Μήνυμα στις 10/8/2012 στις 17:24 @Μηχανήματα
Γεια σας παιδια..θα ηθελα την βοηθεια σας πανω σε ενα θεμα που αφορα το κινητο μου..εχω ενα xperia χ8..οταν γυρναβ δεξια-αριστερα την αρχικη μου σελιδα οπου υπαρχει η ωρα κλπ,διπλα εχει την μηχανη ΓΡΗΓΟΡΗΣ αναζητησης της google widget λεγεται απο οτι ειδα. εψαξα λοιπον αυτο που ηθελα αλλα τωρα θελω να διαγραψω το ιστορικο..ελα ομως που δν μπορω! Εαν ξερει κανεις ας βοηθησει γιατι προσπαθω τοσες ωρες και δεν μπορω..ευχαριστω εκ των προτερων
Πήγαινε στο θέμα: ιστορικο αναζητησης
Μήνυμα στις 8/9/2011 στις 14:31 @Διάφορα
να ηταν μονο τα βιβλια οκ..αλλα θελουν αλλα τοσα πραγματα ειδικα σε εικαστικα και βλακειες!
Πήγαινε στο θέμα: 3η γυμνασιου και σχολικα βιβλια
Μήνυμα στις 8/9/2011 στις 14:09 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:takatakaros κ εγω τριτη γυμνασιου θα παω..και η αληθεια ειναι οτι το θεμα με α βιβλια με εχει προβληματισει αρκετα. ακουσαμε οτι θα παραδωθουν τα βασικα βιβλια μας δηλαδη μαθηματικα φιλολογικα κλπ. στα μεσα οκτωβριου..η σχολικη χρονια ομως πραγματι θα αρχισει με φωτοτυπιες και cd εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι η εκπαιδευση θα γινει πολυ χειροτερη απο οτι ηταν ηδη..μην ξεχνας ομως οτι υπαρχει και ενα ενδεχομενο 25% να τα αγορασουμε εμεις απο βιβλιοπωλεια αρα απο εκεινη τν στιγμη δν μιλαμε για δωρεαν παιδεια..αυτα...αντε και καλη υπομονη..!Πήγαινε στο θέμα: 3η γυμνασιου και σχολικα βιβλια
Μήνυμα στις 31/8/2011 στις 14:28 @Κλάψιμο
το θεμα ειναι..οτι ολα οσα παιδια πραγματικα εκτιμω ειναι φιλοι μου...κ δν μπορω να κανω κατι τετοιο στς φιλους μου..αλλα νιωθω οτι ποτε δν θα βρω καποιον απο εδω..κ ας ειμαι μονο 15...ειμαι απαισιοδοξη...
Πήγαινε στο θέμα: καινουρια γνωριμια
Μήνυμα στις 31/8/2011 στις 09:31 @Κλάψιμο
καλημερα παιδια..μολις βγηκα απο μια πολυ δυσκολη σχεση απο αποσταση..η αποφαση ηταν κοινη αφου βλεπαμε οτι το πραγμα δεν προχωραει. θα ηθελα πολυ να προχωρησω και να ειμαι με ενα παιδι απο τα μερη μου. ομως δν ξερω πως να γνωρισω η να πλησιασω καποιον! ειμαι αρκετα εμφανισημη αλλα δεν ξερω πως να φερ8ω..τα μισα αγορια στ σχολειο μου ειναι φιλοι μου και δν βλεπω κανενα με αλλο ματι..το ιδιο και στ φροντηστηριο..πως μπορω να πλησιασω ενα αγορι που ισως μου αρεσει?
