EMO
Σελ. 1
Μήνυμα #44882 από my B.F is emo στις 27 Νοεμβρίου 2007, 1:37μμ
μέλος από: 27/11/2007 μηνύματα: 1 0 |
Geia sas loipon prepei na sas pw oti h kollhth mou einai EMO k oti dn ntrepome ka8olou gi'auto eimaste sthn idia ta3h k blepw oti noia8ei EMO!!! se ka8e dialeimma sxedon blepw tn filh m na einai DOWN k ena matso paidia na einai apo panw ths k na thn krinoun. Pisteuw oti kaneis dn einai se 8esh na thn krinei ! koita3te dn lew oti dn prepei na ths poun thn gnwmh tous san filoi ths alla mia fora arkei !!!! egw ths exw pei oti na xarakonete k na einai panta DOWN den m aresei k oti me kanei k emena na noiw8w xalia efoso exoumai katsei k exoumai suzhthsei gia auto to 8ema k lusamai kapoia pragmata apo'kei k pera auth 3erei oti thn agapaw oti noiazomai gia ekeinh oti pote dn 8a thn katakrinw ! pisteuw oti ta perissotera atoma p lene oti einai EMO pws exoun plhgw8ei apo polla pragmata k oti etsi nomizoyn oti 8a ta ekfrasoun me enan diaforehiko tropo,kata kapoio tropo exoun dikio,alla k pali k an katseis na tous peis thn gnwmh sou 8a se akousoun alla dn prokete na alla3oun .............!!!! to kalutero p exetai na kanetai einai na tous peite thn gnwmh sas k apo'kei k pera na tous afisetai na kanoyn auto p nomizoun oti einai swsto etsi k alliws dn einai toso xaza atoma na kanoun kati kako gia ton eauto tous !!!! ekeinoi 3eroun poio kala apo ton ka8ena mas to ti einai swsto h la8os na kanoun ston eauto tous <3
|
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #44887 από X.R.T.C στις 27 Νοεμβρίου 2007, 4:42μμ
μέλος από: 24/11/2006 μηνύματα: 70 0 |
Polloi anthrwpoi exun perasei apo provlhmata.. alote sovara alote pio ashmanta. Egw proswpika exw mathei to kathe provlhma p antimetopizw na to xenepernaw eite me ponaei eite oxi. Se kamia periptwsh dn tha katsw stn gonitsa m na klaiw tn moira m, na ta rixnw ola sts anthrwpous p me plhgwsan kai na xarakonwmai gt apla dn vgazei pouthena.. pragmatika pouthena omws.. Dn xerw poso xronwn einai h filh s alla an pistevei ps tha xeperasei ta provlhmata ts me to na einai sunexeia down k na xarakonete tote einai xamenh apo xeri.. auta... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #44889 από mariacat στις 27 Νοεμβρίου 2007, 5:12μμ
μέλος από: 27/11/2007 μηνύματα: 109 0 |
eleoooooos!emo...kserei kaneis apo autous pou upotithetai oti anikoun se auti tin omada ti einai emo?!petane oloi mia fratza duo xiliometra,forane diakosia vraxiolia,etsi gia na moiazoume me ouranio tokso kale!vafoun mauro to nuxaki,mauro to mataki,na min ksexasoume kai to mplouzaki to wesc,ta vans.aaaaa kai ta volcom.O Xristos kai i Panagia.Egw ena kserw gia ta dithen ellinakia emo.ena pragma fwnazoun:PROSEKSTE ME,KOITAKSTE ME,DWSTE MOU SIMASIA!Kai emeis oi upoloipoi tous ti dinoume tin prosoxi pou theloun gi auto uparxei akoma auto to....stul....tasi....moda.Auto to pragma telospantwn.Deixnei kathara kai mono tin anasfaleia.Nomizoun oti etsi tha ginoun apodektoi apo olous,tha einai dimofileis,simantikoi,den kserw kai gw.Den eixa kati me auta ta atoma..Oxi..Mexri pou ena apo ta pio agapimena mou proswpa kolise autin tin geloia ideologia se simeio emmonis,egine allos anthrwpos kai prospathei na metatrepsei opoion gnwrizei se auto to...eidos.To xamogelasto kai gluko koritsi pou iksera den uparxei pleon kai auto me thumwnei oxi apenanti tis alla apenanti se ola ta kompleksika pou einai snomp,den dexontai kanenan para mono kritikaroun xwris na koitane ta moutra tous kai dimiourgoun kati tetoies taseis opws ta...emo(thee kai kurie)gia na anadeiksoun akomi perissotero to kompleks tous kai na parasuroun kai ta upoloipa anegkefala..an den thes na ftaseis sto simeio na niwtheis lupisi gia ti fili sou,opws eniwsa egw gia ti diki mou,na statheis dipla tis an ontws exei provlimata kai na tis eksigiseis oti agapi kerdizoun ta atoma pou xamogeloun kai zoun kala ti zwi tous kai oxi ekeina pou katastrefontai pisw apo mia fratza.Eilikrina,min upostirizeis allo auto pou kanei,to ekana kai egw auto to lathos.Frontise omws na tis allakseis muala me kalo tropo.. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #44892 από AlisterFiend στις 27 Νοεμβρίου 2007, 5:32μμ
μέλος από: 25/11/2007 μηνύματα: 47 0 |
