Μήνυμα στις 18/10/2010 στις 00:21 @Sex
Δεν υπαρχουν κολλητοι και φιλες μεταξυ αντρα και γυναικας. θα το καταλαβεις κανα 1-2 μηνες οταν ξεκαψουρευτεις την τυπισσα.
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει η κολλητη μου
Μήνυμα στις 25/8/2010 στις 01:25 @Sex
Επιστημονικα αποδεδειγμενο πρεπει να τον εχεις γυρω στα 35 εκ. το λιγοτερο. Ελα ρε φιλε μια χαρα θα εισαι οταν αρχισεις να πηγαινεις θα καταλαβεις πως ειτε 10 τον εχεις ειτε 19 το ιδιο ειναι Πήγαινε στο θέμα: Ποσο?
Μήνυμα στις 5/6/2010 στις 13:06 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:οι γυναικες ''ευχαριστιουνται'' με 22εκ και πανω..ρε σεις ηρεμιστε με το μεγεθος ειπαμε μια χαρα ειναι ρε φιλε το πουλι σου μην ανησυχεις μεχρι τα 21 ειναι η αναπτυξη φυσιολογικο ειναι τωρα Πήγαινε στο θέμα: ΠΕΟΣ
Μήνυμα στις 3/6/2010 στις 23:57 @Διάφορα
Μαζευω λεφτα να γεμισω το δεξι μου χερι σε κανα χρονο απο τωρα..σχεδιο? τοπιο βουνου με δασος και ρυακι να ρεει προς τα κατω.
Πήγαινε στο θέμα: Tattoo..
Μήνυμα στις 3/6/2010 στις 23:23 @Sex
Ρε εγω ειμαι γαργαλιαρης αμα με γαργαλησεις εκεινη την ωρα δεν μπορω να το ελεγξω με τιποτα
Πήγαινε στο θέμα: texnikes gia pipa
Μήνυμα στις 3/6/2010 στις 23:19 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εμενα ειναι κομμουνιστης..(να πουμε πως ΔΕΝ υπαρχει απολυτως ισιο πεος)μπαι δε γουεη εχω προσεξει πως μερικες φορες ειναι λιγοτερο στραβο..δεν ξερω σε τι ωφειλεται αυτο Πήγαινε στο θέμα: που κοιταει?
Μήνυμα στις 3/6/2010 στις 18:07 @Sex
οκ πηρα απαντηση..:) ειχα διαβασει για καρκινους και κοντευα να σπασω το πισι..τελικα ειναι απο την ξηροδερμια που εχω ανα περιοδους εξαπλωνεται..οποιος εχει το ιδιο να ξερει να μην ανησυχει
Πήγαινε στο θέμα: Μικρες πληγες..
Μήνυμα στις 3/6/2010 στις 17:11 @Sex
ααα ελεος δεν μπορω να κανω τιποτα με αυτο το πραμα! και αυτη τη φορα επιμενει για πανω απο μια βδομαδα..κανας αλλος παιδες?δεν το εχει παθει κανεις?απλα να ξερω τι ειναι να μην ανησυχω κατα τα τ'αλλα παλευεται..
Πήγαινε στο θέμα: Μικρες πληγες..
Μήνυμα στις 3/6/2010 στις 16:23 @Θ. Κλημεντίνη
δειχνεις να μην εισαι ακομα ετοιμη για νεα σχεση και ειδικα με αυτον που εισαι τωρα..απλα κανε υπομονη δεν ταιριαζει σε σενα αυτος ο τροπος να τον ξεπερασεις ισως..ασε να περασει λιγος καιρος ακομα..θα τον ξεπερασεις σιγουρα
Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω??
Μήνυμα στις 3/6/2010 στις 14:26 @Διασκέδαση
Παει ενας μαυρος σε ενα μπορντελο, βρισκει την τσατσα και της λεει:Θελω σεξ με μια πουτ@ν@. -ΟΧΙ του λεει η τσατσα θα πας εσυ με το μπουρι και θα τις διαλυσεις τις κοπελες..ξερουμε για σας τους μαυρους.. -ΟΧΙ λεει ο μαυρος αυτα ειναι ψεμματα που λενε τους μαυρους κανονικο τον εχουμε καλε μανταμ.. -ΟΧΙ λεει η τσατσα αν θες μονο πιπ@.. -Ε.. τι πιπ@ αν ειναι την κανω και μονος μου.. Πήγαινε στο θέμα: ανεκδοτα |