Μήνυμα στις 17/6/2008 στις 14:59 @Διάφορα
mmm... LOL... ti einai afta re? de mporeis na katalaveis nomizw tin ennoia tis sxesis kai tou erwta... vlepeis den ta ftiaxneis mono me tous wraious epeidi einai wraioi...to 8ema einai na niw8eis parapanw pragmata gia ton allo..as poume na eisai erwtevmenos,you know?dn 3erw an esi exeis pote s erwteftei alla de dialehgeis aftous pou agapas... Πήγαινε στο θέμα: ginekes
Μήνυμα στις 12/6/2008 στις 14:11 @Διάφορα
mousiki paizoume rock.. kai elliniko kai agliko rock. kai to onoma protimw sta ellinika.. apo edw 8eloume na paroume idees gia na vroume kati pou mas ekfrazei Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια! που ειναι το ονομα οεο?
Μήνυμα στις 11/6/2008 στις 15:06 @Διάφορα
Λοιπον...πριν μερικες εβδομαδες καναμε ενα συγκροτημα με κατι φιλους μου αλλα... υπαρχει ενα προβληματακι.. απο μουσικη μια χαρα τα παμε αλλα ονομα δε βρισκουμε με τιποτα... και τωρα θελουμε βοηθεια γιατι σε λιγο παιζουμε σε ενα παρτι αλλα δεν εχουμε ονομα.. εχετε καμια ιδεα? θελουμε να ειναι αστειο και εξυπνο..οσοι πιστοι προσελθετε...please
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια! που ειναι το ονομα οεο?
Μήνυμα στις 25/3/2008 στις 13:34 @Διάφορα
ou wraio 8ema re! monsoon-tokio hotel ola apo alkinoo(oneiro itane,proskinitis...) don't cry-guns'n'roses,knockin on heavens door mcr-teenagers,cancer,mama,the ghost of you soad-soldier side eagles-hotel california oasis-don't look back in anger snow-red hot... afta ki alla mpolika.kamia fora akouw ki oti katc alla me tpt skyladika ki etc Πήγαινε στο θέμα: Τι ακούτε αυτόν τον καιρό?
Μήνυμα στις 30/1/2008 στις 13:23 @Διάφορα
mwre o idanikos kosmos 8a itan gematos me mousiki kai ta loipa kai ta loipa,alla isws afto telika na mi mas efxaristouse arketa,giati mesa se afto to diskolo kosmo agwnizomaste oloi mas gia na ta kataferoume,gia na kataktisoume tous stoxous mas pou oso pane ki anevainoun,mesa omws senan teleio kosmo,to 8avma tis epeiviwsis kai tis kataktisis twn stoxwn mas 8a episkiazotan apo afti tin aperanti teleiotita i opoia en telei 8a mas epnige.gi afto kalitera na arkoumaste se afta pou exoume kai na prospa8oume na veltiwsoume ta panta girw mas...o kosmos den allazei,alla as prospa8isoume na ton veltiwsoume toulaxiston...
Πήγαινε στο θέμα: o dikos sas kosmos!!!
Μήνυμα στις 30/1/2008 στις 13:07 @Διάφορα
e,loipon emena mou exoun simvei sxedon ola osa anafer8ikan. as poume sini8ws de vlepw oneira ,alla otan vlepw einai poli para3ena...kai akoma pio para3ena einai ta oneira pou vlepw otan araia kai pou,koimamai to mesimeri...kai polles fores mou exei simvei na zw skines pou exwdei sto oneiro mou H na 3erw atoma ta opoia exw dei se kapoio oneiro mou...emena mou fainetai teleiws koufo alla den to kanw kai megalo zitima giati sini8ws mou lene pws de me pistevoun i pws ta lew gia na travi3w tin prosoxi...mono mia fora me piste4an oi kollites mou,otan egw kai to agori pou agapousa eixame dei to idio oneiro oti 8a ta ftiaxname,kai tin epomeni ta ftia4ame,ki epeita i kolliti mou,xwris na tis exw pei tpt gia to oneiro,to eide ki afti... telos pantwn,ena allo oneiro pou evlepa poli sixna kai pou akoma to vlepw kamia fora einai pws o pateras mou pe8ainei...to evlepa apo tote pou pe8ane kai enw den deixnei ti fisiki diadikasia,mono simvola kai asxetes meta3i tous skines,kapou sti mesi tou oneirou akouw ena dinato kroto kai ekei mou erxetai disforia,niw8w to 8anato tou patera mou kai meta 3ipnaw idrwmeni... Πήγαινε στο θέμα: oneira....!!!
Μήνυμα στις 26/12/2007 στις 12:36 @Θ. Κλημεντίνη
+fwnw me tin ksanthoula den 3erw an to xeis ktlv ma t paizeis diplo tablo e gia mena toulaxiston einai la8os Πήγαινε στο θέμα: Δύο άντρες - παράλληλα
Μήνυμα στις 25/12/2007 στις 19:30 @Κλάψιμο
mpravo re ..afto lew toso kairo twra...oti kai na simvei prepei panta na vlepeis ta 8etika tis zwis,na sinexizeis na exeis oneira,filodo3ies...xairomai pou sinexizeis meta apo osa sou sinevisan kai pali kala pou egra4es tin embeiria s mpas kai valoun ligo mialo ta nea paidia pou wres wres den 3eroun ti tous ginetai... Πήγαινε στο θέμα: Mypws prepei na skeftomai san emo!?
Μήνυμα στις 25/12/2007 στις 19:21 @Κλάψιμο
vasika de 8a ka8omai na lew pws ki egw ta perasa akoma ki an einai ali8eia...iremiste oloi,siga siga 8a perasei. kamia fora otan 4axneis ena provlima poly va8ia mborei kai na to kaneis poly entono...pantws einai syxno to fainomeno'' kaneis de me katalavainei ,niw8w moni giati eimai moni,pou 8a vrw kapoion na milisw,giati oloi me grafoun?klp klp''kai oye monimo einai oute kollitiko,efivia afto einai olo..apla iremise des ti zwi me allo mati,des kai tous ''filous'' sou me allo mati kai sta pragmata 8a arxisei na peftei ligo fws...min se parei apo katw,de xreiazetai.. me agapi... Πήγαινε στο θέμα: ......:-(
Μήνυμα στις 16/12/2007 στις 19:09 @Διάφορα
oute egw eimai kai toso kata.vasika eimai me aftous pou lene ''emena mou aresei ka8ara kai mono to stil'' oxi ideologies kai malakies.lene diafora isws giati 8eloun na anikoun kapou,alla oson afora tis apo4eis egw pragmatika anarwtiemai pou ta vriskoun tosa provlimata..wraio to stilaki alla ws ekei...
Πήγαινε στο θέμα: Telika einai ideologia h mipws moda |