Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Ο Σημίτης και ο Τσουκάτος να απαγορεύουν την εκπομπή της Μαλβίνας γιατί τους αποσπούσε από τη δημιουργικότητα
Τετάρτη, 16 Απριλίου

Προβλήματα με γονεις

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #127224 από Surfer123 στις 17 Μαΐου 2014, 4:58μμ

Surfer123

Εικονίδιο
μέλος από: 16/9/2013
Γεια σας. Γράφω αυτο το θέμα γιατι εχω αγανακτήσει με τους γονεις μου. Πάω πρωτη λυκείου και όπως ξέρετε δίνω εξετάσεις με το νέο εκπαιδευτικό σύστημα. Αυτο εχει ως αφορμή τους γονεις μου να ειναι μέσα στην γκρίνια μονίμως απο την αρχή της σχολικής χρονιάς. Και οχι μονο αυτο.. Δεν με αφηνουν να κανω τίποτα αλλο εκτός απο το να διαβάζω. Έξω με τους φίλους μου δεν με αφηνουν να βγαινω πάνω απο 1,5 ωρα και μια φορα τη βδομάδα... Επίσης ολη την ωρα λενε πως οι καθηγητές τους είπαν οτι δεν τα πάω καλα στα μαθήματα..(οι καθηγητές π κανω ιδιαίτερα εννοώ) ενω ποτε ως τωρα δεν εχουν πει τέτοιο πραγμα. Το μονο που λέει ο ένας μονο ειναι οτι εχω κενά στην άλγεβρα αλλα προσπαθώ να τα καλύψω..Επισης τωρα που πλησιάζουν οι εξετάσεις (πιο συγκεκρενα Σήμερα) μου πήραν τον υπολογιστή και μου είπαν οτι θα τον δω μετα τις εξετάσεις κι άμα. Ρε παιδιά εσείς το βλέπετε φυσιολογικό αυτο; Όσες φορές προσπάθησα να τους μιλήσω δεν κατάλαβαν τίποτα και είπαν κ οτι κανω φασαρία επειδή τα εχω ολα τα αγαθά κ δεν εκτιμώ τπτ... Δεν βλεπω την ωρα να γινω 18 να φύγω απο αυτο το σπίτι. Δεν υποφερεται αλλο αυτη η κατασταση. Ζητάω να πάω στο χωριό το σαββατοκύριακο (το οποίο απέχει 8 χιλιόμετρα απο την πόλη μου και δεν μ αφηνουν. Δεν ξερω τι αλλο να κανω πια... Πιο παλια (πέρσι τέτοιον καιρο είχα σκεφτεί και την αυτοκτονία ως λύση.. :( ) ξέχασα να σας πω οτι ο βαθμός του τετραμήνου μου ηταν 17,5. Κανονικά θα έβγαζα πολυ περιςςοτερο αν δεν είχα 13 στην άλγεβρα και στη γεωμετρια. Δεν μπορούν να καταλάβουν οτι σε μερικά μαθήματα δεν ειμαι καλός...Αν έχετε καποια λύση σε αυτο το πρόβλημα σας παρακαλώ να τη γράψετε. Οτιδήποτε γράψετε ειναι δεκτο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127227 από aglina στις 17 Μαΐου 2014, 5:24μμ

aglina

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2012
Δεν ξερω αν οι γονεις σου ειναι παραλογοι αλλα αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να τους εξιγισεις οτι κ να καθεσε μεσα στο σπιτι δεν μπορεις να διαβασεις. Μπορειτε να σημφονησεται να περνεις τον υπολογιστη 1-2 ωρες καθε βραδυ αφου χεις διαβασει και τελιωσει τα ιδιεταιρακ να κανονησεται καθε σαββατο απογευμα να πηγενεις μια βολτα για κανα 3ωρο. Ααα και μην ακου για αυτοκτονιες τι θα καταλαβεις απλα θα παρετιθεις κ θα διξεις οτι ειχαν. Τα εμποδια ειναι για να το ξεπερναμε!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127230 από Surfer123 στις 17 Μαΐου 2014, 7:20μμ

