Μήνυμα στις 11/2/2009 στις 21:01 @Θ. Κλημεντίνη
κοιτα τα ματια της,ηρέμησε και μετά πηγαινε να της μιλήσεις....αν δεν μπορεις...γραφτεις ενα γραμμα...τι να σου πω...
Πήγαινε στο θέμα: eleos exw komplari...
Μήνυμα στις 25/6/2008 στις 23:38 @Διάφορα
1) για να επισημοποιηθεί μια σχέση αληθηνής αγάπης που θέλει να καταλήξει σε οικογένεια 2)για εργασιακούς λόγους,γιατί αν κάποιος απ το ζευγάρι θέλει να πάρει μετάθεση απ την εργασία του σε άλλη περιοχή που μένει ο ένας απ τους δύο κ αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν το ζευγάρι είναι παντρεμένο,τότε μόνη λύση είναι ο γάμος,όπως πχ οι γιατροί των νοσοκομείων και οι αστυνομικοί 3)για να σταματήσει το πρήξιμο απ τους γονείς του ζευγαριού ''μα αφού είστε τόσο καιρό μαζι και ταιριάζετε τόσο,γιατί δεν παντρεύεστε να κάνετε και ένα ωραίο γαμήλιο γλέντι να μας κάνετε κ εγγονάκια (γιατί δε θέλουμε τα εξώγαμα...)'' κτλ κτλ... 4)για οικονομική στήριξη 5)για τα μάτια του κόσμου γενικά η οικογένεια αξιζει να γίνεται,είναι κάτι ιερό και πρέπει να προκύπτει από κάτι όμορφο και από μία ανιδιοτελή σχέση αγάπης.μόνο από μία τέτοια σχέση πρέπει να γίνεται η οικογένεια για να μην υπάρχουν περιπτώσεις βίας,τσακωμών κτλ...πάντως δεν είναι απόλυτο ότι όλες οι οικογένειες διαλύονται,αυτές είναι οι εξαιρέσεις... Πήγαινε στο θέμα: Αξίζει οι άνθρωποι να παντρεύονται;
Μήνυμα στις 12/5/2008 στις 11:32 @Διάφορα
Antre δε νομίζω ότι σ αυτό που λες,ότι η γυναίκα το δείχνει αλλά ο άντρας είναι αυτός που θα κάνει την κίνηση,έχεις απόλυτο δίκιο...Δυστυχώς πλέον,όχι πάντα,αλλά τις περισσότερες φορές,η γυναίκα και το δείχνει και κάνει η ίδια την κίνηση.Δε ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό,αλλά οι ρόλοι έχουν αλλάξει...Πάνε οι καιροί που οι άντρες ''κυνηγούσαν'' τις γυναίκες,τώρα γίνεται το αντίθετο και αν δεν κάνουν μία πρώτη κίνηση οι γυναίκες δε γίνεται τίποτα.Δυστυχώς...Και το ξαναλέω,όχι πάντα,αλλά τις περισσοτερες φορές.
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια! φτιαξιμο σχεσης...
Μήνυμα στις 10/5/2008 στις 20:54 @Διάφορα
death η περίπτωσή σου μου θυμίζει μια δική μου περίπτωση,όταν ήμουν γ γυμνασίου,πριν 3μιση χρόνια,όταν ανακάλυψα ότι είμαι ερωτευμένη με τον κολλητό μου και τελικά προέκυψε και μία σχέση λίγων μηνών.. Η συμβουλή μου είναι να του μιλήσεις,μην το αφήσεις έτσι.Ποτέ δε ξέρεις τι θα προκύψει.Αναρωτίεσαι για τη συμπεριφορά του,οπότε αφού είναι φίλος σου μπορείς να του πεις να μιλήσετε,να τον ρωτήσεις γιατί συμπεριφέρεται έτσι.Αν τον ενδιαφέρεις σίγουρα θα σου μιλήσει και θα σου εξηγήσει...Να μη φοβάσαι,λίγο θάρρος πάρε μαζί σου και βρες τον. Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια! φτιαξιμο σχεσης...
