Μήνυμα στις 18/8/2011 στις 03:20 @Διασκέδαση
Ρε παιδιά, στείλτε μου ένα λίνκ από αυτό το τραγούδι γιατί όποτε μπαίνω στο youtube να το δω μου βγάζει οτι είναι απαγορευμένο κ ότι είναι για παιδιά ηλικίας άνω των 18...
Πήγαινε στο θέμα: Rihannas S&M
Μήνυμα στις 16/8/2011 στις 20:01 @Θ. Κλημεντίνη
partblah1990 Σωστόόόόόόός.
Πήγαινε στο θέμα: Να της το πω;
Μήνυμα στις 15/8/2011 στις 21:42 @Θ. Κλημεντίνη
Κοπελιά από πάνω, δεν είσαι στην κατηγορία σεξ. Και Dimitrakis'85, να της το πεις... χωρίς δεύτερη σκέψη!! Πήγαινε στο θέμα: Να της το πω;
Μήνυμα στις 15/8/2011 στις 16:55 @Μηχανήματα
Παιδιά μληπως μπορεί να μου πει κάποιος πως ενεργοποιείται το bluetooth στο pc? Ευχαριστώ. Πήγαινε στο θέμα: Ενεργοποίηση Bluetooth
Μήνυμα στις 15/8/2011 στις 14:34 @Διάφορα
Ξέρετε μήπως πότε θα ξεκινήσουν;
Πήγαινε στο θέμα: ποιο ειναι το νεο συστημα?
Μήνυμα στις 14/8/2011 στις 03:45 @Ftou.gr admin
Θα σας φανεί λίγο αστείο που ρωτάω αλλά, τι ακριβώς είναι αυτή η τσούγδω που αναφέρει το τελευταίο θέμα "Flame" και σε τι δίνει λύση (η συγκεκριμένη κατηγορία) ;; :Ρ
Πήγαινε στο θέμα: Τσούγδω
Μήνυμα στις 14/8/2011 στις 03:33 @Θ. Κλημεντίνη
Συμφωνώ απόλυτα με το παιδί από πάνω. Προφανώς δεν κάνει κίνηση για να μην πιστέψεις πως σε θέλει μόνο γι'αυτό, αλλά από την άλλη πιστεύω πως μια σχέση θέλει και λίγη τρέλα, και από τα λεγόμενά σου δεν νομίζω ότι εκείνος την κατέχει. Τι να πω, καλή τύχη και να πάνε όλα καλά. Θα σου συνιστούσα να μην βιαστείς, άσε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους και μην τα βιάζεις. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.
Πήγαινε στο θέμα: Γιατι δεν κανει κινηση;
Μήνυμα στις 14/8/2011 στις 02:08 @Θ. Κλημεντίνη
Aααα φιλαράκι δεν μας τα πες αυτά... σε σχέση;; F*ck! Η κοπέλα δεν ξέρει τι θέλει. Είναι με άλλον και ταυτόχρονα την πέφτει σε σένα; Καταρχήν εσύ πως το δέχεσαι αυτό; Περίμενε να έρθει και ξεκαθάρισε την κατάσταση. Προς το παρόν κομμένα τα πολλά πολλά γιατί σε κανέναν μας δεν θα άρεσε να μας κλέψουν την γκόμενα μέσα απ' τα χέρια. Και να σου πω και κάτι, ποιος σου λέει εσένα πως αύριο μεθαύριο δεν θα κάνει και σε σένα το ίδιο; Αν π.χ.: Τα φτιάχνετε και πάει και την πέφτει σε άλλους. Μαλ*κία σωστά; Πήγαινε στο θέμα: Με θελει η οχι?
Μήνυμα στις 13/8/2011 στις 23:51 @Διασκέδαση
Χίλια ευχαριστώ φίλε μου!!
Πήγαινε στο θέμα: Εύρεση τραγουδιού
Μήνυμα στις 13/8/2011 στις 22:34 @Θ. Κλημεντίνη
Ε λίγο... πάντως επέμενε εσύ και αν δεις ότι πάλι δεν γίνεται τίποτα καλύτερα άστο. Μην τρέχεις από πίσω της και το πάρει και πάνω της... Πες της αν γουστάρεις καλώς αλλιώς στρίβε... (μην πεις τίποτα τέτοιο πλάκα κάνω) Άκου και τον παλιό
Πήγαινε στο θέμα: Με θελει η οχι? |