Re paidia den katalabainw i problima exete me tous emo.Eidika kati kwlopaida metaksi 15-17 pou mazeuontai se parees kai pane kai tous plakwnoun sto ksulo.Mporei namin tous goustarete alla auto den simainei oti 8a tous plakwnete kai sto ksulo.Kalws i kakws prepei na tous anexteite an den mporeite na tous apodexteite.Apo tin alli ki eseis pou eiste emo,sugkrati8eite re paidia ligo...Oloi exoume niwsei ligo ews pou kapoia stenaxwria kai oloi eome noiwsei tin apwleia.Den einai ola maura seauto ton kosmo.Sto xeri mas einai na ton kanoume kalutero,kai auto oxi me xarakwmata kai klammata kai genika na paraitoumaste ao tin zwi.O kosmos apaitei agwnes kai 8usies gia na ginei kaluteros.Fantasteite pws 8a itan o kosmos an ta paidia mes to Polutexneio eixan tn idia logiki.H na tin eixe o Che otan plemage tous Amerikanous gia tin Latiniki Ameriki...To kalutero p exeis na kaneis file mou einai na tis deikseis oti i zwi mporei na einai skliri,alla panta uparxoun autoi pou se agapane kai 8a einai ekei na sou sta8oun se mia duskoli stigmi. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #44958 από BLaDeHuNDeR στις 02 Δεκεμβρίου 2007, 11:25πμ
μέλος από: 2/12/2007 μηνύματα: 1 0 |
ElEoC re ayta ta tipakia einai entelos gelia...DlD to na foras panteloni solina kai na exeis frarza me mayro nixi kai mayro mati ti tous kanei na nio8oun...Emena pantos 8a me ekane na nio8w san karagiozis.Egw eimai apo to peristeri, opote blepw EMOs(pote den einai enas monos tou)tous sapizw sto ksilo toso poli pou tin epomeni mera exoun ginei kanonikoi anthropoi.Sto sxoleio mou ipirxan 5-6 EMOs alla tora den yparxoun exoun ginei kanonikoi...Ta bradia mazeyomaste kamia 10aria atoma sto mpournazi kai opou blepoume EMAKIA tous spame sto KSILO...Genika ayto to stilaki to ta grafw ola sta arxidia mou kai na pe8anoun oloi m tin spaei trela.Kai apo to na m spasoun ta neyra tous spaw tin moyri. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #44959 από spirooos στις 02 Δεκεμβρίου 2007, 3:30μμ
μέλος από: 4/2/2007 μηνύματα: 364 0 |
8a bgoune twra oloi kai 8a se kraksoun bladehunder pws ayto dn einai swsto kai malakies... Egw omws oxi. Kala tous kanete. Na synexisete etsi |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #44960 από antreas_16 στις 02 Δεκεμβρίου 2007, 4:02μμ
μέλος από: 12/6/2007 μηνύματα: 135 0 |
pedia ti kollima ine auto me tus emo aoixan 1000 themata sto fotu eleos re seis... entaxi tus vrisame tus kraxame ftanei vrite allo na t ta 4allete |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #44963 από emo-girl στις 02 Δεκεμβρίου 2007, 4:11μμ
μέλος από: 1/12/2007 μηνύματα: 48 0 |
Kala re..Ti kolima exete me mas?Sas vrisame,ti sas kaname?An sas krazoume sas enoxloume,kai twra pou kathomaste se mia gwnia kai kleme monoi mas gia ta provlimata mas pali sas enoxloume!!E...ti thelete pia?Yparxoume opote prepei na mas anextite!!!!Kalos i kakos kai se opoion aresoume...Ta exoume ola kai twra prepei na anexomaste ki esas me ta koblexakia sas....Toulaxiston pite mas enan KALO logo na mas vrizete kai meta na pw ok...ELEOS DLD!!!!! Rofl |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #44967 από natalaki στις 02 Δεκεμβρίου 2007, 7:09μμ
μέλος από: 2/12/2007 μηνύματα: 22 0 |
eimaste sta kala mas re gamwto? egw proswpika dn eimai ratsistria,pote dn hmoun,kai exw ypar3ei anamesa se mia parea emo,egw dn imoun,oloi oi alloi.... imoun san ti myga mes sto gala.wraio to stylaki,de lew,ma otan exeis ena pragmatiko provlima stekesai sta podia sou kai to antimetopizeis,de dimiourgeis kainourgia ston eafto sou, kai to 3erw apo mpolikes proswpikes embeiries!ki emena maresei to mavro, alla vasika to pio rock style i kai to boem alla mono afto..oi idees einai allo pragma..alla se ka8e provlima de 8a ekova to xeri mou,se kamia periptwsi. 3erw apo provlimata;o pat3eras mou eixe anevei sdta ourania eixa aderfaki 3xrono k ai mitera sta pro8yra alkoolismou ma den ekatsa na ginw emo,,,an einai dynaton |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #44968 από little_lady! στις 02 Δεκεμβρίου 2007, 9:00μμ
μέλος από: 13/11/2007 μηνύματα: 146 0 |
egw ena kserw!!ama einai na skotonomaste gia ta provlimata pou exoume,i nomizoume pws exoume,xwris na katsoume na katannoisoume to provlima k na prospathisoume na vroume tropous gia na to lisoume,to anthrwpino eidos tha eixe afanistei pro pollou...!! |
προφίλάλλα... |