Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μπιπ μπιπ! (Roadrunner)
Τετάρτη, 9 Απριλίου

οι γονείς μου δεν με αφήνουν να...

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #82122 από dimitris1997 στις 16 Ιουλίου 2011, 11:49μμ

dimitris1997

banned
μέλος από: 7/5/2011
ακολουθήσω το όνειρο μου. είναι το παγκράτιο, οκ ΠΑΩ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, αλλά δεν με αφήνουν να πάω αγώνες, ερασιτεχνικοί αγώνες αλλά αν πάω για δύο 2-3 χρόνια ερασιτεχνικό, μετά πάω επαγγελματικό, μου το είπε ο προπονητής μου . ο προπονητής μου, μου λέει ότι πρέπει να αρχίσω αγώνες επειδή είμαι πολύ καλός (ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΟΥ), αλλά οι γονείς μου δεν με αφήνουν. γενικά ο προπονητής μου λέει ότι έχω ταλέντο. ρε παιδιά με αφήνουν μόνο προπόνηση και όχι αγώνες. δεν έχω όνειρο τα λεφτά ή κάτι τέτοιο, απλά να κάνω πράξη το όνειρο μου. 2-3 χρόνια ερασιτεχνικό μετά επαγγελματικό και ποιος ξέρει??? μετά από χρόνια μπορεί να πάω ψηλά. ΟΚ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ 14, αλλά έχω κάποιους στόχους που θέλω να τους φτάσω. δεν λέω σε 1 ή 2 χρόνια αλλά μετά από χρόνια, σιγά-σιγά. κάθε όνειρο πιάνετε αν το θέλεις και το πιστεύεις.

με τους γονείς μου τι να κάνω???
και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82150 από konstantinos80 στις 17 Ιουλίου 2011, 3:11μμ

konstantinos80

Εικονίδιο
μέλος από: 17/7/2011
Αμά είναι το όνειρο, και είσαι σίγουρος πως είσαι καλός πρέπει να το ακολουθήσεις. Τώρα με τους γονείς σου το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τους δόσεις να καταλάβουν οτι αυτός ο τομέας είναι που σε ταιριάζει, επειδή είναι άδικο να να αφήσεις το άθλημα που σε αρέσει ...
Ομως αν δεν τους μεταπίσεις υπάρχει πάντα η αντίστροφη ψυχολογία (σε εμένα πάντα πιάνει).

GOOD LUKC!!!

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82151 από AggelosTuDromu στις 17 Ιουλίου 2011, 3:22μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2010
τον λογο που δεν σε αφηνουν στον εχουν πει?
και πιστευω πως καλυτερα ειναι να μιλισει ο προπονιτης στους γονεις σου...μπορει και να τους αλλαξει γνωμη
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82164 από dimitris1997 στις 17 Ιουλίου 2011, 5:32μμ

dimitris1997

banned
στους γονείς μου το έχω πει πάρα πολλές φορές. μου λένε ότι αυτά είναι πολύ βίαια και μπορεί να χτυπήσω πολύ άσχημα και τέτοια. εγώ πιστεύω πως δεν είναι τόσο βίαιο και ΟΚ λογικό είναι ακόμα και χέρι να ραγίσω ή να σπάσω μύτη, αλλά μέχρι εκεί. όχι και άσχημα. τώρα για να βάλω τον προπονητή να μιλήσει δεν το σκέφτηκα, θα του του πω να μιλήσει στους γονείς μου και μπορεί να αλλάξουν γνώμη.

αν αναρωτιέστε τι είναι το παγκράτιο... δείτε αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=ixZ3mhUJoGo&feature=related
και θα καταλάβετε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82169 από AggelosTuDromu στις 17 Ιουλίου 2011, 7:59μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2010
πες τους πως για να πηγαινουν ατομα της ηλικειας σου επαγγελματικο (και καλα) θα περνουν τις καταληλες προφυλαξεις
με πορωσες τωρα :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82174 από Doctoras στις 17 Ιουλίου 2011, 9:30μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
To μονο σηγουρο ειναι οτι εχεις προβλημα στα ματια διοτι λες συγνωμη για το μεγαλο κειμενο.Και ρωτω που το ειδες το μεγαλο κειμενο?Εχουμε δει και εχουμε δει.Αυτο μπροστα σε αλλα ειναι τιτλος θεματος.
Επομενος εγω χρωσταω μια συγνωμη για την φλιαρη εισαγωγη μου.
Νομιζω πως θα πρεπει να συνεχισεις κανα χρονο ακομα ερασιτεχνικα και να συνεχισεις να λες στους γονεις σου πως σου αρεσει και ειμε σηγουρος πως με το λεγε λεγε και την προτροπη του δασκαλου σου αμα εισε τοσο καλος δεν θα αργησουν να σου επιτρεψουν να ασχοληεθεις λιγο πιο σοβαρα στο αθλημα.Βεβαια αυτο στο λενε διοτι ακομα εισε για αυτους μικρος 14 στα 15 ε?Στα 16 θα σε βλεπουν διαφορετικα και με μια οριμη συζητηση θα βγαλεις ακρη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82183 από nikos200 στις 18 Ιουλίου 2011, 12:04πμ

