Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Ο Σημίτης και ο Τσουκάτος να απαγορεύουν την εκπομπή της Μαλβίνας γιατί τους αποσπούσε από τη δημιουργικότητα
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

restart

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #63418 από an8h στις 05 Ιουλίου 2010, 8:00μμ

an8h

Εικονίδιο
μέλος από: 20/4/2010
αν μπορουσες να διαγραψεις τα παντα απο το μυαλο σου και οχι μονο ... αν μπορουσες να ξαναρχισεις την ζωη σου..θα το εκανες? με τον φοβο να χασεις πραγματα που σου αρεσουν στην τωρινη αλλα και την πιθανοτητα να την καλυτερευσεις .. θα επαιρνες το ρισκο?? η' τελικα απλα δεν μπορουμε να εκτιμησουμε οτι εχουμε μεχρι να καταλαβουμε οτι ολα θα μπορουσαν να ειναι χειροτερα ??? η γνωση ειναι αυτη που καθοριζει την ευτυχια ή η ιδια η ζωη??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63421 από anta1993 στις 05 Ιουλίου 2010, 8:10μμ

anta1993

Εικονίδιο
μέλος από: 5/7/2010
οχι..προτιμω τη ζωη μου....
γιατι απλα μπορω να τν καλυτερεψω...
η γνωση ειναι το παν....
παντα θελουμε κατι καλυτερο...
αλλα τελικα μενουμε σαυτα που εχουμε....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63423 από Jken στις 05 Ιουλίου 2010, 8:24μμ

Jken

Εικονίδιο
μέλος από: 14/4/2010
Αν μπορούσα ναι θα το έκανα, έχω κάνει αρκετά λαθοι στην ζωή και συνέχεια εύχομαι να μπορούσα να γύριζα τον χρόνο πίσω.

Η αλήθεια είναι ότι κάνεις δεν εκτίμα αυτό που έχει, γιατί από την φύση του ο άνθρωπος ζητά το κάτι παραπάνω, αν όχι όλοι οι περισσότεροι. Η ζωή θα μπορούσε να είναι χειρότερη για τον κάθε άνθρωπο, αλλά τι να κάνουμε? ο καθένας με τα προβλήματά του ασχολείται δυστυχώς.

Εν ολιγης δεν κοιτάμε να είμαστε ευγνώμονες για αυτά που έχουμε και δεν έχουμε πάθει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63424 από Pelvic_Thrust στις 05 Ιουλίου 2010, 9:03μμ

Pelvic_Thrust

Εικονίδιο
μέλος από: 5/11/2009
Οχι δεν θα ηθελα να ξαναρχισω τη ζωη μου απο την αρχη γιατι που ξερεις.. μπορει να μην ξαναγινομουν Ελληνας :D
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63427 από Jken στις 05 Ιουλίου 2010, 9:24μμ

Jken

Εικονίδιο
Με την επιλογή να γεννηθείς Έλληνας φυσικά [:P]
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63429 από Doctoras στις 05 Ιουλίου 2010, 9:41μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Ποσο χρονον εισε?Κοιτα σηγουρα μπορει να περνας καποια φαση τωρα.Η να μην σου εχουν ερθει ολλα οπως θες αλλα να ξερεις πως ο χρονος ειναι ο
καλυτερος γιατρος.Σημερα (παρον)ισως να μην εσθανεσαι και στα πιο καλα σου.Αβριο (μελλον) θα ερθουν και καλυτερα και θα ξεχασεις τα παλια.Θα τα προσπερασεις σαν ενα σορο ασημαντον αναμνησεων.Ενας κυκλος ειναι ολλα.Ειμαστε σε μια χαλια περιοδο,αργοτερα ερχονται καλυτερες μερες που νιωθουμε πολυ ωραια και μετα παλι κατι μας βαζει σε βαθιες σκεψεις και προβληματισμους.Με τον χρονο μπορεις να το πετιχεις αυτο.Οσο για το αν αξιζει η οχι πιστευω δεν υπαρχει απαντηση.Γιατι δεν γινεται.
Θα φερω ενα λιγο χαζο παραδειγμα.Εστω γινει κατι και ξεχασεις τα παντα .Κανεις ενα φορματ στον εγκεφαλο.Μπορει να μην θυμασαι μετα τιποτα αλλα η πραξεις που εχεις κανει στο παρελθον τις οποιες με καποιο τροπο καταφερες να τις διαγραψεις πληρως θα σε ακολουθουν ακομα και αν δεν ξερεις γιατι.Γιατι θα εχουν γινει απο εσενα τον/τηνιδιο/α.Αν μπορουσαμε να γυριζαμε το χρονο που πολοι το εχουμε σκευτει απο τι διαβασα θα ηταν η καλυτερη λυση και με 100% επιτυχια αλλα δυστηχως ειμαστε παγηδευβενει να ακολουθουμε μια ευθια πορια χωρις να μπορουμε να γυρισουμε πισω η να κανουμε μια σταση....

Το ερωτημα σου με εχει απασχολησει και εμενα και το σκευτομαι τα βραδια οταν δεν ειμε καλα για τον α η τον β λογο...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63431 από Jken στις 05 Ιουλίου 2010, 9:59μμ

Jken

Εικονίδιο
Αν απευθύνεσαι σε΄μένα είμαι 21, έχω περάσει αρκετές φάσεις στην ζωή μου, πολύ δύσκολες με αρκετό ψυχολογικό πόνο... Μακάρι να μπορούσα να άλλαζα μερικές από της επιλογές που έκανα στο παρελθόν, μόνο αυτό θέλω, όχι να κάνω γενικό format, γιατί όσο νάνε υπάρχουν στιγμές που δεν θέλω να διαγράψω με τίποτα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63432 από Doctoras στις 05 Ιουλίου 2010, 11:15μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Σε ολους που νιωθετε καπως ετσι απευθυνομαι...Υπομονη ρε φιλε τι να πω.Και σε μενα τα τελεφτεα χρονια συμβαινουν πολλα .Αμα σκευτεσαι ομως οτι δεν εισε ο μονος σε παρηγορει οπως και αν το κανεις.
Εγω παιδια λεω να τα δοσουμε ολα το αυτο το καλοκαιρι να κανουμε περα τα προβληματα μας να χαλαρωσουμε για να εξηκονομησουμε ενεργια για τον τον χρονο που θα ερθει.Τωρα οφιλυμε να ξεκουραστουμε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63433 από Jken στις 05 Ιουλίου 2010, 11:47μμ

Jken

Εικονίδιο
Αυτό που θέλει ξεκούραση είναι η ψυχή και το μυαλό μας, να αποβάλουμε όλο το άγχος κυρίως.

Απ'ότι έχω καταλάβει είναι γενική η "κρίση" που υπάρχει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63521 από alogomuris στις 08 Ιουλίου 2010, 12:54πμ

alogomuris

Εικονίδιο
μέλος από: 7/7/2010
εγω θα ηθελα να κανω ενα delete τα παντα απο το μυαλο μου να τα ξεχασω ολα κ μετα να με πανε για αποσιρσι να υσηχασω
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login