Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το σεξ δεν είναι η απάντηση. Το σεξ είναι η ερώτηση. Το ναι είναι η απάντηση.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Πως να την βγαλω απο το μυαλο μου?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #75545 από palavos στις 15 Απριλίου 2011, 7:36μμ

palavos

Εικονίδιο
μέλος από: 13/4/2011
το θεμα το εχω γραψει στο "κλαψιμο" αλλα δεν πηρα αρκετες απαντησεις και θελω να το ξαναγραψω εδω μηπως με βοηθηεσετε πιο πολυ

Ειμαι 17 και αγαπαω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μια κοπελα απ το σχολειο μου Αυτη τα εχει με αλλον(οχι απ το σχολειο) και φαινεται να ειναι πολυ χαρουμενη μαζι του Προσπαθησα αρκετες φορες να ερθουμε πιο κοντα αλλα εκεινη δεν φαινεται να ενιαφερεται και εγω συνεχεια απογοητευομαι.Την σκεφτομαι συνεχεια και δν μπορω αλλο πια να ειμαι κομματια καθε μερα...Αφου δν μπορω να ειμαι μαζι της τι να κανω για να την βγαλω απο το μυαλο μου??
Εχω δοκιμασει να βγω με αλλες αλλα πλεον δν μου αρεσει καμια!
Καμια Λυση?????
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75547 από Jken στις 15 Απριλίου 2011, 8:13μμ

Jken

Εικονίδιο
μέλος από: 14/4/2010
Να πας αλλού, ξέχασε την, εφόσον είναι ευτυχισμένη και περνάει καλά δεν υπάρχει λόγος να μπεις στην μέση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75552 από metal angel στις 15 Απριλίου 2011, 9:49μμ

metal angel

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 26/3/2011
το μονο πραγμα που κατα τν γνωμη μου βοηθαει σε τετοιου ειδους περιπτωσεις ειναιη παρεα σ και ιδιαιτερα οι κολλητοι σου φιλοι..θ σ στηριξουν κ μ τν δικο τους τροπο π μονο αυτοι 3ερουν θα σ κανουν ν τν ξεχασεις κ ν περασεις καλα..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75589 από partblah1990 στις 16 Απριλίου 2011, 9:22μμ

partblah1990

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/1/2011
Αδερφέ το έχεις χάσει το παιχνίδι ... Τα μόνα πράγματα που μπορείς να κάνεις είναι τα εξής

1)Το απόδεχεσαι ότι δεν θα τα φτιάξεις μαζί της και θα την έχει ο άλλος

2)Της την πέφτεις έμεσα και τις λες ότι είσαι ο καλύτερος σε όλα .Αν πιάσει και τσιμπήσει καλός αν όχι όμως τρως χυλοπιτούλα ..

Μαλακία και τα δυο πιστεύω..γι' αυτό αν θέλεις για τώρα κάτι ψάξε για άλλη , ο κόσμος είναι γεμάτος από γυναίκες .. σίγουρα θα βρεις καλύτερη από αυτή αρκεί να το θες . Βέβαια μπορείς να περιμένεις αν έχεις υπομονή μέχρι να την χωρίσει ο άλλος ο άκαρδος και τότε της την πέφτεις ...απλά μέχρι τότε φρόντιζε να της συμπεριφέρεσαι πολύ ευγενικά ώστε να σε 'χει καβάτζα εσένα μετά !

Τι να σου πω άλλο ..υπάρχει και σατανικό σχέδιο : να πληρώσεις κάποια και να την βάλλεις να φιλήσει αυτόν τον άκαρδο και να το δει αυτή που θες ...τότε θα χωρίσουν σίγουρα !

Καλή επιτυχία από μένα ...πες κατι μετά ότι και αν γίνει ..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #105599 από anonimus στις 19 Ιουλίου 2012, 9:32μμ

anonimus

Εικονίδιο
μέλος από: 19/7/2012
akouse me...tha su dosw mia simvouli pou den thn eixa akolouthisei o idios otan to eixa pathei kai eimoun sthn ilikia sou peripou. milise ths pesths pws niotheis akoma kai an xriasti na rezilefteis, de pirazei gt to rezilikh tha fygh eno afthn mporei na thn skeftese gia poly akoma kai na se afisei pisw sti zwh sou. to pithanotero einai na fas xilopita, alla ok...de trexh kai kati, oute o protos oute o telefteos tha eisai...ama to vgaleis apo mesa sou omws tha se vohthisei poly...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #105642 από Scandal στις 20 Ιουλίου 2012, 10:45πμ

Scandal

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 12/7/2012
Κοιτα σε καταλαβαινω και εχουμε και την ιδια ηλικια ....πιστευω με τον καιρο θα την ξεχασεις σιγουρα ...συνεχισε να βγαινεις με κοπελες και καποια θα σ κανει ενα κλικ ...και αν ομως δεν σ κανει κλικ κατευθειαν αλλα σ αρεσει να της ζητησεις το κινητο να μιλατε με μηνυματα και ισως σε κανει να ξεχασεις...επισης μπορεις να βγαινεις με τουσ φιλουσ σ και αυτοι θα σε βοηθησουν πολυ.....ενταξει ολοι εχουμε κολλησει με μια αλλα δεν ειναι αγαπη ειναι κολλημαα.....ο χρονος οσο περναει θα σε βοηθησει..........καλη τυχη φιλε μου

Υ.Γ. Το μηνυμα παλι στο κλαψιμο το εγραψες. :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #105671 από παο13 στις 20 Ιουλίου 2012, 7:38μμ

παο13

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2012
φιλε το εχω παθει και εγω αυτο πριν απο κατι λιγους μηνες ,ηθελα να τα φτιαξω με μια φιλη μου που την αγαπουσα πολυ και αποφασισα να της πω τι νιωθω για αυτην.Της το ειπα αλλα εφαγα χυλοπιτα και απο τοτε δεν εχω μιλησει πολυ μαζι της.Εσυ αν θελεις πες της αυτα που νιωθεις για αυτην αλλα το πιθανοτερο ειναι να φας χυλοπιτα και να μην ξαναμιλησετε.ΑΛΛΑ με τις μερες θα την ξεχνας ολο και περισοοτερο μεχρι να σου φτασει η στιγμη που θα ακουσεις για αυτην και δεν θα νιωθεις τιποτα πλεον.Και πολυ απλα ο κοσμος εξω ειναι γεματος απο χιλιαδες πανεμορφα κοριτσια ,ολο και καποια θα σου κναει το κλικ αρκει να την ψαξεις και τοτε θα εισαι ευτυχισμενος μαζι της
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login