Μήνυμα στις 7/9/2011 στις 13:58 @Διάφορα
Παιδια τι χρηαζετε για να μεταναστευσεις στον καναδα οικογενειακα? Αιτησεις που γινονται? Οποιος ξερει κατι ας μου πει! Πήγαινε στο θέμα: Μετανεστευση στον καναδα
Μήνυμα στις 21/7/2011 στις 00:46 @Διάφορα
"Κουρεψε" λιγο τις τριχες και βαζε αποσμητικο
Πήγαινε στο θέμα: Υδρότας σε μασχάλες
Μήνυμα στις 10/7/2011 στις 22:33 @Sex
Πρεπει να εχει και ο πατερας σου!
Πήγαινε στο θέμα: Σπυρακια στο μερος
Μήνυμα στις 10/7/2011 στις 14:27 @Κλάψιμο
15! Τωρα δηλαδη! Αλλα ειχα μεσο για να μπω! θα ξαναπαω τωρα στις 28/7 ερχετε ο Axwell στο Villa Mercedes :D
Πήγαινε στο θέμα: Mικρη για κλαμπ.
Μήνυμα στις 9/7/2011 στις 14:39 @Διάφορα
Φιλε ασχολουμαι εγω και δουλεβω σε ενα μαγαζι! κοιτα για αρχη σου προτεινω να μν παρεις cd players kai mixer! παρε καλυτερα μια κονσολα και να την συνδεσεις στο pc Σου προτινω την hercules την rmx...ειναι γαματη την εχω και γω! επισης σου θα σου προτεινα να χρησιμοποιεις το traktor αντι για το virtual dj....ειναι 1000 φορες καλυτερο, σε βοηθαει πολυ στις αλλαγες και το χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι dj'σ...συνδεεις και την hercules στο traktor και εισαι κομπλε! θα χρηαστεις και ενα ζευγαρι ακουστηκα! εγω επισης εχω και την κονσολα τησ τρακτορ (traktor x1) πολυ γαματη κι αυτη...αντι να χρησιμοποιεις το ποντικι χρησιμοποιεις αυτην την κονσολα...εχει ολα τα εφε πανω της...! ΑΥΤΑ ελπιζω να βοηθησα...οτι αλλο χρηαστεις πες μ! :)
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να γίνεις Dj?
Μήνυμα στις 9/7/2011 στις 14:30 @Διάφορα
οχι δν μενεις στην ιδια ταξη! ξαναδινεις τον φεβρουαριο!αλλα δυσκυλα αφηνουν παιδια τον σεπτεμβριο! συνηθως τον σεπτεμβριο τους περνανε ολους
Πήγαινε στο θέμα: Σεμπτεβριος 3η γυμνασιου
Μήνυμα στις 23/5/2011 στις 01:53 @Διάφορα
Στα metropolis και στα public πουλανε ;)
Πήγαινε στο θέμα: Συκροτήματα
Μήνυμα στις 19/5/2011 στις 00:07 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε εγω εγω χρησιμοποιω το fl studio 9 producer edition xxlΔουλευω κατι projects δεν ειναι δυσκολο να το το μαθεις ξεκινα με αυτο το tutorial A και επισης θα σου προτεινα να περασεις και το nexus στο fl 9 Aυτα...Ελπιζω να βοηθησα! Πήγαινε στο θέμα: FL Studio 9
Μήνυμα στις 16/4/2011 στις 22:47 @Μηχανήματα
Παιδια μολις εχασα το κινητο μου :( Υπαρχει μηπως κανα τρπως για να "κλειδωσω" την καρτα σιμ? Δηλ. να εχω ξανα τον αριθμο μου! Αν ναι τι πρεπει να κανω και ποσο κοστιζει? Πήγαινε στο θέμα: καρτα Sim |