nikos200

Εικονίδιο
μέλος από: 17/11/2010
φιλε επειδη και εγω πηγαινα kyokushin kai karate το εκανα καθαρα για να μαθει το σωμα μου στην σκληραγωγηση..ειπα στους δικους μου θα παω σε αγωνες για να φαω ξυλο να μην μπορω να κουνηθω.. η απαντηση ηταν : παναγια μου χαζο εισαι παιδι μου? ομως το γουσταρα ..βεβαια ειχα φαι τοσο ξυλο σε προπονησεις λογο του οτι ερχονταν απο ολη την ελλαδα σαν καλεσμενοι μας για προπονηση και επαιζα με μεγαλυτερους και ποιο εμποιρους...τωρα αν θες να ασχοληθεις επαγγελματικα λυπαμαι αλλα θα παρεις ντοπα χοντρη μαλιστα..ασχετα με το τι λεει ο προπονητης σου..γτ ολοι οι επαγγελματιες σε ολα τα σπορ περνουν...και θα σου φερω ενα παραδειγμα... ενας τυπος απτην σχολη μου το καρατε δλδ εχει μαυρη ζωνη ειναι θηριο μαλιστα πριν λιγο καιρο ηταν βατραχι(ουκας) και τωρα ναυτικο τεσπα...οταν πηγε στο παγκοσμιο εφαγε τοοοοσο ξυλο που για ενα μηνα ηταν στο κρεβατι...βγηκε 3ος και αυτο γτ ηταν καθαρος και το σωμα του δεν αντεχε οσο ενος που εχει ντοπαριστει..δεν αξιζει και θα σου πω γτ...αν τελικα δεν καταφερεις να παρεις σπονσορα και να πληρωνεσε απο αυτον τοτε πας χαμενος..γτ απτην ντοπα εχεις χαλασει τον οργανισμο σου και δεν θαχεις φτασει στο καλο αποτελεσμα..οποτε μενει μια λυση να ανοιξεις σχολη...δεν ξερω αν αυτο θες αλλα ετσι παει φιλε μου...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82187 από dimitris1997 στις 18 Ιουλίου 2011, 12:49πμ

dimitris1997

banned
είμαι 14 (σε 2 εβδομάδες 15, πες 15). απλά θα περιμένω ακόμα 3 χρόνια να πάω επαγγελματικό, θα δω πως θα πάει, και αν δεν τα καταφέρω... ανοίγω σχολή. δεν θέλω ακριβώς αυτό αλλά εντάξει, θα μ' 'αρεσε να μαθαίνω της κηνίσεις και την φιλοσοφία του παγκρατίου στα νέα παιδιά. αλλά ακόμα έχω χρόνο μπροστά μου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82596 από pontifex στις 27 Ιουλίου 2011, 5:11πμ

pontifex

Εικονίδιο
μέλος από: 27/7/2011
Δεν είναι ανάγκη να τους πεις ότι θα πας για τρία χρόνια ερασιτεχνικό και μετά για προ. Μπορείς να πεις ότι πας απλά στην προπόνηση και μετά όταν έρθει η ώρα που θα έχεις την δυνατότητα να πας για προ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82601 από OmgMan στις 27 Ιουλίου 2011, 7:18πμ

OmgMan

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/6/2011
Συγνωμη που θα στο πω...ΟΥΤΕ ΕΓΩ θα σε αφηνα να πας...πραγματηκα....Εγω νομιζα οτι ειναι κατι απλο...Εκει σε σκοτωνουν στο ξυλο .
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login