Surfer123

Εικονίδιο
Anglina εχω προσπαθήσει άπειρες φορές να τους εξηγήσω οτι τα εχω τελειώσει τα μαθήματα (διαβάζοντας 3 ωρες) και παραπάνω αλλα αυτοί παντα μου λενε να τα ξαναδιαβασω.. Όσο για τον υπολοστη, σου λεω μονο οτι μέχρι σήμερα με άφηναν να τον ανοίγω μονο Σαββατοκύριακα...τωρα που άρχισαν οι εξετάσεις δεν μ αφηνουν καθόλου και δεν συζητούν καθόλου την απόφαση τους.. Το μονο που λενε ειναι "τα κανουμε αυτά για το καλο σου". Τους το εχω πει οτι μονο καλο δεν ειναι αυτο αλλα αυτοί μου λενε πως "μετα απο 2 χρόνια θα μας ευχαριστεις". Όσο για την αυτοκτονία Δν το εχω ξανά σκεφτεί απο τότε. Πάντως ελπίζω να μην εχει κανένας τέτοιους γονεις σαν τους δικούς μου..
Α και το καλυτερο ειναι οτι οταν ειμαι στον υπολογιστή μου λενε κλειστό κ βγες βόλτα κ οταν τους λεω το κλείνω, ετοιμάζονται κ μετα λενε που πας; Μην αργήσεις και καθε 20 λεπτά παίρνουν τηλέφωνο..
Κάποιος άλλος; Κάποια άλλη λύση;
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #127231 από pi8hkos97 στις 17 Μαΐου 2014, 7:35μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014

Αποδεκτή απάντηση

Φίλε κοίτα να δεις είναι πραγματικά πάρα μα πάρα πολύ παράλογοι. Και οι δικοί μου ήταν έτσι βέβαια σε πολύ μικρότερο βαθμό (απλά με έπριζαν ανελέητα να διαβάζω αλλά για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν μου πήραν τον υπολογιστή ή το κινητό και ποτέ δεν μπλέχτηκαν στα πόδια μου. Αυτό το πρίξιμο όμως δεν υποφέρεται). Να φανταστείς εγώ (είμαι β λυκείου) είμαι του 19,5 και επειδή είχα χημεία 18 (που στα @@ μου το γαμιομάθημα τεχνολογική είμαι) ο πατέρας μου μου έλεγε ότι δεν έβαλα τα δυνατά μου (ε εκεί μούρθε να του πω "ρε δεν μας χέζεις", αν και έχουμε καλή σχέση γίνεται ανυπόφορος). Σε κούρασα με τα δικά μου αλλά θέλω να σου δείξω δεν είσαι ο μόνος. Επίσης αυτό με την αυτοκτονία δεν πιστεύω να το σκέφτεσαι ακόμα. 2 κωλοχρόνια θα έχεις τους γονείς σου να σε καταστρέφουν, μετά φοιτητής (ναι θα γίνεις αφού έχεις 17,5 ενώ άλλοι μένουν), εννοείται ότι θα φύγεις από την πόλη σου.
Το θέμα είναι λοιπόν αυτά τα 2 χρόνια να τα περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. 2 χρόνια είναι βουνό, αλλά θα περάσουν γρήγορα. Μετά η ζωή ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ.
Η μόνη λύση για να σε αφήσουν λίγο ήσυχο είναι η λογική κόντρα αυτοί, κόντρα και εσύ. Το χοντραίνουν πολύ, το χοντραίνεις και εσύ ταυτόχρονα. Σου πίνουν το αίμα, τους πίνεις το δικό τους. Και για να γίνω συγκεκριμένος:

1) Μην τους μιλάς καθόλου ή ένα ξερό καλημέρα, να κλείνεσαι στο δωμάτιό σου και τέτοια, να μην ασχολείσαι μαζί τους, όταν πάνε κάπου να μην πας και να μένεις σπίτι και γενικά μακριά τους.
2) Να λες συννέχεια ότι θα ξεγράψεις όταν γίνεις 18. Αν σου πουν τίποτα τύπου" και ποιος θα σε τρέφει όταν πας για σπουδές;" Θα πεις σοβαρά "από το να σας τρώγω στη μάπα καλύτερα άστεγος, αν δεν βρεθεί δουλειά".
3) Προκάλεσέ τους και με κάνα κορίτσι αν είναι δυνατόν. Βρες μια γκόμενα τώρα ειδικά που είναι οι εξετάσεις θα τους στοιχίσει, θα είναι μέσα στο άγχος ότι δεν θα διαβάζεις και εσύ θα χαίρεσαι με το άγχος τους. Εννοείται όμως ότι ενώ θα σε κατηγορούν εσύ θα διαβάζεις και θα τους εκπλήξεις με ένα καλό βαθμό εξετάσεων για να μην σου πουν τίποτα

