Μήνυμα στις 21/9/2011 στις 14:02 @Θ. Κλημεντίνη
πως ομως να την προσγγισω? στην πολη της λιγο δυσκολα να παω (οικονομικα κτλ) Πήγαινε στο θέμα: εχω ελπιδες?
Μήνυμα στις 21/9/2011 στις 01:22 @Θ. Κλημεντίνη
θα εκανα κινηση για μια κοπελια που μου αρεσε αλλα περασε σε διαφορετικη πολη απο μενα. κινητο δν εχω ουτε μπορω να μιλαω μαζι της με αλλον τροπο (δν εχει facebook) δεν εχω ελπιδες ετσι?
Πήγαινε στο θέμα: εχω ελπιδες?
Μήνυμα στις 20/9/2011 στις 01:57 @Κλάψιμο
το καλοκαιρι μου επεφταν που ειχε πολλη ζεστη και εχω και αρκετα μαλλια τωρα ειμαι κομπλε
Πήγαινε στο θέμα: τριχοπτωση
Μήνυμα στις 7/9/2011 στις 20:12 @Κλάψιμο
οταν σκουπιζω τα μαλλια μου μετα το μπανιο βλεπω οτι οτι αρκετες τριχες πεφτουν στην μπανιερα . ειναι αυτο τριχοπτωση και αν ναι μπορω να κανω τιποτα?[ειμαι 18 χρονων] ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: τριχοπτωση
Μήνυμα στις 16/4/2011 στις 16:59 @Θ. Κλημεντίνη
Η φιλη σου μου φαινεται οτι δεν ξερει τι θελει Μπορει να ακουγεται πολυ δυσκολο αφου την αγαπας, αλλα παρατησε την Δεν αξιζεις να το περνας αυτο Τωρα για το πως να την ξεπερασεις. Να σου πω και εγω σε τετοια φαση ειμαι τωρα(διαφορετικη περιπτωση ομως) και αυτο που με βοηθαει παρα πολυ ειναι να βγαινω εξω με τους φιλους μου η γενικα να εχω καποιον για παρεα.ετσι ξεχνιεμαι ελπιζω να σε βοηθησα. Καλο κουραγιο!! Πήγαινε στο θέμα: της ειπα οτι δεν θελω να την ξερω
Μήνυμα στις 15/4/2011 στις 19:36 @Κλάψιμο
το θεμα το εχω γραψει στο "κλαψιμο" αλλα δεν πηρα αρκετες απαντησεις και θελω να το ξαναγραψω εδω μηπως με βοηθηεσετε πιο πολυ Ειμαι 17 και αγαπαω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μια κοπελα απ το σχολειο μου Αυτη τα εχει με αλλον(οχι απ το σχολειο) και φαινεται να ειναι πολυ χαρουμενη μαζι του Προσπαθησα αρκετες φορες να ερθουμε πιο κοντα αλλα εκεινη δεν φαινεται να ενιαφερεται και εγω συνεχεια απογοητευομαι.Την σκεφτομαι συνεχεια και δν μπορω αλλο πια να ειμαι κομματια καθε μερα...Αφου δν μπορω να ειμαι μαζι της τι να κανω για να την βγαλω απο το μυαλο μου?? Εχω δοκιμασει να βγω με αλλες αλλα πλεον δν μου αρεσει καμια! Καμια Λυση????? Πήγαινε στο θέμα: Πως να την βγαλω απο το μυαλο μου?
Μήνυμα στις 13/4/2011 στις 18:19 @Κλάψιμο
Ειμαι 17 και αγαπαω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μια κοπελα απ το σχολειο μου Αυτη τα εχει με αλλον(οχι απ το σχολειο) και φαινεται να ειναι πολυ χαρουμενη μαζι του Προσπαθησα αρκετες φορες να ερθουμε πιο κοντα αλλα εκεινη δεν φαινεται να ενιαφερεται και εγω συνεχεια απογοητευομαι.Την σκεφτομαι συνεχεια και δν μπορω αλλο πια να ειμαι κομματια καθε μερα...Αφου δν μπορω να ειμαι μαζι της τι να κανω για να την βγαλω απο το μυαλο μου?? Εχω δοκιμασει να βγω με αλλες αλλα πλεον δν μου αρεσει καμια! Καμια Λυση????? Πήγαινε στο θέμα: πως να την ξεχασω?? |