Μήνυμα στις 7/2/2013 στις 18:26 @Sex
Γεια σας. Είμαι 16 χρονών και εδώ και ένα μήνα έχω σχέση με ένα παιδί δυο χρόνια μεγαλύτερο μου. Έχουμε κάνει σεξ και μου αρέσει πολύ γιατί έχει αρκετές εμπειρίες, οπότε ξέρει πολλά σχετικά με αυτό και έχει μεγάλο πέος. Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν θέλει να χρησιμοποιούμε προφυλακτικά. Δεν τελειώνει μέσα μου αλλά εγώ φοβάμαι μην γίνει καμία στραβή. Του έχω πει πως φοβάμαι αλλά αυτός μου είπε πως δεν χρειάζεται γιατί προσέχει πολύ. Ποια είναι η γνώμη σας? Υπάρχει πιθανότητα για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη αν δεν τελειώνει μέσα μου? Πήγαινε στο θέμα: Πρέπει να ανησυχώ ?
Μήνυμα στις 4/1/2013 στις 00:30 @Θ. Κλημεντίνη
Έχεις δίκιο. Ευχαριστώ πολύ :)
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κάνω για να είμαστε μαζί?
Μήνυμα στις 4/1/2013 στις 00:15 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας! Είμαι 16 χρονών και θα ήθελα να με βοηθήσετε και να μου δώσετε συμβουλές για ένα αγόρι. Εδώ και αρκετό καιρό εγώ και οι 2 κολλητές μου αρχίσαμε να κάνουμε παρέα με κάτι αγόρια 1 χρόνο μεγαλύτερα από εμάς. Ένα από αυτά τα έφτιαξε και με την μια κολλητή μου. Δεθήκαμε πολύ σαν παρέα. Βρισκόμαστε κάθε μέρα και πάμε παντού μαζί. Μερικές φορές βγένουν μαζί μας και κάποια αλλά παιδιά που δεν είναι στην παρέα. Ένας από αυτούς...Μου έχει πάρει το μυαλό. Μου αρέσει πολύ αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Είναι ακριβώς το στυλ αγοριού που μου αρέσει, είναι πολύ καλό παιδί και επειδή έχει μηχανάκι με πάει βόλτες. Δεν ξέρω αν του έχει περάσει ποτέ η ιδέα από το μυαλό να κάνει κάτι μαζί μου γιατί δεν βγένει και πολύ συχνά μαζί μας. Τι να κάνω? Θα ήθελα πολύ να γίνει κάτι μεταξύ μας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Πήγαινε στο θέμα: Τι να κάνω για να είμαστε μαζί?
Μήνυμα στις 12/11/2012 στις 15:10 @Διάφορα
Πώς θα το διατηρήσω το χρώμα των μαλλιών μου; Τα έχω βάψει έντονο φούξια χρώμα αλλά δεν θέλω να ξεθωριάσει με τίποτα. Τι να κάνω για να κρατήσω αυτό το χρώμα τουλάχιστον 2 μήνες? :)
Πήγαινε στο θέμα: Μαλλιά
Μήνυμα στις 19/10/2012 στις 16:32 @Θ. Κλημεντίνη
Θα του στείλω. Σ'ευχαριστώ και πάλι.
Πήγαινε στο θέμα: Τι θα γίνει τελικά μεταξύ μας?
Μήνυμα στις 18/10/2012 στις 20:59 @Θ. Κλημεντίνη
Με βοήθησες πάρα πολύ. Σ' ευχαριστώ.:) Δεν δείχνει προτίμηση σε καμία από τις δυο μας. Μας φέρετε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Πιστεύεις πως πρέπει να του στείλω ένα μήνυμα και να του εξηγήσω πως νιώθω και πως θέλω να έχουμε μια ξεκάθαρη σχέση? Πήγαινε στο θέμα: Τι θα γίνει τελικά μεταξύ μας?
Μήνυμα στις 18/10/2012 στις 18:50 @Θ. Κλημεντίνη
please help me:(
Πήγαινε στο θέμα: Τι θα γίνει τελικά μεταξύ μας?
Μήνυμα στις 18/10/2012 στις 15:38 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας. :) Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα που με απασχολεί τον τελευταίο μήνα. Πριν δυο μήνες τα είχα με ένα αγόρι πολύ καιρό. Αλλά χωρίσαμε γιατί ένα άλλο αγόρι που είχα κόλλημα τρία χρονιά ήρθε και μου είπε πως με θέλει πολύ. Δεν μπορούσα να πω όχι. Στην αρχή το είχα μετανιώσει. Αλλά μετά κατάλαβα πως επιτέλους το μεγάλο μου όνειρο να είμαι μαζί του πραγματοποιήθηκε. Μου φερότανε υπέροχα με είχε σαν βασίλισσα. Με πρόσεχε, μου έκανε όλα τα χατίρια και με επερνε συνέχεια τηλέφωνο. Ήταν πολύ γλυκός. Η πρώην του, που τα είχανε πολύ καιρό όμως τον ήθελε ακόμα και πάντα φοβόμουνα πως θα χωρίσουμε γι αυτήν. Και τελικά έτσι έγινε. Χωρίσαμε. Πηγενε και τον παρακαλούσε συνέχεια και του κλεγοτανε. Αυτός δεν τα ξαναβρήκε μαζί της, αλλά είπε πως θέλει να μην είναι με καμιά από τις δυο μας γιατί είναι μπερδεμένος. Το δέχτηκα. Από τότε, μας βλέπει και τις δυο φιλικά και μας μιλάει το ίδιο. Κάθε φορά που βγενει μαζί της φοβάμαι πως θα τα ξαναβρουνε. Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας και ακόμα δεν έχει αλλάξει τίποτα:(. Εγώ όμως τον θέλω πάρα πολύ και δεν γίνετε να τον ξεπεράσω με τίποτα, ειδικά τώρα που ζήσαμε όλο αυτό. Τον επερνα τηλέφωνο για μια συνεχόμενη εβδομάδα και δεν το σήκωνε και τελικά αφού μιλήσαμε μου είπε πως θα πάει να μείνει στην Ρουμανία για 2 μήνες. Ίσως έτσι είναι καλύτερα γιατί θα ηρεμήσει και θα έχει περισσότερο καιρό να σκεφτεί. Προσπαθώ να μην τον πρήζω και τον παίρνω σπάνια τηλέφωνο. Αυτήν η πρώην του τον θέλει πολύ. Όμως όχι τόσο όσο τον θέλω εγώ. Αυτός όμως δεν ξέρει πόσα έχω περάσει για να είμαι μαζί του. Τι να κάνω? Τον θελω απελπισμενα :( Πήγαινε στο θέμα: Τι θα γίνει τελικά μεταξύ μας?
Μήνυμα στις 2/9/2012 στις 23:19 @Θ. Κλημεντίνη
Ειναι πολυ εγωιστης. Ολοι μου λενε πως δεν εχω ελπιδες. Κθε φορα που παω να του μιλησω με βριζει και μου φερετε απαισια.
Πήγαινε στο θέμα: Απατησα το αγορι μου |