Μήνυμα στις 8/7/2010 στις 22:49 @Κλάψιμο
γιατι για αποσυρση?... εγω ειπα για ενα restart απλα οχι να παρετηθουμε κιολας!!
Πήγαινε στο θέμα: restart
Μήνυμα στις 5/7/2010 στις 23:55 @Θ. Κλημεντίνη
τοτε πρεπει να αναλογιστεις οτι εκανεσ το καλυτερο που μπορουσες αλλα απετυχες ... τουλαχιστον πρεπει να αναγνωρισεις στον εαυτο σου οτι εκανες αυτο που ενιωσες αναξαρτητα απο το αποτελεσμα ...θελει κουραγια να κανεις αυτο που θες .. και μην ανυσηχεις αν το σκεφτεις τελειως ψυχρεμα θα δεις οτι η ζωη ειναι παρα πολυ μικρη για να χαλιωμαστε για κατι που δεν πετυχε!!! *ειναι απλα η γνωμη μου ...ελπιζω να βοηθησα!!! Πήγαινε στο θέμα: μπερδεμα...πφφ
Μήνυμα στις 5/7/2010 στις 21:49 @Θ. Κλημεντίνη
νομιζω πως πρεπει να του μιλησεις ανοιχτα ... ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις γιατι αν απλα προσπαθησεις να τον ξεπερασεις θα σου μεινει σαν αποθυμενο .. αυτο το '' αν ..'' θα μεινει και θα σε βασανιζει...! δεν εχεισ να χασεις κατι μιλοντας του ακομα και αν σε απορριψει τουλαχιστον θα σου φειγει ενα βαρος Πήγαινε στο θέμα: μπερδεμα...πφφ
Μήνυμα στις 5/7/2010 στις 20:18 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:
αν πραγματικα τον καναν χαλια δεν θα ηταν φιλες του απο μικρα παιδια που ειπες στην αρχη...και για ποιο πραγμα τσακωθηκες μαζι τους?? Πήγαινε στο θέμα: μπερδεμα...πφφ
Μήνυμα στις 5/7/2010 στις 20:09 @Θ. Κλημεντίνη
εισαι σιγουρη οτι οι φιλες του ειναι το προβλημμα?? θελω να πω συνηθως οταν ειμαστε σε μια δυσκολη κατασταση βαζουμε μπροστα τους αλλους .. δεν το πολυ πιστευω οτι οι φιλλες του του ειπαν ή την χωριζεις ή σταματαμε να μιλαμε μηπως της ζηλευες που περναγαν πολυ χρονο με το αγορι σου και εκεινος το καταλαβε και προτειμησε εκεινες?? 'η υπαρχει κατι αλλο στην μεση που πιθανοτατα δεν σου εχει πει?! παντως μην χαλιεσαι συμφωνω με τα παιδια ...17 εισαι ακομα καποιον θα βρεις Πήγαινε στο θέμα: μπερδεμα...πφφ
Μήνυμα στις 5/7/2010 στις 20:00 @Κλάψιμο
αν μπορουσες να διαγραψεις τα παντα απο το μυαλο σου και οχι μονο ... αν μπορουσες να ξαναρχισεις την ζωη σου..θα το εκανες? με τον φοβο να χασεις πραγματα που σου αρεσουν στην τωρινη αλλα και την πιθανοτητα να την καλυτερευσεις .. θα επαιρνες το ρισκο?? η' τελικα απλα δεν μπορουμε να εκτιμησουμε οτι εχουμε μεχρι να καταλαβουμε οτι ολα θα μπορουσαν να ειναι χειροτερα ??? η γνωση ειναι αυτη που καθοριζει την ευτυχια ή η ιδια η ζωη??
Πήγαινε στο θέμα: restart
Μήνυμα στις 3/6/2010 στις 01:53 @Διάφορα
βασικα απανταει καθως στην αρχη ρωτησες αν υπαρχει φιλια αναμεσα στα αγορια και τα κοριτσια
Πήγαινε στο θέμα: Αγορια&Κοριτσια
Μήνυμα στις 3/6/2010 στις 01:50 @Διάφορα
ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ , ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΗ ΖΩΗ ΠΑΝΤΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ....μπορει να ακουγεται χαζο αλλα το μοναδικο πραγμα που κανει στα ματια μου τον θανατο να φαινεται λιγοτερο τρομακτικος και ασκοπος ειναι το γεγονος πως ΛΑΤΡΕΥΩ την ελυθερια ..(δεν φοβαμαι τιποτα,δεν αγαπαω τιποτα αρα ειμαι ελευθερος...)αλλα επειδη οπως και να το κανουμε ΔΕΝ προκειται ποτε στην ζωη μου να εξαληψω τα συναισθηματα μου (ειμαι και ευαισθητη τρομαρα μου)οπως ουτε και τουσ φοβουσ μου μπορω να τουσ εξαφανιζω επειδη ακομα και αν δεν φοβαμαι τπτ αλλο, ο φοβος του θανατου θα μενει(το αγνωστο παντα ειναι τρομακτικο)..ΑΡΑ θα ειμαι πραγματικα ελευθερη μονο οταν πεθανω γιατι μονο τοτε δεν θα νιωθω....αλλα δεν ανυπομονω κιολας.........
Πήγαινε στο θέμα: Τι θα ήθελες να γράφουν στον τάφο σου;
Μήνυμα στις 3/6/2010 στις 01:36 @Διάφορα
συμφωνω με το agapoulinoulaki μονο που λογο ηλικιας βαζω πρωτα την rock μετα την jazz και οσο περιεργο και να φαινεται μετα την metal μαζι με τα blues και καποια '80s...Αλλα για να πω την αληθεια η προτειμηση μου αλλαζει αναλογα και με την διαθεση ...(η λιστα παραμενη η ιδια απλα αναλογα με την ορεξη μου και την παρεα αλλαζει η σειρα....)
Πήγαινε στο θέμα: Τι μουσικη ακουτε?
Μήνυμα στις 30/5/2010 στις 23:46 @Διάφορα
ΝΑΙ , ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΙΛΟ (ΑΓΟΡΙ ΕΝΝΟΗΤΑΙ)..ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΗ ΠΛΕΟΝ (ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ) ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ... ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΓΤ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΝΩ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΑΤΟΜΟ..... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ....ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ,ΕΝΑΣ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΗΧΗΣΜΕΝΟΣ......(ΣΟΡΡΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΛΟ!!!!!!) Πήγαινε στο θέμα: Αγορια&Κοριτσια |