Μήνυμα στις 29/7/2012 στις 17:22 @Θ. Κλημεντίνη
Αστα να πανε φιλε....
Πήγαινε στο θέμα: Φιλια ή Σχεση;;;
Μήνυμα στις 29/7/2012 στις 17:20 @Κλάψιμο
Εγω λεω κλεισε το θεμα γιατι εισαι μικρη ακομα δεν θα αλλαξεις γνωμη ....απλως να ξερεις και θα καταλαβεις πως οι ψιλες ειναι πιο ωραιες..
Πήγαινε στο θέμα: Θα ψηλωσω κι αλλο??
Μήνυμα στις 29/7/2012 στις 15:44 @Κλάψιμο
Μα οι ψιλες ειναι πιο ωραιες ......σιγουρα θα ψηλωσεις λιγο ακομα 1.74 μπορει να γινεις..
Πήγαινε στο θέμα: Θα ψηλωσω κι αλλο??
Μήνυμα στις 28/7/2012 στις 21:26 @Κλάψιμο
Κατι τετοιο συμβαινει και με μενα αλλα πιστευω πως αν τα φτιαξουμε θα χωρισουμε ....και αφου αποφασισε ετσι δεν νομιζω να αλλαξει γνωμη αφου θελει να κναει κατι και με αλλεσ ..σκεψου ετσι σ δειχνει πως δεν ειναι καθολου σταθερος..
Πήγαινε στο θέμα: τον εχασα ή οχι??
Μήνυμα στις 28/7/2012 στις 17:19 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Εχω παρομοια εμπειρια εχω να σ πω....κοιτα πιστευω πρεπει να προχωρησεις γιατι το παιδι μαλλον βαρεθηκε(πραγματικα πολυ συχνο φαινομενο)ή μπορει να μην ηταν ερωτευμενος μαζι σ,και τωρα δν εχει να δωσει κατι αλλο.....εκανε πολυ καλα που στο ειπε και χορισατε,γιατι αλλιως θα ηταν σαν να σε κοροιδευε.....στο μονο που δεν συμφωνω ειναι στο οτι θελει να κανει κατι με καποιες αλλες τοσο νωρις ....εγω λεω προχωρα ,θα βρεις καλυτεροΠήγαινε στο θέμα: τον εχασα ή οχι??
Μήνυμα στις 28/7/2012 στις 14:47 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι αλλα πρεπει να του πει πως νιωθει .....πες την φιλη σ ολοι την κατασταση και πιστευω θα καταλαβει ,φιλη σ ειναι...
Μήνυμα στις 28/7/2012 στις 10:41 @Θ. Κλημεντίνη
Κοιτα οσο και να προσπαθησεις να τον ξεχασεις αφου ειστε ολοι μερα μαζι δεν γινετε .....για αυτο καποια μερα θα αναγκαστεις να εκφρασεις τα συναισθηματα σ.....για αυτο πηγαινε και πες την φιλη σ πως θελεις πολυ αυτον και τετοια.....μετα προσπαθησε με υπονοουμενα,,, και να του δειξεις πως τον θες.....αν δεν θελει καθολου ,που μαλλον θα θελει γιατι πρεπει να ταιριαζετε,αστον και θα συνεχισετε να ειστε φιλοι ....καλη τυχη :D
Μήνυμα στις 27/7/2012 στις 19:41 @Θ. Κλημεντίνη
Ετσι θα το επαιζε αταραχη μαλλον....πες την πως ηταν ζητημα χρονου ....
Πήγαινε στο θέμα: ποτε καταλαβαινεις οτι τελειωσε?
Μήνυμα στις 27/7/2012 στις 19:25 @Θ. Κλημεντίνη
Απλως θα φτιαξεις την κατασταση....δηλαδη θα μιλατε για διαφορα θεματα ,για σχεσεις ,για τα παντα,τι γνωμη εχει για σενα και μετα πες και εσυ για αυτην τα καλυτερα....θα εισαι καλος μαζι της και θα την κανεις να γελα ....να πετας κανα υπονοουμενο κιολασ......και στο τελος μιληστε αν περασε καλα και πες την αν ηθελε να πατε καμια βολτα αλλη φορα και τετοια..αν και οταν ειστε μαζι δεν ξερω αν θα τα σκεφτεις αυτα που ειπα ,θα αντιδρας οπως σ ερχετε εκεινη την στιγμη..ελπιζω να βοηθησα
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω τι να κανω |