Μήνυμα στις 15/8/2010 στις 02:46 @Διάφορα
θελω να κανω τατουαζ ενα μονο γραμμα.. ξερει κανεις ποσο θα πληρωσω? ενα μικροσκοπικο στο χερι μ λεω.. πολυ μικρο.... Πήγαινε στο θέμα: κοστος τατουαζ?
Μήνυμα στις 15/8/2010 στις 02:44 @Κλάψιμο
δηλαδη οταν εχει καποιοσ προβλημα οτι και να ειναι αυτο τουσ βοηθαω και γινονται ολα τελεια.. αλλα εμενα τιποτα..ουτε καλη σθμπεριφορα ουτε κατανοηση..τιποτα! και θελω διπλα μου το μονο ανθρωπο π αγαπαω... αλλα και αυτοσ...νομιζει οτι τα καταφερνει μονοσ του ενω εγω τον βοηθαω και δν τ ξερει και απλα με αγνοει. Πήγαινε στο θέμα: ??
Μήνυμα στις 10/8/2010 στις 02:46 @Κλάψιμο
γιατι παντα φτιαχνω τη ζωη των αλλων αλλα η δικη μου ειναι παντα σκατα? γιατι παντα νοιαζομαι για τους αλλους και μετα τραβαω τα μαλλια μου? ναι μαρεσει να προσεχω τσ αλλους..και ειμαι περηφανη για μενα... αλλα ενα πραγμα χρειαζομαι στη ζωη μου... και τ εχω ...αλλα οχι οπωσ θα επρεπε..μηπως δεν το αξιζω? Πήγαινε στο θέμα: ??
Μήνυμα στις 6/7/2010 στις 08:41 @Θ. Κλημεντίνη
ωραια...χαιρομαι που τ ακουω αυτο...
Πήγαινε στο θέμα: φιλικα? δν νομιζω!
Μήνυμα στις 6/7/2010 στις 08:40 @Θ. Κλημεντίνη
μμμ...ευχαριστω.... δεν ξερω αν βοηθησες...το μελλον θα δειξει.. Πήγαινε στο θέμα: μπερδεμα...πφφ
Μήνυμα στις 5/7/2010 στις 23:48 @Θ. Κλημεντίνη
του μιλησα...αλλα δεν εγινε κατι....
Πήγαινε στο θέμα: μπερδεμα...πφφ
Μήνυμα στις 5/7/2010 στις 21:31 @Θ. Κλημεντίνη
παιζει να σε δει φιλικα καποιος που σε ηθελε? εγω νομιζω πως απλα ειναι δικαιολογια.... Πήγαινε στο θέμα: φιλικα? δν νομιζω!
Μήνυμα στις 5/7/2010 στις 21:08 @Θ. Κλημεντίνη
οσο για τ ζηλια...εχω χασει πολλα εξαιτιασ της.. και δεν ζηλεθω πλεον..... Πήγαινε στο θέμα: μπερδεμα...πφφ
Μήνυμα στις 5/7/2010 στις 21:04 @Θ. Κλημεντίνη
ναι αυτες... ο λογος ειναι γελειος... ηταν λεσβιες...απλα δεν δεχτηκα να γινω και εγω.. και για να μη βγει παραεξω κανουν ολο αυτο... εκεινος ξερει πως δν θελουν το καλο του... απλα δεν θα εχει αλλη παρεα εδω... και αν δεν με ηθελε γτ ασχολειται ακομα μαζι μου? και το αλλο θεμα...του χρονου παω αθηνα να σπουδασω...στν περιοχη που μενει...τυχη? ατυχια? και οτν τ εμαθε χατηκε...οποτε και να θελω δεν μπορω να τν ξεχασω....-.- Πήγαινε στο θέμα: μπερδεμα...πφφ |