Μήνυμα στις 10/5/2008 στις 13:02 @Διάφορα
Δικαίωμα σαν ακριβώς αυτό που είπε ο Antre,να μαζευτούν όλοι μαζί σε μιά περιοχή κάνοντάς τη δική τους και να βγάζουν δικούς τους πολιτικούς..Δηλαδή ότι δικαίωμα έχουμε εμείς που ζούμε στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας!
Πήγαινε στο θέμα: Χάνεται ο πολιτισμός της Ελλάδας
Μήνυμα στις 8/5/2008 στις 15:01 @Διασκέδαση
μήπως έχει καμία σχέση το λάθος με τον αριθμό των τουριστών?? Πήγαινε στο θέμα: Το όνειρο
Μήνυμα στις 5/5/2008 στις 11:38 @Διάφορα
Ναι!!Αν η γυναίκα πηγαίνει καράτε και έχει και μαύρη ζώνη....ποιος την πιάνει τη γυναίκα μετά..!! Βέβαια αυτό δεν ισχύει για όλες τις γυναίκες! Πήγαινε στο θέμα: αντρς-γυναικα
Μήνυμα στις 2/5/2008 στις 22:53 @Διάφορα
Εγώ προσωπικά,όσο και να μ έχει φέρει ο άλλος στο αμήν σε τέτοιες πράξεις δεν καταφεύγω... Τώρα τι να σου πω....μήπως κι εσύ της είπες κάτι παρατραβηγμένο,κάτι που δεν έπρεπε?? Πήγαινε στο θέμα: μονο γυναικες
Μήνυμα στις 29/4/2008 στις 13:50 @Διασκέδαση
Όπως κάθε χρόνο στην Κέρκυρα,κάθε Πάσχα έχουμε πολλούς επισκέπτες!Η Κέρκυρα έχει και μια δική της διάλεκτο που κάποιοι είτε δε ξέρουν είτε νομίζουν πως καταλαβαίνουν...επίσης έχει κ μία αρκετά μεγάλη μουσική παιδεία που κάποιοι επισκέπτες μας δεν έχουν...έτσι είπα να σας γράψω κάποια απτα ωραία που ακούγονται εδώ,που εμείς ακούμε και γελάμε!!..: 1)Την Μ.Παρασκευή το βράδυ στον πρωτελευταίο επιτάφιο περνούσαμε με τη φιλαρμονική απ το δρόμο,ήταν μία κυρία που μας άκουγε και είχε βγάλει το κινητό της για να μας ακούσει αυτός που είχε τηλεφωνήσει και του λέει: -Άκου τη χορωδία που περνάει τώρα από μπροστά μου........(περνούσε η φιλαρμονική με τα όργανα στο χέρι....) 2)Εδώ έχουμε το έθιμο να ρίχνουμε τους ''μπότηδες'' (κανάτες δλδ,κάτι σα βάζα) το Μ.Σάββατο το πρωί.Όπως περνούσαμε με τη φιλαρμονική για να πάμε να παίξουμε την ώρα που θα χτυπούσε 11 για την 1η Ανάσταση,μας σταματάει μια άλλη κυρία και μας λέει: -Παιδιά συγνώμη,να ρωτήσω κάτι?Πότε πέφτουν οι γλάστρες?? 3)Πέρσι το Πάσχα πάλι,το Μ.Σάββατο σταμάτησε ένας κύριος ένα μουσικό μας που παίζει κόρνο (orxistra.blogspot.com/2007/08/blog-post.html για όποιον δε ξέρει τι είναι) και τον ρωτάει: -Συγνώμη,το όργανο που παίζεται λέγεται μπουζούκι??? Τον κοιτάει καλά καλά ο μουσικός μας,ο οποίος είναι και στην Κρατική τηα Αθήνας,και αφού πήγε να σκάσει στα στα γέλια του λέει μεταξύ σοβαρού κ αστείου: -Όχι καλέ,γραφομηχανή..!! Εμείς που τον ακούγαμε είχαμε λυθεί στα γέλια κυριολεκτικά..!Τώρα αν πηγε στο μέρος απ όπου καταγόταν κ έλεγε ότι είδε για 1η φορά γραφομηχανή που παίζει δε ξέρω....!!:p Πήγαινε στο θέμα: ατάκες... |