειωσω βγηκα εβαλα προφυλακτικο και μετα συνεχισαμε να το κανουμε μεχρι που τελειωσα..δεν τραβηχτηκα λιγο πριν τελειωσω την τελευταια στιγμη αλλα αρκετα πιο πριν..ο κυκλος της δεν ειναι σταθερος και μου ειπε οτι μια φορα ειχε αργησει και 2 εβδομαδες να της ερθει περιοδος..τωρα φοβαμαι οτι μπορει απο το αγχος να καθυστερησει η περιοδος..ποσες ειναι οι πιθανοτητες να εμεινε εγκυος?? ενας φιλος μου το κανει συνεχεια με την κοπελα του χωρις προφυλακτικο και τον βριζω γιαυτο τον λογο και τωρα επαθα οτι κοροιδευα...δεν εχω πει στην κοπελα μου ποσο φοβαμαι γιατι θα αγχωθει απιστευτα πολυ και ειναι το τελευταιο που θελω..παιδια πειτε κατι σας παρακαλω δεν το εχω πει σε κανεναν και το κραταω μεσα μου αλλα δεν μπορω θα σκασω γιαυτο το λεω εδω λογο της ανωνυμιας ειναι ευκολο να πεις πραγματα..μου ειπε οτι την ειχε πιασει ενας πονος στην κοιλια της πριν 2 μερες και οταν την ρωτησα απο τι μου ειπε οτι ετσι ποναει οταν ειναι να της ερθει περιοδος αλλα σταματησε ο πονος και περιοδος πουθενα.. δεν μπορω θα μου στριψει μονο αυτο σκεφτομαι ολη μερα δεν αντεχω...αυτο ηταν θα καταστραφουν οι ζωες και των δυο μας |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71564 από Atom στις 30 Ιανουαρίου 2011, 8:06μμ
μέλος από: 5/1/2011 μηνύματα: 131 0 |
απο οτι εχω δει ολοι αυτο κανουμε.. κανουμε την μαλακια πρωτα και μετα τραβαμε τα μαλλια μας.. μυαλο να βαλουμε προφυλακτικο δεν εχουμε.. ξερουμε τι συνεπειες θα εχουμε αν δεν βαλουμε αλλα παλι εμεις εκει.. εγω λεω οτι πρεπει σιγα σιγα να βαλουμε το μυαλο στο πανω κεφαλι και προφυλακτικο στο κατω.. στο θεμα μας, φιλε αν τελικα αποδειχθει οτι ειναι εγκυος το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να μιλησεις στους γονεις σου και να αναλαβεις τις ευθυνες σου.. δεν υπαρχει κατι αλλο.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71569 από hardcore στις 30 Ιανουαρίου 2011, 8:15μμ
μέλος από: 1/11/2010 μηνύματα: 21 0 |
αχουυυ ηρεμηστε λιγο ρειι ποσο καιρο εχει η κοπελα καθυστερηση? οι πιθανοτητες να μεινει εγκυος απο αυτο που ειπες ειναι πααααρα πολυ λιγες εως ελαχιστες... λες δεν εχει σταθερο κυκλο,οπως κι εγω, οποτε ειναι πολυ φυσιολογικο και δεν χρειαζεται ΚΑΝ να το σκεφτεσαι...ποποοο οι πολλες ταινιες σας εχουν επηρεάσει... οσο για τους πονους αποκλιεται σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα να ναι πονοι εγκυμοσυνης....... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71570 από Verus στις 30 Ιανουαρίου 2011, 8:16μμ
μέλος από: 30/12/2010 μηνύματα: 504 0 |
Απ'τα λεγόμενά σου συμπερένει κανείς ότι οι πιθανότητες να έχει μείνει έγκυος είναι απειροελάχιστες. Αφού δεν τελείωσες μέσα της, και αφού η διείσδυση δεν κράτησε παραπάνω από μερικά λεπτά δεν έχεις να φοβάσαι για κάτι. Επίσης αφού δεν έχει σταθερό κύκλο, δεν θα της ερχόταν την ίδια ημερομηνία, αν και καθυστέρηση μπορεί να προκύψει και απ'το άγχος. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71588 από sintele στις 30 Ιανουαρίου 2011, 10:09μμ
μέλος από: 8/12/2008 μηνύματα: 286 0 |
οπωσ ειπαις και εσυ δεν εχει κανονικο κυκλο relax αποκληετε να ειναι εγκυος αντε να εχει πολυκιστικες ωοθηκες γιαυτο δεν εχει κανονικο κυκλο αλλα τιποτα αλλο και για 100η φωρα λεω ''και μετα αμα λεμε να μην το κανετε απο μικρες ηλικιες αμα δεν ξερετε οντος τι γινεται(που εχει ωσ αποτελεσμα να χεζεστε με το παραμικρο) γινομασται κακοι!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71597 από berdemenios στις 31 Ιανουαρίου 2011, 12:14πμ
Δεν ειμαστε μικροι ουτε εγω ουτε αυτη αλλα ενταξει παιδια την γλιτωσαμε τελικα αδιαθετησε σημερα μου εστειλε μηνυμα πριν λιγο...ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣΣΣΣΣΣ.....ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!! ...και ποτε μα ποτε μα ποτε ξανα χωρις προφυλακτικο ασχετα ποσο ωραια ηταν οσο κρατησε Δεν θελω να ξαναπερασω αυτο το πραγμα με τιποτα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71598 από hardcore στις 31 Ιανουαρίου 2011, 12:31πμ
μέλος από: 1/11/2010 μηνύματα: 21 0 |
κοιτα πως αλλαζει η διαθεση μεσα σε λιγες ωρες αυτα ειναι |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71600 από nikos200 στις 31 Ιανουαρίου 2011, 1:02πμ
μέλος από: 17/11/2010 μηνύματα: 244 0 |
βασικα για να σε φρικαρω παλι..εχω περασει τα ιδια ευτυχως χωρις μπεμπε.. η αδιαθεσια δεν παιζει ρολο..καποιες αδιαθετουν και ειναι εγκυες |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71602 από berdemenios στις 31 Ιανουαρίου 2011, 3:06πμ
Και τι να κανω ρε νικο να της ανοιξω την κοιλια να δω? ασε με τωρα που ειμαι χαρουμενος |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71607 από giannisefoa στις 31 Ιανουαρίου 2011, 12:55μμ
μέλος από: 6/5/2009 μηνύματα: 292 0 |
Όχι απλά από δω και πέρα πρώτα θα βάζεις το προφυλακτικό και μετά θα την ξεντύνεις... :P Αν και πιστεύω πως το πάθημα γίνεται μάθημα οπότε από δω και πέρα θα προσέχεις πολύυυυ περισσότερο...Όπως άλλωστε και όλοι μας...Κανείς δεν θέλει την ηδονή μερικών λεπτών να την πληρώνει σ όλη του την ζωή... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |