Μήνυμα στις 1/8/2010 στις 06:04 @Sex
Ελα φιλε καταρχας γεια σου...αυτην την ταυτοτητα που λες σιγουρα θα την βρεις οταν κανεις σεξ για πρωτη φορα....μετα θα καταλαβεις πως εισαι αντρας για να ικανοπιεις γυναικες... τωρα οσο για την καταθλιψη δεν ειναι τιποτα...πιστεψε με εχω περασει και εγω πολα που δεν μπορο να σου εξηγησω(να φανταστεις ουτε το πρωσοπο μου επλενα επειδη ετσι μου την εδινε και ημουν ολη μερα μεσα στο σπιτι και ακουγα καταθλιπτικα τραγουδια...τωρα το σκεφτομαι και απλα γελαω)καλο θα ειναι να ακολουθησεις αφτου που σου αρεσει για παραδειγμα καφεδακι...για κανα μπανιο...διακοπες σε κανα νησακι και τετοια φαση....εγω ετσι την ξεπερασα.....βασικα φιλε η φαση ειναι να ανοιξεις τα ματια σου...να κοιταχτεις στον καθρεφτη και να πεις οτι εισαι 20 χρονων!!!!!!στην πιο ντουζενια ηλικια εισαι και θα καθεσε μεσα ???ελεος δηλαδη ελπιζω να βοηθησα τρελε περιμενω απαντηση Πήγαινε στο θέμα: sumvouli
Μήνυμα στις 12/7/2010 στις 14:04 @Διάφορα
σε ποιον γιατρο θα πας? Πήγαινε στο θέμα: ρινοπλαστικη...
Μήνυμα στις 11/7/2010 στις 09:54 @Sex
δεν πρεπει να ειναι απαρετητα παρθενα η κοπελα(αλλα αν ειναι ειναι πιο δυσκολο) ετσι ειναι φιλε μου εγω οταν το εκανα με την κοπελα μου(που δεν ηταν παρθενα)εμπενε πολυ δυσκολα ολες τις φορες που το καναμε...απλα πρεπει να κανουν προκαταρκτικα για να υγραθει η κοπελα Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση
Μήνυμα στις 9/7/2010 στις 15:28 @Διάφορα
ναι εφφουλα αλλα η φαση ειναι οτι εγω παω ακομα σχολειο δηλαδη μην παω με τουμπανω μυτη η καθομαι σε μια γωνια για να μην χτυπησω η να μην πιεστω η κατι τετιο τελοσπαντων ηθελα να σου πω οτι ακομα ειμαι 15 γινεται να κανω η μπαα και τελος αν χτυπησεις πολυ ασχημα μετα απο καπιον καιρο(για παραδειγμα 7-8 μηνες μετα την εγχειρηση)απο μπουνια για παραδειγμα θα εχουμε αιματα,νοσοκομεια και ξανα εγχειρησεις η θα εχει αφομοιωθει στο σωμα σου και θα τρεχουν απλα αιματα? Πήγαινε στο θέμα: ρινοπλαστικη...
Μήνυμα στις 9/7/2010 στις 15:23 @Διάφορα
πολυ σωστος εισαι δοκτωρα..το ξερω πως καποτε θα πεσεις οποιος και να εισαι νταξ θα βγαλω διπλομα στα 16 και εκει βλεπουμε..μεχρι στιγμης θα περνω των αλλονων ευχαριστω για ολες σας τις απαντησεις παιδες και τις συμβουλες Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια μηχανακι
Μήνυμα στις 9/7/2010 στις 15:19 @Sex
οχι φιλε μου προσωπικα εγω διακρινω λιγο μεγαλουτσικη διαφορα απο το να φορας με το να μην φορας..
Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικό
Μήνυμα στις 9/7/2010 στις 04:46 @Διάφορα
γεια σας παιδια ψινωμαι και εγω να κανω εγχειρηση γιατι ειναι καπως σορρυ αν σας πριζω εχω διαβασει ολες τις σελιδες αλλα ειληκρινα μπερδευτηκα τις πρωτες μερες εισαι μεσα στο σπιτι..περιπου σε ποσες μερες μπορεις να βγεις εξω(αλλα με μια μυτη οχι τουμπανω και μελανιες) ακομα,μετα απο ποσο καιρο περναει ολοκληρωτικα..δηλαδη να μπορεις να κανεις τα παντα να βγενεις να πιεζεσαι και ολα τα αλλα και τελος ποτε περναει και αφομοιωνεται στο προσωπο σου δλδ μην εχει περασει κανας χρονος και φαω για παραδειγμα μια μπουνια και εχουμε αιματα νοσοκομεια και ξανα πλαστικες απαντηστε οσο πιο γρηγορα γινεται (επισης οσοι εχετε κανει αναφερεται παρακαλω τα ονοματα των πλαστικων χειρουργων σας)(μην φοβασται για διαφημιση πιο πανω εχει αναφερθει ονομα ) Πήγαινε στο θέμα: ρινοπλαστικη...
Μήνυμα στις 9/7/2010 στις 04:37 @Διάφορα
δεν με καταλαβατε το τι ειναι καλο για μενα το ξερω μονο εγω..δεν σας ζητησα τπτ αλλο..σας ζητησα μια λυση και μου λετε οτι νανε..φιλικα @αλογομουρη(που μονο εσυ με καταλαβανεις)μαλλον αυτο θα κανω ρε μαν δεν γινεται αλιως @δοκτορα ναι ρε τρελε φυσικα και με αφηνουν αλλα νταξ απο το να το μαθει αλλιως καλυτερα ειναι να εχω δικο μου Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια μηχανακι
Μήνυμα στις 9/7/2010 στις 04:32 @Sex
την θεια μου(ειναι 22 χρονων)
Πήγαινε στο θέμα: Πονηρές σκέψεις... |