Όλα αυτά βέβαια είναι σίγουρο ότι θα τους εξοργήσουν και θα σε τιμωρήσουν κιάλο. Κόντρα αυτοί κόντρα εσύ. Όσο σε τιμωρούν θα γίνεσαι χειρότερος. (Ξέρω ότι θα θέλουν να σε χτυπήσουν άμα το παρακάνεις αλλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΣ ΘΑ ΠΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ). Όταν το πράγμα φτάσει στο απροχώρητο πες δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση να κάνουμε συμβιβασμό. Και θα πεις όλα τα ετοίματά σου τότε και ότι θα βελτιωθείς και τέτοια. Άμα μετά από αυτό ξαναστραβώσουν ξεκκινάς πάλι τα ίδια. Ανελέητος. Βέβαια αν υποκύψεις έστω και μία φορά το έχασες το παιχνίδι.

ΠΡΟΣΟΧΗ αν σε καλοποιάσουν με δώρα και τέτοια για να αλλάξεις στάση απέναντί τους ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Πρώτα θα δεχτούν όλα τα αιτήματά σου και μετά σταμτά ο "πόλεμος".
Πάνω απόλα υπομονή και επιμονή και όλα θα στρώσουν κάποια στιγμή του πούστη!!
Προσπάθησε βέβαια πρώτα να τους μιλήσεις, αλλά τέτοιοι άνθρωποι δεν παίρνουν από λόγια. Επίσης ξέρω είναι πολύ σκληρός τρόπος, αλλά αν θες να ξεμπερδεύεις με δαύτους μια και έξω κάντο, στην τελική δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
Ελπίζω να βοήθησα, πες νέα σου
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127237 από Surfer123 στις 17 Μαΐου 2014, 11:16μμ

Surfer123

Εικονίδιο
Ε καλα φίλε, η γυναίκα ειναι τελείως τρελή... Πήγε τωρα κ έπιασε τον πατέρα μ και του λέει οτι όπου παει να με παίρνει μαζί του και τέτοιες παπαριες επειδη ολα τα παιδιά ακολουθούν τους γονεις τους κ τετοια.. Και οτι δεν εχει να της ξαναμηλησω επειδη άνοιξα τον υπολογιστή να δω μια άσκηση για τα μαθηματικά χωρις να της το πω και μετα δεν ζήτησα συγνώμη και αντιμηλησα.. Ο πατέρας μ Δν ειπε τίποτα ως συνήθως σαν πιο ήρεμος. Αλλα η μάνα μ Δν υποφερεται. Τι να πω.. Θα προσπαθήσω να κανω αυτά που μου είπες.
Οποίος θελει να προσθέσει κατι ας το κανει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127239 από pi8hkos97 στις 17 Μαΐου 2014, 11:22μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
Φίλε χαίρομαι πολύ που θα τα ξεκκινήσεις. Πρέπει όμως ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
Επίσης ξέχασα να σου πω αν η μάνα σου αρχίσει υστερίες πες της "άει γ@μήσου μωρή κ@ριόλα". Τώρα ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο αλλά και εγώ αν είχα τέτοια μάνα που με κατέστρεφε (και νιώθω ανακούφιση που δεν είναι έτσι η δικιά μου) θα το έλεγα. Αν σου γυρίσει κάνα χαστούκι πες ότι θα της κάνεις μύνηση για κακοποίηση. Και να φας κάνα χαστούκι δεν πειράζει, απλά κάνε ηχογράφιση εκείνη την ώρα που θα τη βρίζεις ώστε αν στο γυρίσει να την εκβιάζεις. (Φαντάζομαι με φοβήθηκε το μάτι σου τώρα :p αλλά πρέπει να της την φέρεις για να συνέλθει).
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127241 από Dieftharmenos στις 17 Μαΐου 2014, 11:43μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
Γκουχου γκουχου,αψουτ και γρρ γρρ(τι ωραιες εισαγωγες που κανω τελευταια)

Λοιπον φιλε,

Η κοντρα δεν εχει αποτελεσμα.Πιστεψε με σε καποια φαση θα σε απαξιωσουν και αυτο ειναι οτι χειροτερο.Θα σε κανουν να τους παρακαλας να σου δινουν σημασια και να σου κανουν οτι σου εκαναν.Σε προειδοποιω...

