Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ακόμα και μία κοινωνία ηλιθίων είναι ταξική. Έτσι ένας ηλίθιος πλούσιος είναι απλά πλούσιος ενώ ένας ηλίθιος φτωχός είναι απλά ηλίθιος.
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου

Πρέπει να ανησυχώ ?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #117211 από Evelinlucker στις 07 Φεβρουαρίου 2013, 6:26μμ

Evelinlucker

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/9/2012
Γεια σας.
Είμαι 16 χρονών και εδώ και ένα μήνα έχω σχέση με ένα παιδί δυο χρόνια μεγαλύτερο μου. Έχουμε κάνει σεξ και μου αρέσει πολύ γιατί έχει αρκετές εμπειρίες, οπότε ξέρει πολλά σχετικά με αυτό και έχει μεγάλο πέος.
Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν θέλει να χρησιμοποιούμε προφυλακτικά. Δεν τελειώνει μέσα μου αλλά εγώ φοβάμαι μην γίνει καμία στραβή. Του έχω πει πως φοβάμαι αλλά αυτός μου είπε πως δεν χρειάζεται γιατί προσέχει πολύ. Ποια είναι η γνώμη σας? Υπάρχει πιθανότητα για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη αν δεν τελειώνει μέσα μου?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #117212 από άσχετος στις 07 Φεβρουαρίου 2013, 6:33μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Υπάρχουν πιθανότητες από τα προσπερματικά υγρά που δεν τα καταλαβαίνεις,ούτε εσύ αλλά ούτε και αυτός,αλλά πάντα είναι μικρές οι πιθανότητες.Και πάντα με προφυλακτικό,αφού λες πως έχει εμπειρίες,μπορεί να έχει κολλήσει κάτι και να μην το ξέρεις και να κολλήσεις και εσύ.Άρα,καλύτερα με προφυλακτικό,αλλά αν τον εμπιστεύεσαι,δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι,για το δικό σου καλό...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #117227 από γεωσκώληξ στις 08 Φεβρουαρίου 2013, 12:13πμ

γεωσκώληξ

Εικονίδιο
μέλος από: 24/6/2012
Μην τον αφήνεις,εκτός από τις πιθανή εγκυμοσήνη μπορεί να κάποιος από τους δυο σας να έχει κάποια ασθένεια,σεξουαλικώς μεταδιδόμενη,τώρα δεν νομίζω να θες να τον κολλήσεις κάτι ή αυτός αντίστοιχα.Αυτός στο λέει γιατί είναι έμπειρος και δεν το απολαμβάνει 100% με το προφυλακτικό,αλλά τι να κάνουμε.
Θέλουν προσοχή αυτά.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #117230 από Gray στις 08 Φεβρουαρίου 2013, 1:15μμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
αυτα πρεπει να τα ξερουμε και να τα ρωταμε ΠΡΙΝ κανουμε σεξουαλικες πραξεις ... κατα τα αλλα ολοι νιωθουμε "Ετοιμοι !" για σεξ ....

ναι υπαρχουν "Πολλες" πιθανοτητες , απο προσπερματικα υγρα , οπως και ασθενειες .. Τωρα αν δεν εχει ασθενειες και θελετε να κανετε χωρις προφυλαξη ( Που δεν το επικροτω) Να παρεις αντισυλληπτικα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #117233 από aglina στις 08 Φεβρουαρίου 2013, 1:49μμ

aglina

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2012
Mπορει να μην εχει ασθενειες αλλα απο αλλη κοπελα που ειχε κονδιλοματα κ τα κουβαλαει κ αυτος κ να στα μεταδοσει. Τα κονδιλοματα στα αγορια δεν φαινονται. Μπορει να εχει κ να μην το ξερει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #117240 από giannis_livanos στις 08 Φεβρουαρίου 2013, 5:30μμ

giannis_livanos

Εικονίδιο
μέλος από: 9/1/2013
Τα εχετε μονο ενα μηνα κ κανετε σεξ χωρις προφυλακτικο;Ειναι πολυ νωρις για να τον εμπιστευτεις σε τετοιο βαθμο!Και μπορει οντως να ειναι εμπειρος κ να μην υπαρχει κινδυνος εγκυμοσυνης αλλα πως εισαι σιγουρη οτι δεν κουβαλαει καποιο αφροδισιο νοσημα απο πρωην σχεση του,για παραδειγμα;Ποσες φορες το εχετε κανει χωρις;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #117258 από katiamj στις 08 Φεβρουαρίου 2013, 11:45μμ

katiamj

Εικονίδιο
μέλος από: 8/2/2013
παιδια εφτασα τα 17 . ουτε καν εχω φιλισει ακομα ....... και ανισιχω πολι για αυτο το θεμα ...... ποναει ??? τι να κανω που ντρεπομαι το παραμικρο ????

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #117305 από giannisefoa στις 10 Φεβρουαρίου 2013, 3:01μμ

giannisefoa

μέλος από: 6/5/2009
Φυσικά και υπάρχει κίνδυνος εγκυμοσύνης και όσο έμπειρος κι αν είναι τα προσπερματικά που βγαίνουν κατά την διάρκεια του σεξ περιέχουν σπέρμα και δεν μπορεί να το ελέγξει...Συν το γεγονός ότι κάποια στιγμη αν είναι σε απόλυτη έκσταση μπορεί να μην κρατηθεί και να τελειώσει μέσα.Και εννοείται πως είναι και τα ΣΜΝ που πρέπει να φοβάσαι λόγο του ότι αυτός το έχει κάνει και με άλλες στο παρελθόν...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #117323 από conmarap στις 10 Φεβρουαρίου 2013, 9:54μμ

conmarap

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 19/9/2010
Εγώ θα έλεγα ότι στα 16 άλλα θα έπρεπε να σε ανησυχούν, και όχι το σεξ.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login