Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Όταν σου λένε "Θα το σκεφτώ" ή δεν ξέρουν την απάντηση ή η απάντηση είναι όχι.
Τρίτη, 22 Απριλίου

στυση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #62126 από Darkfieras στις 02 Ιουνίου 2010, 7:21πμ

Darkfieras

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 3/11/2009
καθε πρωη με πιανει μια τρομερη στυση που δεν πεφτει με τιποτα τι μπορο να κανω για αυτο το προβλημα? (οποτε ξιπναω την βλεπω ηδη σικομενι:S)

και κατι αλο οι τριχες στο πεος μου μπενουν στο πετσακι και καθος κλινει μαζεβονται με το πετσακι και οταν της τραβαω το πεος τραυματιζετε.... τι μπορο να κανω?

ξιρισμα? μποριτε να μου πιρε πως?

σιγνομι για τα ορθογραφικα (βαριεμε να σκεφτομαι)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #62127 από stefanos1996 στις 02 Ιουνίου 2010, 8:29πμ

stefanos1996

μέλος από: 6/5/2010
λοιπον για την στυση μολις ξυπνας πηγενε στο ψυγειο παρε παγο και βαλτο πανω στο πεος σου θα σου πεσει αμεσως!
οσο για το ξυρισμα με ενα απλο ξυραφακι πανω στις τριχες!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #62130 από Doctoras στις 02 Ιουνίου 2010, 11:47πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Συχνο φαινομενο τα πρωινα.Εγω καθε πρωι πηγαινω στο μπανιο και ηρεμω.
Οσο για τις τριχες παρε μια ξυριστικη μηχανη αυτες που ειναι για το κεφαλι ξερεις ποιες λεω και κοψτες σε οτι μεγεθος εσυ θες εγω αυτα κανω και εχω βρει την υγεια μου.Οσο για τις τριχες τις ξυριζω καθε φορα που βλεπω οτι μεγαλωνουν μεχρι ενα συγκεκριμενο μεγεθος.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #62139 από Agapoulinoulaki στις 02 Ιουνίου 2010, 3:25μμ

Agapoulinoulaki

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/2/2010
μη μασας μια, με το κατουριμα συνηθως πεφτει..τωρα μη την παλεψεις για πρωινη δεν στο συνηστω θα σε πιασει πονοκεφαλος και πονοχερος..οσο για το αλλο συμφωνω με τα παιδια απλα ξυρισμα..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #62250 από RnS cLiKA στις 04 Ιουνίου 2010, 9:47μμ

RnS cLiKA

Εικονίδιο
μέλος από: 3/4/2010
Μην ανησυχεις φιλε σε ολα τα αγορια -αντρες συμβενει αφτο γιατι το πρωι οταν σικονεσε η καρδια λειτουργει σαν τρομπα και στελνει αιμα σε ολο το σωμα..εεε οπως καταλαβενεισ παει κε εκει το αιμα και σηκονετε

για το ξυρισμα παρε μια μηχανη αλλα γνωμη μου μην τα κοψεις πολυ πολυ κοντα γιατι οταν περπατασ η φορας σφιχτη ζωνη θα σε ξιμπανε ξερεις που....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #62253 από giannisefoa στις 05 Ιουνίου 2010, 1:44πμ

giannisefoa

μέλος από: 6/5/2009
Λοιπόν ο πιο εύκολος τρόπος(και πιο αποδοτικός αν θέλεις)είναι κάθε πρωί που σηκώνεσαι και την βλέπεις όρθια να κάνεις καμιά 50αριά πους-απς και πες μου μετά αν θα εξακολουθεί να είναι όρθια(δοκιμασμένο).Και αυτό που θες πετυχαίνεις και γυμναστική κάνεις.Όσο για το άλλο ξύρισμα, είτε μα ξυραφάκι είτε με μηχανή...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login