Μήνυμα στις 31/3/2011 στις 20:20 @Sex
εγω θα σου λεγα να μην κανεις τεστ..περιμενε λιγο καιρο ακομα.. οι πιθανοτητες για εγκυμοσυνη ειναι μηδαμινες.. το εξοργιστικο στην υποθεση ειναι ότι η σεξουαλικη επαφη εχει καταντησει να μας τρομοκρατει και να μας αγχωνει, και ετσι χανεται το νοημα του ερωτα... Δηλαδη εχεις εσυ μια βδομαδα καθυστερηση, καπου ακουσες οτι παιδι μπορεις να πιασεις κι απ τα σεντονια, και θες να αγορασεις τεστ εγκυμοσυνης..σε λιγο δεν θα θες να ρχεσαι σε σεξουαλικη επαφη με το αγορι σου με τον φοβο μηπως πιασεις παιδι.. ΗΡΕΜΗΣΕ ΛΙΓΟ.. βεβαια δεν κατηγορω εσενα, ουτε οποιον αλλον σκεφτεται ετσι..το θεμα ειναι οτι πισω απο αυτη την "εμπορευματοποιηση της απολαυσης και του ερωτα" βρισκονται μεγαλες φαρμακοβιομηχανιες κλπ που πλουτιζουν ΥΠΟΥΛΑ.. απλα να μην ειμαστε και τοσο θυματα σαυτην την υποθεση δεν θα βλαπτε:) Πήγαινε στο θέμα: καθυστέρηση
Μήνυμα στις 7/2/2011 στις 18:03 @Sex
ακους τι λες?κολλημενε αμα δεν καταλαβαινεις τι γραφω, να μην μπαινεις στον κοπο να απαντας Πήγαινε στο θέμα: απιστία
Μήνυμα στις 7/2/2011 στις 17:36 @Sex
τι ακούω αν ειναι δυνατοοον! καταρχην ολα μα οολα τα αγορια που απαντησαν σ αυτο το θεμα εχουν μια και απολυτη αποψη: καθε κοπελα ειναι πουτανα, ψωνιο, πριξας, κομπλεξικια...σε μια σχεση ριχνετε οοολη την ευθυνη στην κοπελα και τωρα δινετε και οδηγιες για το πως θα σας χειριζομαστε και πως θα εκφραζουμε τα συναισθηματα μας??ακου κει ρε! λοιπον ειστε παρα πολυ λαθος, σιγουρα υπαρχουν πολλες απιστες γυναικες,σιγουρα ομως υπαρχουν και πολλοι απιστοι αντρες, και σιγουρα η απιστια ειναι σχετικη.. δηλαδγ αλλο βαρος θα εχει η απιστια σε μια σοβαρη μακροχρονη και αρμονικη σχεση, και αλλη σε μια πιο "ανοιχτη"... η δικια μου θεση στο θεμα...τα χω 7 μηνες με ενα παιδι και εχω φτασει στο τσακ να τον απατησω!σαρκικη επιθυμια, ορμες, ατμοσφαιρα, ποτα, παιξαν πολλοι παραγοντες και οταν με πλησιασε ενα παιδι που μαλιστα ειχα φαει κολλημα παλιοτερα, ηταν πολυ δυσκολο να συγκρατηθω..μερικα πραγματα δεν ελεγχονται,οπως και να το κανουμε, ειναι φυσιολογικο...ΔΕΝ το εκανα, αλλα και να το εκανα, δεν θα το μετανιωνα...δεν υπαρχει καθολου συναισθημα σαυτο το κομματι, το αγορι μου το λατρευω και ποτε δεν θα ρισκαρα να τον χασω... και το να τον απατουσα εκεινη την ωρα ηταν μεγαλο ρισκο(κοινοι γνωστοι τριγυρω) αν ομως,οπως ειπες και συ, ημουν σιγουρη οτι δεν θα μαθευοταν μπορει και να το εκανα...οι ορμες παιδια δεν ειναι ντροπη...και εξαλλου ειμαστε σε μια ηλικια που το να ξεφευγουμε λιγο απο τους περιορισμους που μας βαζουν(είτε στον τομέα σχεση είτε οπουδήποτε) ειναι απολυτα φυσιολογικο ...! clear? Πήγαινε στο θέμα: απιστία
Μήνυμα στις 3/2/2011 στις 15:29 @Κλάψιμο
