Μήνυμα στις 31/1/2017 στις 19:13 @Μηχανήματα
γεια σας! θελω να αγορασω κινητο μεχρι 200- 250 ευρω. ποια μ προτείνετε. δεν θελω να κολλαει κ να εχει καλη καμερα. ποια η γνωμη σας για το samsung j5 k a3
Πήγαινε στο θέμα: αγορα κινητου
Μήνυμα στις 21/1/2017 στις 16:16 @Μηχανήματα
Γεια σας! Εχω το lumia 640. Oταν το βαζω για φορτωση αυτο κλείνει.. κ προσπαθει να ανοιξει αλλα δεν μπορει.. αφου φορτωσει ανοιγει κανονικα.. αλλαξα μπαταρια κ παλι τα ιδια το επανεφερα στις ερργοστασιακες ρυθμισεις κ παλι τα ιδια... καμια ιδεα για το τι εχει? Πήγαινε στο θέμα: προβλημματα με φορτηση
Μήνυμα στις 2/1/2017 στις 15:03 @Μηχανήματα
Γεια σας! Εγώ το Lumia 640 το έχω περίπου 1,5 χρόνια. Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει πως η μπαταρία του μ κανει κατι περίεργα. Εκεί που λέει πχ 50% πάει στο5% ξαφνικά. Αν εκείνη την στιγμή το κλίσω κ το ξανά ανοίξω πάει ξανά στο 50%. Τι συμβαίνει? Επίσης έχω παρατηρήσει οτι όταν βάζω τον φορτιστή μερικές φορές κλίνει κ δεν ανοίγει όσο το εχω συνδεδεμένο ενώ άμα το βγάλω δουλεύει. Τι φταίει?
Πήγαινε στο θέμα: μπαταρία κινητού
Μήνυμα στις 12/12/2016 στις 02:59 @Μηχανήματα
Γεια σας! Έχω το Lumia 640. Να του κάνω αναβάθμιση σε windows 10 ή όχι? Τωρα δεν κολλάει. Αν κάνω αναβάθμιση μπορεί να αρχίσει να κολλάει?? Τα χάσω αρχεία?? Πήγαινε στο θέμα: windows 10 αναβάθμιση
Μήνυμα στις 30/11/2016 στις 00:11 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Ναι μπορείςΠήγαινε στο θέμα: φακοι επαφης
Μήνυμα στις 13/11/2016 στις 02:54 @Διάφορα
Γεια σου! Δεν νομίζω πως μπορώ ν σου δώσω ακριβώς την λύση που θες αλλα πέρσι είχαν κατι εσώρουχα με ενίσχυση στα οπίσθια τα h&m. Πήγαινε στο θέμα: Εσώρουχα για ενίσχυση στα οπίσθια
Μήνυμα στις 11/11/2016 στις 01:32 @Διάφορα
Γεια σου! Εγω θα σου πρότεινα να δώσεις πανελλήνιες αφού τι θες. Καλύτερα να μην το πετύχεις παρα να σου μένει απωθημένο κ να κανεις στην υπόλοιπη ζωή σου κατι που δεν σου αρέσει. Σε περίπτωση που δεν τα πας καλα μπορείς να προσπαθήσεις να διαβάσεις το καλοκαίρι για να δώσεις μαθήματα στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου. Και να μην το πετύχεις έναν χρόνο χάνεις δεν είναι κατι τρομερό στην Ελλάδα της κρίσης. Πήγαινε στο θέμα: Πανελλήνιες δευτερη φορά
Μήνυμα στις 11/11/2016 στις 01:31 @Διάφορα
Γεια σου! Εγω θα σου πρότεινα να δώσεις πανελλήνιες αφού τι θες. Καλύτερα να μην το πετύχεις παρα να σου μένει απωθημένο κ να κανεις στην υπόλοιπη ζωή σου κατι που δεν σου αρέσει. Σε περίπτωση που δεν τα πας καλα μπορείς να προσπαθήσεις να διαβάσεις το καλοκαίρι για να δώσεις μαθήματα στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου. Πήγαινε στο θέμα: Πανελλήνιες δευτερη φορά
Μήνυμα στις 16/10/2016 στις 04:37 @Διάφορα
Να ξανά πάρεις τηλέφωνο κ να τους πεις πως δε θες / δεν μπορείς να πας. Τι πάει να πει θα τον εκθέσεις?? Τι αν κάποιο για τον χ ή ψ λόγο δεν μπορέσει τελικά να πάει θα πληρώσει τα χρήματα?? Προσπάθησε το κ' άλλο. Εγώ πιστεύω πως απλα δεν θέλουν να χάσουν τον πελάτη.
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τη σχολή
Μήνυμα στις 13/10/2016 στις 16:49 @Θ. Κλημεντίνη
Αν κ δεν μπορώ να σε βοηθήσω ακριβώς σε αυτό που ζητάς έχω να σου πω πως το άγχος επιδεινώνει το πρόβλημα αυτό. Δηλαδή κάποιες φίλες μ αρκαιτα αγχώδης έβγαλα άσπρες τρίχες την χρονια που έδιναν πανελλήνιες.
Πήγαινε στο θέμα: Ασπρες τριχες (Αντιμετωπιση?) |