Η αληθεια ειναι οτι παντα τα ειχα καλα με τους γονεις μου.Βεβαια παντα ειχαμε τα καβγαδακια μας αλλα ποτε δεν ηταν παραλογοι.Απλα η ειχαν αλλη αποψη η εγω ημουν λαθος.Ποτε ομως δεν μου απαγορευσαν κατι.

Το δικο σου προβλημα δεν ειναι τοσο σοβαρο οσο νομιζεις.Η αντιδραση των γονιων σου ειναι η μεση αντιδραση του Ελληνα γονιου που νομιζει οτι ετσι προστατευει το παιδι του και δεν καταλαβαινει το κακο που του κανει.Υπαρχουν και χειροτερα οποτε μην μεγαλοποιεις τα πραγματα.

Τα σχεδια εκδικησεις δεν θα επιφερουν αποτελεσμα,καθως ουτε και η αυτοκτονια.Θα το καταλαβεις οταν απλα εκφρασουν την απογοητευση και απαξιωση τους.Τοτε θα θελεις να ανοιξει η γη και να σε καταπιει στην κυριολεξια.Το δικο σου θεμα θελει διαφορετικο χειρισμο.Τον ακριβως αντιθετο.

Με την επιβραβευση θα λυσεις το προβλημα σου.Αν εισαι σωστος θα σε αφηνουν να κανεις οτι θες και οποτε θες.Θα αρχισουν να σε εμπιστευονται.Το ξερω οτι το βρισκεις μαλακια αλλα σε περιπτωσεις τετοιον γονιων η λυση ειναι αυτη.Δεν θα χασεις να το ξερεις.Θα τα εχεις καλα και με τον ευατο σου και με τους γονεις σου και με το σχολειο.

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127248 από pi8hkos97 στις 18 Μαΐου 2014, 9:12πμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
Έγραψε:(Dieftharmenos@17 Μαΐου 2014)
Γκουχου γκουχου,αψουτ και γρρ γρρ(τι ωραιες εισαγωγες που κανω τελευταια)

Λοιπον φιλε,

Η κοντρα δεν εχει αποτελεσμα.Πιστεψε με σε καποια φαση θα σε απαξιωσουν και αυτο ειναι οτι χειροτερο.Θα σε κανουν να τους παρακαλας να σου δινουν σημασια και να σου κανουν οτι σου εκαναν.Σε προειδοποιω...

Η αληθεια ειναι οτι παντα τα ειχα καλα με τους γονεις μου.Βεβαια παντα ειχαμε τα καβγαδακια μας αλλα ποτε δεν ηταν παραλογοι.Απλα η ειχαν αλλη αποψη η εγω ημουν λαθος.Ποτε ομως δεν μου απαγορευσαν κατι.

Το δικο σου προβλημα δεν ειναι τοσο σοβαρο οσο νομιζεις.Η αντιδραση των γονιων σου ειναι η μεση αντιδραση του Ελληνα γονιου που νομιζει οτι ετσι προστατευει το παιδι του και δεν καταλαβαινει το κακο που του κανει.Υπαρχουν και χειροτερα οποτε μην μεγαλοποιεις τα πραγματα.

Τα σχεδια εκδικησεις δεν θα επιφερουν αποτελεσμα,καθως ουτε και η αυτοκτονια.Θα το καταλαβεις οταν απλα εκφρασουν την απογοητευση και απαξιωση τους.Τοτε θα θελεις να ανοιξει η γη και να σε καταπιει στην κυριολεξια.Το δικο σου θεμα θελει διαφορετικο χειρισμο.Τον ακριβως αντιθετο.

Με την επιβραβευση θα λυσεις το προβλημα σου.Αν εισαι σωστος θα σε αφηνουν να κανεις οτι θες και οποτε θες.Θα αρχισουν να σε εμπιστευονται.Το ξερω οτι το βρισκεις μαλακια αλλα σε περιπτωσεις τετοιον γονιων η λυση ειναι αυτη.Δεν θα χασεις να το ξερεις.Θα τα εχεις καλα και με τον ευατο σου και με τους γονεις σου και με το σχολειο.

