Μήνυμα στις 15/5/2011 στις 21:01 @Θ. Κλημεντίνη
Ξερεις τι λενε ε? το απαγορευμενο ειναι παντα το καλυτερο
Πήγαινε στο θέμα: Θέμαααααααα...
Μήνυμα στις 11/5/2011 στις 20:33 @Μηχανήματα
Τι ειναι το λαποτοπ?? δεν καταλαβαινω τι γραφεις
Πήγαινε στο θέμα: pc gia gaming.
Μήνυμα στις 7/5/2011 στις 00:16 @Sex
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΑΝΟΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: ξεπαρθενιασμα
Μήνυμα στις 7/5/2011 στις 00:06 @Sex
Μα καλα ποιος λεει οτι πρεπει να το κανουν απο τα 14 να πουμε????? δεν μπορω να το καταλαβω εσενα στα 19 σου ηρθε να γαμηθεις( σορρυ για την εκφραση) στα 19 το εκανες..που το κακο δηλαδη? Δηλαδη αν η αλλη ειναι απο τα 14 στα τεσσερα ακουγεται πιο σεξουαλικο σε εμας? Εγω προσωπικα ξενερωνω οταν το ακουω αυτο γιατι πολυ αμφιβαλω οταν η αλλη το κανει απο το γυμνασιο να ευχαριστιεται τιποτα γιατι τις περισσοτερες φορες δεν ξερουν καν το σωμα τους και τι τις ερεθιζει ποσο μαλιστα να ολοκληρωσουν, ασε που παρα πολλες μικρες το κανουν για να το παιξουν μεγαλες στις συνομηλικες τους η επειδη τα εχουν με κανεναν εικοσαχρονο και νομιζουν ετσι θα τον κρατησουν κοντα τους αν του κατσουν..αυτο δειχνει μαλακια στον εγκεφαλο για εμενα οχι τιποτα εξυπνο..και πιο πολυ μας αναβει να ειναι μια κοπελα παρθενα στα 19 παραδειγμα οπως εσυ (σορρυ που σε χρησιμοποιω σαν παραδειγμα) παρα να ειναι 19 και να εχει παει με το μισο σχολειο!!!! Στην δικια σου περιπτωση σκεφτομαστε οτι ειναι σοβαρη κοπελα και "αγνη" οσο παραξενο και αν ακουγεται το "αγνη". Ετσι οπως παμε σε λιγο θα ακουω απο τον ανηψιο μου που θα παει γυμνασιο του χρονου να μου λεει πως γαμησε την κοπελα του!!!!!!! Ελεος δηλαδη εγω ειμαι εικοσι και μου ακουγεται λιγο κουλο να το κανεις απο το γυμνασιο..εγω αν πηγαινα με κοπελα σε εκεινη την ηλικια πολυ απλα δεν θα μπορουσα να την ικανοποιησω..Εχω αρχισει και ανησυχω μηπως τα βλεπω λαθος εγω τα πραγματα
Πήγαινε στο θέμα: Ανησυχια εγκυμοσυνης [ : . ( ]
Μήνυμα στις 6/5/2011 στις 23:45 @Sex
Υποψιαζομαι οτι θα κουραζεται η καημενη τοση ωρα στοματικο γιαυτο σε ρωταει μηπως κανει κατι λαθος και θελει πλαγιως να μαθει αν υπαρχει τροπος να τελειωνεις πιο γρηγορα για να μην σου πει κατι τετοιο και σε στεναχωρησει..εχει καποιο δικιο γιατι σκεψου να την παιζεις μονος σου 1-1,5 ωρα οπως γραφεις, δεν θα κουραζοταν το χερι σου? η να εκανες στοματικο στην κοπελα σου 1 ωρα θα πιανοταν η γλωσσα σου..τουλαχιστον εγω αυτο θα παθαινα. Οπως ειπε και η agapoula αν τραβας μαλακια καθε μερα για παραδειγμα θα αργεις να τελειωνεις οταν εισαι με την κοπελα σου ενω αμα δεν τραβηξεις για 2-3 η και παραπανω μερες θα τελειωσεις πιο γρηγορα απο της προηγουμενες φορες και θα το ευχαριστηθεις και περισσοτερο πιστευω
Πήγαινε στο θέμα: Απορία για τη διάρκεια.
Μήνυμα στις 30/4/2011 στις 13:54 @Sex
Αν δεν εισαι πλεον τοτε τι σε νοιαζει? οτι εγινε εγινε αλλα το θεμα ειναι οτι οσο παει τα κοριτσια χανουν την παρθενια τους ολο και πιο μικρες και ανναρωτιεμαι ποσο ευχαριστιουνται το σεξ γιατι ακομα το σωμα τους δεν εχει αναπτυχθει και εχεις και διαφορετικη ωριμοτητα στα 14 και αλλη στα 17 παραδειγμα...το ανιψι μου που ειναι δημοτικο το κοβω να κυκλοφορει με καποτες απο τα 13 να πουμε
Πήγαινε στο θέμα: ξεπαρθενιασμα
Μήνυμα στις 22/4/2011 στις 16:00 @Sex
Γιατι συνεχιζει να εχει την επαφη αυτη με το στομα το πεος του αγοριου...ειναι αλλο να τελειωνεις μεσα και αλλο εξω....πως να το περιγραπσω...σαν να σου βαζει δαχτυλο και λιγο πριν τελειωσεις να σου το βγαζει και να σου τριβει την κλειτοριδα η να σου τριβει την περιοχη απο εξω απο τον κολπο σου...δεν ειναι το ιδιο εντονο...καταλαβαινεις τι θελω να πω?
Πήγαινε στο θέμα: Καταπίνεις ή φτύνεις
Μήνυμα στις 8/4/2011 στις 16:34 @Sex
ΤΥΧΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕ Πήγαινε στο θέμα: Την εχετε γλυψει ποτε μετα το σεξ?
Μήνυμα στις 24/3/2011 στις 20:36 @Sex
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ admin!!!!!! και κοπελια αστο μην μιλας καθοολου γιατι εισαι απλα πουτανακι και λυπαμαι τον καημενο που τα εχεις...να του πεις τι εκανες για να χβρισετε μην τον κολλησεις τιποτα τον καημενο.. δικο σου ειναι το μ...ι σου καντο οτι θες αλλα ο αλλος γιατι να κολλησει τιποτα επειση εσυ θες να πηγαινεις με καθε ξεκαρφωτο?????
Πήγαινε στο θέμα: Κέρατο
Μήνυμα στις 5/3/2011 στις 11:20 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Στις εξετασεις αυτες δεν νομιζω να εξεταζει το κολπο σου ο γιατρος απλς θα πας ενα δειγμα ουρων για αναλυση..κατα 99,9% ουρολοιμωξη εχεις και αν το αφησεις μπορει να παθεις τιποτα σοβαρο...επισης αν ειναι να εξετασει τον κολπο σου και εισαι με την μανα σου εκει πες οτι ντρεπεσαι να ειναι μεσα στο δωματιο και να βγει εξω..μετα πες στον γιατρο οτι δεν θελεις να πει τιποτα στους δικους σου αν και δεν νομιζω να πει καν..τι σκατα τοσο κατινα θα ειναι???Πήγαινε στο θέμα: Ουρολοίμωξη |