Είμαι πολύ οξύθυμος
Σελ. 1
Μήνυμα #79872 από dimitris1997 στις 17 Ιουνίου 2011, 11:55μμ
![]() μηνύματα: 270 ![]() |
νευριάζω με το παραμικρό, με αποτέλεσμα να πλακώνομαι με όλους(τουλάχιστον τους δέρνω). αλλά είμαι πραγματικά, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ οξύθυμος. τι μπορώ να κάνω για να μην νευριάζω τόσο εύκολα??? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #79873 από james1996 στις 18 Ιουνίου 2011, 12:00πμ
![]() |
δεν μπορεις να κανεις κατι το θεμα ειναι οταν νευριαζεις τι να κανεις για να ξεθιμενης ετος απο το να βριζεις και να πλακονεις κοζμο 1)μετρα εως το δεκα 2)φιγε απο εκει 3)προσπαθησε να κρατισεις τα νευρα σου.ελπιζω να βοηθησα :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #79902 από faidra:) στις 18 Ιουνίου 2011, 10:24πμ
![]() |
Ειδικά όταν είσαι στο σπίτι να κλείνεσαι στο δωμάτιο σου κ να βάζεις μουσική.Κ εγώ είμαι έτσι ακριβώς και καταλαβαίνω πως νιώθεις.Είναι πολύ δύσκολο να συγκρατηθείς κ θες να τους βαράς όλους :-p Αλλά σιγά σιγά θα σε βοηθήσει αυτό ακόμα κ αν στην αρχή θα είναι δύσκολο(γιατι όντως είναι).Με τη βία όμως χάνεις και το δίκιο σου στην τελική και φαίνεσαι ο τραμπούκος της υπόθεσης.Πρέπει να μάθεις να το ελέγχεις σιγά σιγά.Καλή προσπάθεια :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #79914 από peterpan στις 18 Ιουνίου 2011, 1:00μμ
![]() |
Κανε διαλογισμό. (Δεν κάνω πλάκα) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #79917 από Doctoras στις 18 Ιουνίου 2011, 1:23μμ
Το οτι ισως μπαινεις στην εφηβια το εχεις σκευτει? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95910 από Ερρίκος στις 08 Μαρτίου 2012, 10:15μμ
![]() |
παιδια εγω νευριαζω με το παραμικρο με την κοπελα μου αλλα 8ελω να αρχήσω να ελένχο τν 8υμό μου και να μην ξεσπάω πάνω της γιάτι πολλές φορρές στεναχωριέτε και την λυπάμε να με βλέπει τόσο θυμωμένο τι μου προτίνετε να κάνω?? σας παρακαλώ απαντήστε στην ερώτηση κάποιος |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95926 από tragikos στις 09 Μαρτίου 2012, 2:46μμ
![]() ![]() μηνύματα: 479 ![]() |
Βρες ενα hobby για να ξεσπας τα νευρα σου εκει η παρε ενα μονοζυγο και οταν εχεις νευρα πανε και κανε καμσης!! εγω προσωπικα βρηκα ενα σπορ που μου αρεσει και δεν εχω νευρα εκτονονομαι εκει ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95927 από tragikos στις 09 Μαρτίου 2012, 2:48μμ
![]() ![]() μηνύματα: 479 ![]() |
*ελξης |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98764 από Rafailia sagapw στις 21 Απριλίου 2012, 10:31μμ
![]() ![]() μηνύματα: 116 ![]() |
και εγω ειμαι ΠΑΡΑ πολy οξυθυμος και ξερεις τι εκανα? Πηρα εναν σακο του μποξ και τον κρεμασα στο δωματιο μου.. οταν εχω νευρα τον βαρουσα για κανα 10λεπτο και μετα ειμουν μια χαρα.. τωρα οταν ειμαι εξω και εχω νευρα με καποιον απλα τον γραφω στα...μπιμπ και αν δεν αντεξω τον πλακωνω στο ξυλο..και ειδικα αν εχει γκομενακια γυρω ειναι οτι καλυτερο να τον πλακωσεις |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98776 από Aitherovamwn στις 22 Απριλίου 2012, 12:07πμ
![]() ![]() μηνύματα: 421 ![]() |
γιατι νομιζεις οτι οταν σε βλεπει η γκομενα να δερνεις καποιον της αρεσει?απλα σε περναει για εναν ΜΑΛΑΚΑ!ελεος δηλαδη που νομιζετε και οτι οι γκομενες γουσταρουν να βλεπουν ξυλο |
προφίλάλλα...˵quote˶ |