Πήγαινε στο θέμα: καινουρια γνωριμια
Μήνυμα στις 20/8/2011 στις 14:39 @Κλάψιμο
οχι ενταξει..απο την στιγμη που δν εχει γινει κατι κ οπως λες η συμπεριφορα τους ειναι αρκετα καλη κ ιδια οπως πριν δν υπαρχει λογως να χαλιεσαι περισσοτερο..δεξου τα χρονια πολλα τους κ ξεχνα οτι εγινε..μιας και ειστε καλα οπως ειστε δεν υπαρχει λογως να το σκεφτεσαι και να προβληματιζεσαι πια χωρις λογο.. Πήγαινε στο θέμα: ουτε ενα χρονια πολλα
Μήνυμα στις 20/8/2011 στις 14:13 @Κλάψιμο
καταλαβαινω πως σ κακοφανηκε πολυ και σιγουρα αυτο 8α ενιω8αν οι περισσοτεροι αν οχι και ολοι ετσι? σημερα η οποτε τους δεις μην αναφερεις κατι σχετικα με το γεγονος και αν δεις πως ουτε σημερα ανταποκριθουν στο να σ πουν ενα "χρονια πολλα" ξεχασε το και απλα κρατα καποιες αποστασεις. παντως στην θεση σ εγω δεν θα το συνεχιζα το πραγμα..εαν σου εχουν δειξει κατι αλλο ασ πουμε να νια8εις οτι δν ειστε πια παρεα οπως παλια η και αλλες στραβες τοτε πες το..η μπορεις να το αναφερεισ στν συζητηση εντελως τυχαια..να πεις ασ πουμε "ειχα να σας δω πολυ καιρο παιδια και να μαθω νεα σας αλλα ενα χρονια πολλα δν το ειπατε σ κανα μυνηματακι.." τετοιου τυπου μπηχτη :P δες λοιπον πως 8α συμπεριφερονται απο εδω κ περα κ αν ειναι ολα καλα 3εχνα το..απλα αδιαφορησε..
Πήγαινε στο θέμα: ουτε ενα χρονια πολλα
Μήνυμα στις 18/8/2011 στις 15:38 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:το να κανεις σχεση με ενα ατομο δν σημαινει οτι πρεπει να ειναι φετες και να εχει τους κοιλιακους του σπαλιαρα! καποιοσ μπορει να ειναι ομορφος χωρις κοιλικακους και γυμνασμενο σωμα. φυσικα η εξωτερικη εμφανιση παιζει κυριο ρολο για πολλους, τι να το κανεις ομως αν απο ε3ω ειναι 8εοσ κ απο μεσα ο χειροτερος εχ8ρος σ? εγω προσωπικα ναι! θα εκανα σχεση με ενα παχουλο αγορι και πραγματικα πιστευω πως η εμφανιση δεν ειναι το παν! οπως λες αν ειναι ομορφος αλλα παχουλος δν εχει καμια μα απολυτως καμια σημασεια. εξαλου οταν αγαπας και εισαι πραγματικα ερωτευμενος δεν τολμασ καν να κοιταξεις τετοιου ειδους μικροπραγματαΠήγαινε στο θέμα: Κορίτσια και παχουλά αγορια
Μήνυμα στις 13/8/2011 στις 23:12 @Θ. Κλημεντίνη
κοιτα..η κοπελια μου φαινεται πως σε δουλευει λιγακι κ εσυ απο εκει που δεν καιγοσουνα κ πολυ τωρα σε ψιλοτσιγκλαει..στ θεμα μας: οταν με το καλο γυρισει απο τις διακοπες της κανονησε να συναντηθειτε η προτεινε της το για να δεις και εσυ τ τρεχει με τν παρτη της! εγς νομιζω πως αν δεν σ γουσταρε δεν θα σ εκανε καν αυτες τις ερωτησεις και δεν θα σε εβαζε σε τετοιο τρυπακι.απο οτι φαινεται σε παιζει λιγο..οποτε κοιτα3ε να προσπαθησεις οσο μπορεις να 3εκα8αρισεις τν κατασταση κ αν δεις οτι το πραγμα τραβαει τοτε κανε κινηση..αν δεις ομως οτι δεν βγαζει που8ενα με την παρτη της αστηνα και βρες αλλη..θα συμφωνησω σε αυτο που ειπες οτι ειναι ανωριμη αλλιως δν θα εκανε κατι τετοιο ενω μαλιστα σου την λεει και καλα οτι εχει σχεση απο την στιγμη που αυτη αρχισε την ιστορια..
Πήγαινε στο θέμα: Με θελει η οχι?
Μήνυμα στις 13/8/2011 στις 14:33 @Θ. Κλημεντίνη
χμμ..για αυτο καλυερα περιμενε λιγακι ακομα...που 8α παει κατι αλλο σιγουρα 8α στ δει3ει..περιμενε λιγο κ μην αναφερεις κατι τωρα...αλλα αν δεις οτι συνεχιζει..πες το.
Πήγαινε στο θέμα: Δύσκολη ή Ηλίθια ή Τίποτα? |