Φίλε το παιδί λέει ότι μια χαρά σωστός είναι, βγάζει 17,5 δεν είναι και λίγο. Επειδή δηλαδή ενώ διαβάζει δεν γράφει καλά στα μαθηματικά τί πάει να πει αυτό; Ότι δεν είναι σωστός στις υποχρεώσεις του; Ακόμα και ο πιο σωστός να γίνει, με αριστεία κ.λ.π. οι γονείς του θα του απαιτούν όλο και περισσότερα γιατί πολύ απλά είναι άπληστοι. Αν έβγαζε π.χ. κάνα 12, ήταν αλήτης του δρόμου και διάφορα τέτοια θα τον παρακάλαγαν να ανοίξει κάνα βιβλίο, ενώ τώρα που είναι από τους καλλούς εκμεταλλέυονται την κατάσταση γιατί δεν τους φτάνει, θέλουν να τον ξεζουμίσουν για τα καλύτερα αποτελέσματα.
Όσο για αυτό που λες ότι θα απαξιωθεί από τους γονείς του, δεν συμφωνώ. ΑΝ είναι διαθέσιμος να τους αντιμετωπίσει σωστά έτσι όπως περιγράφω θα καταλάβουν κάποια στιγμή ότι οι μαλακίες τέλειωσαν. Και ασ τον απαξιώσουν τί έγινε; Τον γράφουν στα @@ τους και δεν του δίνουν σημασία, συνεχίζει και αυτός το ίδιο. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΤΟΥΣ.
ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ 2-3 ΜΗΝΕΣ Η ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΣΚΛΗΡΑ.
Άντε δηλαδή γιατί ορισμένοι γονείς (πολλοί βασικά, έχω ακούσει πάρα πολλά) το έχουν δει λάθος το θέμα των παιδιών. ΓΙατί γίνονται δηλαδή γονείς; ΓΙα να κάνουν τα παιδιά τους δυστυχισμένα; Να τους καταστρέφουν τα όνειρά τους; Να τα καταπιέζουν και να σκέφτονται ακόμα και την αυτοκτονία; Με συγχορείτε αλλά αυτοί δεν είναι γονείς, τύρρανοι είναι και αδυνατούν να μεγαλώσουν παιδί. Δεν τους ξέρω τους συγκεκριμένους ανθρώπους για να τους κρίνω, αλλά αν τα πράγματα είναι τόσο τραγικά όσο περιγράφονται τότε μάλλον δεν το έχουν...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127253 από άσχετος στις 18 Μαΐου 2014, 10:33πμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Έγραψε:(pi8hkos97@17 Μαΐου 2014)
Φίλε κοίτα να δεις είναι πραγματικά πάρα μα πάρα πολύ παράλογοι. Και οι δικοί μου ήταν έτσι βέβαια σε πολύ μικρότερο βαθμό (απλά με έπριζαν ανελέητα να διαβάζω αλλά για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν μου πήραν τον υπολογιστή ή το κινητό και ποτέ δεν μπλέχτηκαν στα πόδια μου. Αυτό το πρίξιμο όμως δεν υποφέρεται). Να φανταστείς εγώ (είμαι β λυκείου) είμαι του 19,5 και επειδή είχα χημεία 18 (που στα @@ μου το γαμιομάθημα τεχνολογική είμαι) ο πατέρας μου μου έλεγε ότι δεν έβαλα τα δυνατά μου (ε εκεί μούρθε να του πω "ρε δεν μας χέζεις", αν και έχουμε καλή σχέση γίνεται ανυπόφορος). Σε κούρασα με τα δικά μου αλλά θέλω να σου δείξω δεν είσαι ο μόνος. Επίσης αυτό με την αυτοκτονία δεν πιστεύω να το σκέφτεσαι ακόμα. 2 κωλοχρόνια θα έχεις τους γονείς σου να σε καταστρέφουν, μετά φοιτητής (ναι θα γίνεις αφού έχεις 17,5 ενώ άλλοι μένουν), εννοείται ότι θα φύγεις από την πόλη σου.
Το θέμα είναι λοιπόν αυτά τα 2 χρόνια να τα περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. 2 χρόνια είναι βουνό, αλλά θα περάσουν γρήγορα. Μετά η ζωή ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ.
Η μόνη λύση για να σε αφήσουν λίγο ήσυχο είναι η λογική κόντρα αυτοί, κόντρα και εσύ. Το χοντραίνουν πολύ, το χοντραίνεις και εσύ ταυτόχρονα. Σου πίνουν το αίμα, τους πίνεις το δικό τους. Και για να γίνω συγκεκριμένος:

