Μήνυμα στις 16/6/2013 στις 22:06 @Sex
Α ναι, ξέχασα ότι το να γράφεις σωστά απαιτεί προσπάθεια...
Πήγαινε στο θέμα: Στοματικο από τον κολλητό!
Μήνυμα στις 15/6/2013 στις 21:46 @Sex
Κοίτα, εγώ θα σου έλεγα να του το κόψεις και να του μιλήσεις. @love emo, σχολείο έχεις πάει; Πήγαινε στο θέμα: Στοματικο από τον κολλητό!
Μήνυμα στις 1/6/2013 στις 02:24 @Sex
Δεν είναι τίποτα, θα φύγει. Είναι στην φύση μας, ας πούμε, να θέλουμε να πειραματιστούμε σεξουαλικά. Και εγώ έτσι ήμουν στα 15-17, αλλά τώρα χαίρομαι που δεν έκανα τίποτα.
Πήγαινε στο θέμα: μπερδεμα
Μήνυμα στις 2/5/2013 στις 03:36 @Sex
Μπορείς απλά να τα ξεχάσεις. Όλα τα αγόρια περνάνε από τέτοιες φάσεις. Trust me. Αλλά όταν λές "στα εφηβικά μου χρόνια έκανα κάποιες ανώμαλες πράξεις με τους τότε φίλους" τι εννοείς?
Πήγαινε στο θέμα: Σεξουαλικός προσανατολισμός
Μήνυμα στις 27/4/2013 στις 23:35 @Sex
Κατ'αρχάς χαλάρωσε. Είσαι σε "αυτήν" την ηλικία. Το 40% των αντρών έχουν περάσει από αυτού του είδους τη σύγχηση. Αλλά για κάτσε τώρα. Όταν λές ότι στην ηλικία 9-10 πήρες πίπα, τί εννοείς, και σε ποιόν (πόσο χρονών δηλαδή); Μετά λές ότι κουτούπωνες μια κοπελίτσα και - μπάμ - ότι στον έβαζαν αγόρια όταν βλέπατε τσόντες, με έχεις μπερδέψει. @Σηπτικό Βόδι αυτό που λές για τους βίους δεν στέκει καθόλου. Απλά ψάχνεται και διαβάζει, δεν είναι ούτε κακό ούτε "παλιό," που λές "εν έτη 2013." Και αν είναι δυνατόν που του λές να δοκιμάσει και τα δύο. Πήγαινε στο θέμα: bi η αδερφη η κανονικος;;;
Μήνυμα στις 27/3/2013 στις 01:16 @Sex
Ακριβώς! Δεν θέλει πολλή φιλοσοφία. Πήγαινε στο θέμα: γουσταρω την καθηγητρια μου
Μήνυμα στις 25/3/2013 στις 23:22 @Sex
Είσαι λίγο μικρός για να σε απασχολούν τέτοια πράγματα, άιντε έξω να παίξεις καμιά μπάλα. Μετά τα 17-18 θα έχεις μια ολόκληρη ζωή για αυτά.
Πήγαινε στο θέμα: απογοητευτικο μεγεθος
Μήνυμα στις 25/3/2013 στις 23:21 @Sex
Καλύτερα να μείνεις μακριά από την καθηγήτριά σου γιατί το μόνο που μπορείς να καταφέρεις είναι να την βάλεις φυλακή.
Πήγαινε στο θέμα: γουσταρω την καθηγητρια μου
Μήνυμα στις 25/3/2013 στις 23:20 @Sex
Ούτε Gay είσαι, μα ούτε και παράξενος. Τα παιδιά αυτά που λές είναι περισσότερο "φίλοι" παρά πραγματικοί φίλοι. Μην τους αφήσεις να σου βάζουν ιδέες στο κεφάλι. Γράφτους στ'αρχ***α σου. Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια Επειγων!!!
Μήνυμα στις 23/3/2013 στις 21:40 @Sex
Αν θέλει να το κάνει και με περισσότερους, αυτό όνομάζεται mini όργιο, just so you know. Και στην καύλα σου μπορείς να κάνεις πολλά, αλλά το θέμα είναι το άλλο. Ότι καύλωσε με τον φίλο του και πάνω στην καύλα τους χύσανε ο ένας πάνω στον άλλον και τα φάγανε. Εμένα μου φαίνεται ύποπτο αυτό. Όπως είπα, στην καύλα σου μπορείς να κάνεις πολλά και μπορεί αυτοί να κάνανε αυτό σαν πρώτο βήμα αλλά την δεύτερη φορά να πούνε "Χμμ, πως είναι να κάνεις π*πα;" και να το κάνουν κτλ κτλ. Πες με τρελό αλλά μου φαίνεται ότι ο φίλος σου περνάει μια φάση. Πήγαινε στο θέμα: Πίνοντας σπέρμα φίλων |