Μήνυμα στις 17/7/2011 στις 15:11 @Κλάψιμο
Αμά είναι το όνειρο, και είσαι σίγουρος πως είσαι καλός πρέπει να το ακολουθήσεις. Τώρα με τους γονείς σου το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τους δόσεις να καταλάβουν οτι αυτός ο τομέας είναι που σε ταιριάζει, επειδή είναι άδικο να να αφήσεις το άθλημα που σε αρέσει ... Ομως αν δεν τους μεταπίσεις υπάρχει πάντα η αντίστροφη ψυχολογία (σε εμένα πάντα πιάνει). GOOD LUKC!!! Πήγαινε στο θέμα: οι γονείς μου δεν με αφήνουν να...
Μήνυμα στις 17/7/2011 στις 14:48 @Διάφορα
Top hits του καλοκαιριού από'τι ξέρω είναι : 1. ΝΙΝΟ - ΟΚ 2. ΜΕΛΙΣΣΕΣ & ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ - ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΤΑ 3. ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ - ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ 4. ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ - ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ 5. ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ - ΠΟΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 6. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ - 24 ΩΡΕΣ 7. ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ - ΟΤΙ ΝΙΩΘΩ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ 8. VEGAS - ΦΙΛΙ 9. STAN & NIVO - AΝ ΜΟΥ ΄ΦΤΑΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ 10. ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ - ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 11. ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ - ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ 12. ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ft ΝΕΒΜΑ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 13. ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ - ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 14. STAVENTO - ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ 15. ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ - ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ Πήγαινε στο θέμα: καλοκαίρι 2011 hits |