1) Μην τους μιλάς καθόλου ή ένα ξερό καλημέρα, να κλείνεσαι στο δωμάτιό σου και τέτοια, να μην ασχολείσαι μαζί τους, όταν πάνε κάπου να μην πας και να μένεις σπίτι και γενικά μακριά τους.
2) Να λες συννέχεια ότι θα ξεγράψεις όταν γίνεις 18. Αν σου πουν τίποτα τύπου" και ποιος θα σε τρέφει όταν πας για σπουδές;" Θα πεις σοβαρά "από το να σας τρώγω στη μάπα καλύτερα άστεγος, αν δεν βρεθεί δουλειά".
3) Προκάλεσέ τους και με κάνα κορίτσι αν είναι δυνατόν. Βρες μια γκόμενα τώρα ειδικά που είναι οι εξετάσεις θα τους στοιχίσει, θα είναι μέσα στο άγχος ότι δεν θα διαβάζεις και εσύ θα χαίρεσαι με το άγχος τους. Εννοείται όμως ότι ενώ θα σε κατηγορούν εσύ θα διαβάζεις και θα τους εκπλήξεις με ένα καλό βαθμό εξετάσεων για να μην σου πουν τίποτα

Όλα αυτά βέβαια είναι σίγουρο ότι θα τους εξοργήσουν και θα σε τιμωρήσουν κιάλο. Κόντρα αυτοί κόντρα εσύ. Όσο σε τιμωρούν θα γίνεσαι χειρότερος. (Ξέρω ότι θα θέλουν να σε χτυπήσουν άμα το παρακάνεις αλλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΣ ΘΑ ΠΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ). Όταν το πράγμα φτάσει στο απροχώρητο πες δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση να κάνουμε συμβιβασμό. Και θα πεις όλα τα ετοίματά σου τότε και ότι θα βελτιωθείς και τέτοια. Άμα μετά από αυτό ξαναστραβώσουν ξεκκινάς πάλι τα ίδια. Ανελέητος. Βέβαια αν υποκύψεις έστω και μία φορά το έχασες το παιχνίδι.

ΠΡΟΣΟΧΗ αν σε καλοποιάσουν με δώρα και τέτοια για να αλλάξεις στάση απέναντί τους ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Πρώτα θα δεχτούν όλα τα αιτήματά σου και μετά σταμτά ο "πόλεμος".
Προσπάθησε βέβαια πρώτα να τους μιλήσεις, αλλά τέτοιοι άνθρωποι δεν παίρνουν από λόγια. Επίσης ξέρω είναι πολύ σκληρός τρόπος, αλλά αν θες να ξεμπερδεύεις με δαύτους μια και έξω κάντο, στην τελική δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Ρε φίλε,γονείς του είναι,δεν είναι παιχνίδια για να κάνει αυτά..Αν κάνει αυτά,παίζει να σε διώξουν και από το σπίτι
Πρέπει να καταλάβεις τους γονείς σου..Το καλό σου θέλουν..Και εμένα(είμαι στην ηλικία σου)με πρίζουν για το παραμικρό..
Γονείς σου είναι το καλό σου θέλουν,αλλά δεν έχουν καταλάβει ότι σου συμπεριφέρονται λάθος...Αλλά και σε αυτούς δεν ήρθε η ζωή με οδηγίες χρήσης για να ξέρουν πως θα σου συμπεριφέρονται σωστά..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127255 από pi8hkos97 στις 18 Μαΐου 2014, 10:56πμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
Έγραψε:(άσχετος@18 Μαΐου 2014)
Έγραψε:(pi8hkos97@17 Μαΐου 2014)

Ρε φίλε,γονείς του είναι,δεν είναι παιχνίδια για να κάνει αυτά..Αν κάνει αυτά,παίζει να σε διώξουν και από το σπίτι
Πρέπει να καταλάβεις τους γονείς σου..Το καλό σου θέλουν..Και εμένα(είμαι στην ηλικία σου)με πρίζουν για το παραμικρό..
Γονείς σου είναι το καλό σου θέλουν,αλλά δεν έχουν καταλάβει ότι σου συμπεριφέρονται λάθος...Αλλά και σε αυτούς δεν ήρθε η ζωή με οδηγίες χρήσης για να ξέρουν πως θα σου συμπεριφέρονται σωστά..

Σιγά μην τον εξορίσουν κιόλας. Και επειδή τον μπερδέψαμε, δοκίμασε πρώτα με διάλογο (που δεν νομίζω ότι θα πιάσει) και μετά κάνεις τον ζόρικο. Και ο διάλογος δεν θα πιάσει γιατί έτσι όπως τους περιγράφεις είναι σαν να ζητάς από αρκούδα να χαίσει σε τουαλέτα!! Δεν παίρνουν από λόγια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login