σχετικα με τον σεισμο,εγω δεν αναφερομαι στ 99(ημουν σκατό τότε δεν θυμαμαι τιποτα) αλλα στην αθηνα εχει κανει κ αλλους σεισμους,οχι τοσο μεγαλους αλλα αρκετα αισθητούς... παντως,εκτος απο σεισμους, γενικα εχω δει παρα πολλα προφητικα ονειρα.. και δεν μπορω να τ εξηγήσω....... Πήγαινε στο θέμα: Προαίσθημα ότι θα πεθάνει κάποιος
Μήνυμα στις 1/2/2011 στις 21:14 @Κλάψιμο
οντως ειναι λιγο psycho, τρομαχτικο, περιεργο, και γενικα η λογικη του ανθρωπου μπορει να το εξηγησει μονο με τις "συμπτωσεις".. μηπως οομως ειναι κατι περα απο αυτες?? ποτε δεν θα μαθουμε χοχο Πήγαινε στο θέμα: Προαίσθημα ότι θα πεθάνει κάποιος
Μήνυμα στις 1/2/2011 στις 21:02 @Κλάψιμο
confused, αυτο που ειπες περι σεισμους, ακριβως το ιδιο εχει συμβει και σε μενα...και μαλιστα αρκετές φορες.. και μαλιστα θυμαμαι ειδικα σε εναν μεγαλο σεισμο,όταν είχαμε παει διακοπες ζακυνθο, το προηγουμενο βραδυ ειχα δει στο ονειρο μου σεισμους και καταστροφες, και το χα διηγηθεί και στην μανα μου, και οταν εγινε ο κανονικος σεισμος, είχα πειστεί οτι ημουν μεντιουυυυμ (χωρις πλακα ) Πήγαινε στο θέμα: Προαίσθημα ότι θα πεθάνει κάποιος
Μήνυμα στις 31/1/2011 στις 15:59 @Sex
ουφφ εχεις παρα πολυ δικιο, κι εγω αυτο πιστευω.. γενικα ειναι η πρωτη φορα που εχω δεθει τοσο πολυ με την σχεση μου, και ειναι πιστευω μεγαλο λαθος να δινεσαι τοσο πολυ,γιατι οταν ερθει η ωρα του χωρισμου ποναει ακομα περισσοτερο...γιατι οπως ειπες δεν μπορουν(ΤΑ ΚΩΛΟΖΩΑ) να μεινουν με μια γυναικα, θελουν κι αλλες εμπειριες, και δυστυχως αυτη ειναι η πιο καταλληλη ηλικία για να τις αποκτησουν.... ρεεεε ειναι πολυ αδικοο απλα να βλεπες ποσο ταιριαζουμε σε οοόλα, ποσο καταλαβαινόμαστε, δεν μπορουσα να τον γνωρισω λιγο αργοτερα? οταν δηλαδη θα χε οσες εμπειριες χρειαζεται για να του φυγει η "περιεργια", και θα μπορουσαμε να υλοποιησουμε καθε ονειρο.... ααααα τεσπα εγω δεν θα σταματησω να ελπιζω για τις εξαιρεσεις σ αυτον τον κανονα, που σιγουρα υπαρχουν.... .........HOPE ............ Πήγαινε στο θέμα: θελει εμπειρια και μαλλες λογικο?
Μήνυμα στις 31/1/2011 στις 00:31 @Sex
κοιτα πως αλλαζει η διαθεση μεσα σε λιγες ωρες αυτα ειναι Πήγαινε στο θέμα: Καθυστερηση
Μήνυμα στις 30/1/2011 στις 22:35 @Sex
βασικα νταξει cool δεν το ζητησε, απλα το συζητουσαμε..εδω κανει σχεδια για το που θα περασει (σχολη) για να ειμαστε μαζι και συζηταει να μεινουμε και μαζι(δλδ το παει στο σοβαρο) βασικα ειναι πολυ μπερδεμενα τα πραγματα σ αυτη την σχεση,κακως ανοιξα συζητηση, πρεπει να γνωριζετε παρα πολλα για να κρινετε απολυτα.. Πήγαινε στο θέμα: θελει εμπειρια και μαλλες λογικο?
Μήνυμα στις 30/1/2011 στις 21:02 @Θ. Κλημεντίνη
και μπαζο και αξιρισιες και σ απατουσε και συνεχιζει να σου κολλαει? οκ ελεος κ αλλη φορα να μην πηγαινεις με οποια να ναι μονο κ μονο για να εχεις γκομενα, οριστε καταντια Πήγαινε στο θέμα: μου κολλαει η πρωην |