Μήνυμα στις 16/2/2014 στις 20:22 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ ρε παιδιά, με εμψυχώνετε! θα πάρω μπρος μπας και βγεί κάτι.. Πήγαινε στο θέμα: Με θέλει άραγε;!
Μήνυμα στις 15/2/2014 στις 23:19 @Θ. Κλημεντίνη
Έχουμε πάλι τα ερωτικά μας προβλήματα..Για να μην μακρυγορώ. Μου αρέσει πολύ ένα παλικάρι, έχουμε γνωριστεί, ενώ είναι κλειστός με όλους τους υπόλοιπους σ εμένα φαίνεται πολύ πρόσχαρος, με πειράζει συνέχεια και κάποιες φορές τον έχω πετύχει να με κοιτάζει.Πρόσφατα,πάνω σε μια συζήτηση μου πέταξε ότι αρέσω σ έναν φίλο του.Εγώ έπαθα σοκ όπως καταλαβαίνετε,του είπα απότομα ένα "Άσε μας ρε Κώστα" και έφυγα.Αυτός με έψαχνε μετά,παρατηρούσε την κάθε μου κίνηση, με κοίταγε στα μάτια και σε κάποια φάση ήρθε και μου είπε κάτι εντελώς άκυρο για να μου ξαναπιάσει κάπως τη συζήτηση (έκανε μπαμ). Τώρα εσείς λέτε ότι μου το πέταξε για να κάνει κατάσταση στον φίλο του ή για να δει την αντίδραση μου σε σχέση με τον ίδιο; Πείτε ρε παιδιά γιατί καιγόμαστε! Να σημειωθεί ότι του πέταξα μια σπόντα σε φάση "Εγώ άλλον ήθελα να προσεγγίσω και τελικώς άλλος προέκυψε" και έφυγα ενώ αυτός είχε μείνει κόκκαλο. Πάντως ο φίλος του πρέπει να έχει καταλάβει ότι μου αρέσει ο Κώστας γιατί μου πέταγε κάτι σπόντες.Μήπως να του το πω ξεκάθαρα για να κάνει στην άκρη μπας και μας βγει το ειδύλλιο; Πήγαινε στο θέμα: Με θέλει άραγε;!
Μήνυμα στις 8/1/2014 στις 23:26 @Θ. Κλημεντίνη
Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός λένε..Όσο παρωχημένο και αν σου φαίνεται, ισχύει και σε μεγάλο βαθμό.Είναι δύσκολο αρχικά, θα πάρει καιρό και θα σου τη δίνει.Όμως όσο περνάνε οι μέρες, θα ηρεμείς κι εσύ και θα βρεις κάποια άλλη να ασχοληθείς. Δεν νομίζω ότι γίνεται να της αλλάξεις άποψη, αυτό ή το θες να συμβεί με έναν άνθρωπο ή όχι.Καλύτερα να φύγεις με αξιοπρέπεια, είναι πολύ πιο σημαντικό απο κάθε τι.. Πήγαινε στο θέμα: Θεματάκι με κοπέλα...
