Μήνυμα στις 6/8/2011 στις 18:36 @Διάφορα
Έμεινα εδω - Στελιος ροκκος Θαλασσα μου σκοτεινη - Νικος Πορτοκαλογλου Να κοιμηθούμε αγκαλιά - Βασίλης παπακωνσταντίνου Σ'ακολουθώ - Βασίλης Παπακωνσταντίνου όνειρο ήτανε - Ιωαννίδης Προσκυνητής - Ιωαννίδης Πήγαινε στο θέμα: greek love songs?
Μήνυμα στις 6/8/2011 στις 18:31 @Sex
χαχαχ να βγαλω το σουτιεν!? χαχαχ δεν θα χωρεσει στην τσεπη του! οσο μικρο και ναταν το σουτιεν δεν θα χωρεσει σε καμια τσεπη εκτος κ αν ειναι αθλητικό οποτε ο αλλος ξενερωνει :Ρ τεσπα μου δωσατε ιδεες και ειχα και δικες μου αλλα το θεμα ειναι οτι ντρεπομαι να τις υλοποιησω..
Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλη απο αγορια (αλλα και κοριτσια))
Μήνυμα στις 6/8/2011 στις 12:59 @Sex
1oν αυτος που καταλαβαινει για πιο πραγμα μιλαω δε χρειαζεται να καθομαι να του εξηγω και τν παραμικρη λεπτομερεια..η φιλη zoirula με καταάβε αυτο ειναι το θεμα! λπν προσεχε αποδω και περα τις κινησεις σου..μην βρεθεις σε μια κατασταση που δεν εχει γυρισμο! φιλικα :)
Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Μήνυμα στις 5/8/2011 στις 22:10 @Sex
μπορει ναμαι και να ακουγομαι σκληρη αλλα τοχει βιωσει γνωστη μου κ δν πρπ να παιζεις με μεγαλυτερους..εχει γευτει την ""γλυκα" δεν θα αντε3ει γ πολυ διχως αυτη θελει δε θελει! Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Μήνυμα στις 5/8/2011 στις 22:09 @Sex
1ον εσυ 14 και αυτος 21? μαλακας αυτος? ηλιθια εσυ σορρυ κιολας! μη βιαζεσαι να μεγαλωσεις που ξερεις τι κανει αυτος τρ γ ν περναει η ωρα...γ@μιεται με καμια επδ εσυ δν μπορεις να του δωσεις αυτο που θελει! 2ον μας ρωτας αν εισαι ετοιμη? εμεις θα σου πουμε? ακου τν καρδια σου κ τη λογικη σου κυριως..και 3ον υπαρχει περιπτωση να σε ξεπαρθενιασει με δαχτυλο..ποτε δν ξερεις..
Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Μήνυμα στις 5/8/2011 στις 22:02 @Sex
τοχω σκεφτει αλλα δεν είναι κάπως ? κ ντρεπομαι κιολας λιγο οσο κ αν φαινεται παραξενο..γτ εχω στηθος μια χουφτα κ λιγο παραπανω αλλα γ 16 χρονων ειναι μικρο..οτν λεω χουφτα λεω οτι γεμιζει το χερι του..τσπ άλλο? ξερω ζηταω πολλα..αλλα θελω ποικιλία γτ μπορει να τν δω στη επετειο τν 2 μας μηνων (ξερω ειμαστε λιγο καιρο μαζι )
Μήνυμα στις 5/8/2011 στις 17:06 @Sex
οι προκαταληψεις δημιουργηθηκαν απο τα λαθος ατομα που με περιβαλλουν κ εννοωντας λαθος εννοω κυριως τ κοριτσια που το παιζουν μυξοπαρθενες..ή πουταν*κια νμζωντας οτι αυτο ειναι το νεο trend της εποχης! κα ντξ φιλε laki επιλογη μου ειναι ..δεν ειναι οτι δν το κανω επδ με πιεζουν αλλοι! καθε κοπελα σαντιθεση με τα αγορια εχει ενα σωρο λογους παραπανω γ ν μν το κανει! αα οσο γ τ κολπα εψαξα και εμαθα για σοκολατες και τετοια που μπορω να αλειψω,γ στριπτιζ γ κρυφτο ;)
Μήνυμα στις 5/8/2011 στις 16:56 @Sex
εε ντξ οχι και απο 14 χρονων! αυτο ειναι λιγο τσολε με ολο το σεβασμο! εγω δεν θα επικροτουσα τετοιες αποψεις αλλα επιλογη του καθενος ειναι σωστα? στην εποχη μας υπαρχουν πολλες προκαταληψεις και ταμπου και γω θελω πρωτα νε ενηλικιωθω ουτως ωστε αν τυχει τπτ...χτυπα ξυλο..σαν ενηλικας να μπορω να ανταπεξελθω...καμια αλλη συμβουλη εχεις να μου δωσεις? εσωρουχα κλπ κλπ..τετοια εννοω..κ γενικα σαν αγορι-αντρας κανενα κολπακι...ξερεις σε εκεινο το ταδε σημειο ειναι ωραιο αυτο το αλλο κλπ κλπ
Μήνυμα στις 5/8/2011 στις 16:51 @Sex
είναι πλ νωρις για στοματικο κ δν ειμαι ετοιμη κ δν θελω εφοσον ειμαι 16 χρονων και μικρη! ολα 9α γινουν δε βιαζομαι εφοσον δεν ειμαι ετοιμη τελος..αν ειχαμε κλεισει 1 χρονο και ημουν 17 και να πω οκ αλλα τρ ειν νωρις πολυ νωρις! βεβαια εχω ακουσει οτι ειναι πλ ωραιο και ακουγεται δελεαστικο αλλα προτιμω να κρατηθω και να γινουν ολα μαζι γ τν πρωτη φορα(εχουμε καιρο ακομα) ουτως ωστε να εχω να λεω οτι ναι ειμαι απο αυτες που η πρωτη φορα ητν ωραια ;)
Μήνυμα στις 5/8/2011 στις 16:38 @Sex
τα έχω κάνει αυτα..και ναι είναι ερεθιστικά ...δεν θελω στοματικο διοτι δν εχω ξανακανει κ οτν τν δω 9αναι κατι μερες που θαχουμε κλεισει 2μηνο!
Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλη απο αγορια (αλλα και κοριτσια)) |