Μήνυμα στις 8/7/2010 στις 17:48 @Διάφορα
ρε παιδια εγω μηχανακι αγορασα απο τα 14 μου κ ειμαι 17 κ το μονο που επαθα ηταν να μηνω απο βενζινι...αν εισαι προσεχτικος δεν παθενεις τπτ απολυτος
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια μηχανακι
Μήνυμα στις 8/7/2010 στις 00:54 @Κλάψιμο
εγω θα ηθελα να κανω ενα delete τα παντα απο το μυαλο μου να τα ξεχασω ολα κ μετα να με πανε για αποσιρσι να υσηχασω
Πήγαινε στο θέμα: restart
Μήνυμα στις 8/7/2010 στις 00:29 @Διασκέδαση
πααστιτσιο ημων ο εν των φουρνων ζεστον αγεισθιτο η μπεσαμελ σου,ελθετο ο κοιμασ σου γεννηθιτο μακρονακι σου ψς εν στοματος κ εισοφαγου κ αφες ημιν τα καμενο παστιτσιο ημων κ μη εισενεγκης ημμας εις μπεντανοστιμου παστιτσιου αλλα ρυσι ημας απο τους πιρασμους της σαρακοστης δι ευχων των φουρνων τον καλον ημων κυριε φουρναρι ο θεος ημως ελεησον ημας μπεσαμην Πήγαινε στο θέμα: αστεια πατερ ημων
Μήνυμα στις 8/7/2010 στις 00:20 @Διάφορα
κανε οτι εκανα εγω,πηγαινε με εναν φιλο σου μεγαλυτερο σε ηλικια,και αγορασε το μηχανακι.μετα οταν το παρεις κριψτο καπου στο σπιτι σου η ενος φιλου σου και μετα κανε βολτες με αυτο ετσι ωστε να σε δει η μανα σου και να λες οτι ειναι ενος φιλου σου το μηχανακι...κ μετα να της το φερεις σιγα σιγα οτι ειναι δικο σου.....
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια μηχανακι
Μήνυμα στις 7/7/2010 στις 21:10 @Διασκέδαση
ειχα κατεβασει το σοβρακο ενος παιδιου κ του φανικε ο μικρος του φιλος λολ Πήγαινε στο θέμα: τι μαλακιες κανατε στο σχολειο???
Μήνυμα στις 7/7/2010 στις 21:07 @Διάφορα
λολ αν ειμασταν ολοι πλουσιοι δεν θα μπορουσαμε να κανουμε τους αλλους να ζιλεψουν...χαχαχααχ Πήγαινε στο θέμα: Εαν ειμασταν ολοι πλουσιοι..
Μήνυμα στις 7/7/2010 στις 21:03 @Διασκέδαση
βαζω στοιχιμα οτι ο webmaster θα ξερει κατι καλο...ε φανταστικε webmaster (λολ)
Πήγαινε στο θέμα: αστεια πατερ ημων
Μήνυμα στις 7/7/2010 στις 20:58 @Διασκέδαση
Hacker ημών ο εν των προγραμματιστών, αγιασθήτω ο κώδικας σου, ελθέτω το πρόγραμμα σου, γεννηθήτω το update σου ως εν server και επί του client. To patch ημών το critical δοσ ημίν σήμερον, και αφεσ ημίν τα exploits ημών ως και ημείς αφίεμεν τα advisories ημών. Και μη εισενέγκης ημάς εις μπλέ οθών, αλλά ρύσαι ημάς από το data loss. Δι ευχών των Hackerάδων προγραμματισταράδων ημών, κύριε root admin o θεός ημών, ελέησον ημάς. ΑDΜΙΝ Πήγαινε στο θέμα: αστεια πατερ ημων
Μήνυμα στις 7/7/2010 στις 20:40 @Διασκέδαση
αρχιζω πρωτος Κάρτερ ημών το εν της μηχανής, αγιασθητω το βολάν σου, ελθετω η μπαταρία σου, γεμισθητω το ρεζερβουάρ σου, ως εν λιπαντικον και επί της μηχανής, το στροφαλον ημών τον επιουσιον, σώσε ημην σήμερον και αφες ημην από τα μικροπροβλήματα των ηλεκτρικών, ως και ημείς αφιωμεν τις βαλβίδες ημών, στων αντιπροσώπων και των μηχανικών, αλλά ρήσε ημάς από τα ιμιτασιόν, Αμήν αν ξερετε κ αλλα γραψτε :D Πήγαινε στο θέμα: αστεια πατερ ημων |