Μήνυμα στις 8/1/2014 στις 22:57 @Θ. Κλημεντίνη
Kαι επανέρχομαι γιατί μπορώ.Καταφέραμε να γνωριστούμε,έχουμε αναπτύξει σχέσεις γενικώς,εγώ είμαι αυτή που λίγο σκαλώνει να του μιλάει! Αυτός μου είπε ξεκάθαρα πάνω σε μια συζήτηση ότι είναι ντροπαλός γι αυτό δείχνει τόσο σοβαρός.Απο κει και πέρα, εγώ θέλω να κάνω μια κίνηση για να καταλάβει ότι ενδιαφέρομαι,πέρα απο το να μιλάμε απλά.Πως να του το φέρω;
Πήγαινε στο θέμα: Πως να τον προσεγγίσω;
Μήνυμα στις 16/12/2013 στις 23:02 @Sex
Ρε κουνήστε λίγο το κεφάλι σας η νεολαίρα.Δεν γίνονται έτσι αυτά, αν είναι δυνατόν πλέον.Τι να πω
Πήγαινε στο θέμα: φαση
Μήνυμα στις 14/12/2013 στις 12:08 @Διασκέδαση
Κι εγώ στα 14 έκανα τρύπα στη μύτη, δεν είναι τίποτα το extreme.Ειδικά αν σκεφτώ πως είναι η σημερινή νεολαία αυτό δεν είναι τίποτα! Με βελόνα να την κάνεις εννοείται.Όσο για το μετά μην σε ανησυχεί, αν την φροντίζεις (καθαρισμός με ορό,δεν την πιάνεις με βρώμικα χέρια κτλ), όλα καλά θα πάνε! Εμένα φαντάσου το μόνο "πρόβλημα" που μου παρουσίασε τότε, ήταν ένα μικρό σπυράκι,οπότε μην φοβάσαι :-) Πήγαινε στο θέμα: τρυπα στην μυτη help
Μήνυμα στις 11/12/2013 στις 14:15 @Θ. Κλημεντίνη
Μια ερώτηση και θα σου πω! Αθήνα μένεις; Πήγαινε στο θέμα: Φάσηη
Μήνυμα στις 10/12/2013 στις 11:05 @Θ. Κλημεντίνη
Αυτό το έχω βάλει μπροστά σιγά σιγά. Έχει σκάσει κάτι χαμόγελα, πέφτουν και κάτι κοιτάγματα αλλά δεν ξέρω αν το κάνει επειδή νομίζει ότι κάτι θέλω να του παραγγείλω,κατάλαβες; :-p Τέλος πάντων, δεν νομίζω ότι υπάρχει και άλλος τρόπος σε αυτή τη φάση.Έχω καταντήσει αλκοολική,άστα! Πήγαινε στο θέμα: Πως να τον προσεγγίσω;
Μήνυμα στις 10/12/2013 στις 11:02 @Sex
Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αν έχεις πάει με πολλούς ή λίγους, ούτε λέει κάτι για το ποιος είσαι φυσικά.Στο κρεβάτι του ο καθένας κάνει ό,τι θέλει.Αν απο την άλλη κάποιος θέλει να υπερηφανεύεται που έχει ρίξει 10 γκόμενες (μετά συγχωρήσεως) στην κοπέλα του και του κακοφαίνεται ο αριθμός "3" απο την μεριά της, τότε δικό του κόμπλεξ ξεκάθαρα. Δεν υπάρχει ιδανικός αριθμός σε αυτό, όπως νιώθει ο καθένας πράττει.Κι αν ο κάποιος που έχεις επιλέξει να έχεις δίπλα σου σε κρίνει με βάση αυτό, τότε καλά θα κάνεις να συζητήσεις πολύ μαζί του ή να τον ξεφορτωθείς μια και καλή. Πήγαινε στο θέμα: ποσοι ερωτικοι συντροφοι
Μήνυμα στις 10/12/2013 στις 10:57 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Ρε συ, μήπως τα έχεις μεγαλοποιήσει λίγο;Εντάξει, το δέχομαι να μην είναι και η καλύτερη του μπαμπά της που η κόρη του έχει ένα αγόρι σ αυτή την ηλικία, αλλά είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό. Αν δεν παλέψεις γι αυτό που θες τότε θα αφήσεις μια παράνοια να συνεχίζεται.Δες αν πραγματικά νιώθεις τόσο δυνατά πράγματα για εκείνη και αν ισχύει, τότε απλώς βάλτε το μπροστά.Κανείς δεν σου είπε ότι θα είναι εύκολο με τέτοιο περίγυρο, αλλά στο τέλος κερδισμένοι θα βγείτε.Απο τη στιγμή κι όλας που σε ξέρουν και οι δικοί της, ακόμα καλύτερα.Λοιπόν άσε τις δικαιολογίες και ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ επιτέλους! (Ναι το έχω πάρει προσωπικά :-p ) Πήγαινε στο θέμα: είμαι πόλη μπερδεμένος |