Λιώνεις στο εξοχικό;
Μήνυμα #83194 από parena στις 04 Αυγούστου 2011, 9:01μμ
![]() |
Για πειτε βρε παιδια οτν εισαστε διακοπες καλη ωρα σαν και μενα στ χωριο με τν γιαγια ..πως περνα η ωρα σας? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #83197 από Doctoras στις 04 Αυγούστου 2011, 9:11μμ
Ελιώνα στο ξωχικό....Και κοιμώμου.Αλλά παν αυτά τώρα τελεφταία φορά που πηγα ετσι ήμουν δεκα χρονών.Τώρα μεγάλωσα και πάω αν θέλω διακοπές στο χωριό.Αλλα και να ήθελα η η γιαγιά πλέον δεν βρίσκεται εν ζωή οπότε αποφεύγω να πάω διακοπές μαζί της.Δυστιχως η ωρα και οι μερες δεν περναν αλλα καλο ειναι να εκμεταλεβεσαι την φυση και να πηγαινεις για εξερεβνηση.Εμενα ειναι σε μια ημι-ορινη περιοχη της εβιας και εχω προσβαση σε θαλασα και σε βουνο. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #83198 από parena στις 04 Αυγούστου 2011, 9:13μμ
![]() |
χαχαχα εγω τι να κανω που ειμαι 16? διακοπες μονη μου οτν τελειωσω το λυκειο φιλε μου :) οποτε τρ νανι μεχρι το μεσημερι ιντερνετακι..μηνυματακια στ κιν τραγουδια κ ετσι |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #83201 από Doctoras στις 04 Αυγούστου 2011, 9:28μμ
Ναι άστα. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #83217 από asap στις 05 Αυγούστου 2011, 12:22πμ
το μονο που κανω ειναι ισα ισα να κοιμαμαι μερικες ωρες και μετα βουρ εξω ολη μερα... :Ρ | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #83677 από silisav1 στις 12 Αυγούστου 2011, 4:58πμ
![]() |
εγω δεν εχω ουτε καν ιντερνετ εκει κ ομως πηγα για εναν μηνα.το κινητο μου συτο χερι παντου με μυνηματα,τηλ και τραγουδια κ περασε η ωρα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #83685 από zoupi2007 στις 12 Αυγούστου 2011, 10:44πμ
![]() |
πρωτελευταια φορα στο χωριο θυμαμαι...επεζα με τα αυτοκινητακια , (μιλαμε στα 5-6).τελευταια (πριν κανα 2 χρονια) ειχα παρει το λαπτοπ και ΟΛΗ μερα κεγομουν σε ενα πολεμικο... μια αλλη φορα ειχα παρει το ps2...εε τωρα μεγαλλωσα και δεν πηγαινω συχνα.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #83696 από giorgakozg20 στις 12 Αυγούστου 2011, 3:45μμ
![]() |
Να ευχαριστείς που έχεις και ίντερνετ φίλη μου... Εγώ δεν είχα ούτε απ'αυτό αλλά ούτε και κάρτα! Κοιμόμουν μέχρι τις 12, μετά θάλασσα, μεσημέρι φαγητό, τηλεόραση, ύπνο, ξανά θαλασσινό μπάνιο και το βραδάκι έξοδο. Το πιο σημαντικο όμως ειναι να έχεις και παρέα (εγώ ειχα μεγάλη,αγόρια-κορίτσια) αλλιώς... αρκέσου στο pc σου, το κινητό και την τηλεόραση! 'Η ακόμη καλύτερα πήγαινε για τρέξιμο, περπάτημα ή λίγη γυμναστική, ειδικά αν είναι ορεινή περιοχή, θα σου κάνει και καλό. ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |