Μήνυμα στις 29/7/2012 στις 19:04 @Sex
δεν ειναι εγκυος αλλα δεν σε νοιαζει αν εχει παθει τιποτα αλλο ?τοσο στα αρχιδια σου εισαι αν παθει κατι αλλο ?μονο αυτο σε νοιαζει αν ειναι εγκυος?
Πήγαινε στο θέμα: Λιγο τρελο....
Μήνυμα στις 29/7/2012 στις 18:33 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:προσπαθησε αν μπορεις αν ειναι παρθενα να της το βαζεις σιγα σιγα της πρωτεσ φορες.ειναι νομος οτι τις πρωτες φορες θα πονεσει καπως και προπαντων μην προσπαθησεις να της το βαλεις ολο.και οπως ειπες πριν ξεκινησετε κανετε για καμποσο προκαταρκτικαελπιζω να σε βοηθησα Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με σεξ
Μήνυμα στις 29/7/2012 στις 18:26 @Sex
για το squirting ο μονος τροπος να το πετυχεις ειναι να παιζεις πολυ με το πετσακι πανω απο τα χειλη και να βαζεις δαχτυλο μεσα στο αιδιο.αυτο το κανεις πολυ δυνατα για λιγα λεπτα και μετα θα νιωσεις σαν να θελεις να τα εκτοξευσεις απο μεσα σου .αυτο ειναι το λεγομενο squirting.αυτη ειναι η διαδικασια ή τουλαχιστον ετσι ξερω γιατι ειχα κανει το ιδιο στην κοπελα μου και νομιζα οτι με ειχε κατουρησει αλλα καταλαθως ηπια λιγο και τελικα δεν ηταν κατουρια και το εψαξα μετα στο ιντερνετ κει ειδα οτι αυτο ειναι το squirting
Πήγαινε στο θέμα: Γυναικεια εκσπερματωση
Μήνυμα στις 27/7/2012 στις 20:50 @Sex
ενταξει ευχαριστω απλα ανησυχησα μην ειναι κατι
Πήγαινε στο θέμα: πετσακι
Μήνυμα στις 27/7/2012 στις 20:46 @Sex
οταν κανω σεξ με την κοπελα μου και φτανω στην στιγμη που χυνω μετα οσο χυνω μου ποναει ελαφρατο πετσακι .γιατι γινεται αφτο καθε φορα ?
Πήγαινε στο θέμα: πετσακι
Μήνυμα στις 24/7/2012 στις 02:18 @Sex
εγω παντως δεν εχω προβλημα να κανω στοματικο και ειδικα και αν ειναι ξυρισμενο χωνο και την γλωσσα μου τερμα μεσα της και συνεχιζω μεχρι και κανα δεκαλεπτο
Πήγαινε στο θέμα: στοματικο στη γυναικα
Μήνυμα στις 20/7/2012 στις 19:41 @Κλάψιμο
περνα παρα πολυ ωρα φιλε με τους κολλητους σου.Οι φιλοι σου ξερουν τον τροπο να σου αποσπασουν την σκεψη σου και να μην σκεφτεσαι την κοπελα αυτην
Πήγαινε στο θέμα: Πως να τη ξεχασω
Μήνυμα στις 20/7/2012 στις 19:38 @Κλάψιμο
φιλε το εχω παθει και εγω αυτο πριν απο κατι λιγους μηνες ,ηθελα να τα φτιαξω με μια φιλη μου που την αγαπουσα πολυ και αποφασισα να της πω τι νιωθω για αυτην.Της το ειπα αλλα εφαγα χυλοπιτα και απο τοτε δεν εχω μιλησει πολυ μαζι της.Εσυ αν θελεις πες της αυτα που νιωθεις για αυτην αλλα το πιθανοτερο ειναι να φας χυλοπιτα και να μην ξαναμιλησετε.ΑΛΛΑ με τις μερες θα την ξεχνας ολο και περισοοτερο μεχρι να σου φτασει η στιγμη που θα ακουσεις για αυτην και δεν θα νιωθεις τιποτα πλεον.Και πολυ απλα ο κοσμος εξω ειναι γεματος απο χιλιαδες πανεμορφα κοριτσια ,ολο και καποια θα σου κναει το κλικ αρκει να την ψαξεις και τοτε θα εισαι ευτυχισμενος μαζι της
Πήγαινε στο θέμα: Πως να την βγαλω απο το μυαλο μου? |