Μήνυμα στις 28/12/2019 στις 19:32 @Sex
Για Ποιο λόγο να κανεις κάτι με τον κολλητό σου; Δε σε κατακρινω αλλα βλέπω τα τελευταία 2 χρόνια άπειρα θέματα σαν το δικο σου, πραγμα που δεν υπηρχε παλιά.(τουλάχιστον δεν ειχα δει εγω, είμαι μελος αρκετα χρόνια) Απλα θα ηθελα μια άποψη ρε συ αν είναι εύκολο γιατί αναρωτιέμαι.. Αφού ειστε και οι 2 στρειτ πως και δεν κανετε κάτι με κοπέλες; (το λεω επειδή και γω στρειτ είμαι στα 21 μου, και δεν έχω νιώσει την ανάγκη να κανω κάτι με αγόρι, πόσο μάλλον με φιλο. Επιπλέον δεν ετυχε να μου το ζητήσει κανενας, παραδόξως από τον αρκετα μεγάλο κύκλο που έχω.. Εξαιρώ ομοφυλόφιλους γνωστούς ή φίλους. Δε ξερω αν είναι τυχαίο.) Παλια όταν ήμουν γυμνάσιο και οι ορμονες μας ήταν στο κόκκινο, θυμαμαι το πολυ που κάναμε ηταν να τον παιζουμε στον ίδιο χώρο και πάλι οι περισσότεροι το θεωρουσαν too much. Πλεον εκτος Από αλληλομαλακιες βλεπω και για πιπες από φιλο, σε αρκετά θέματα σαν το δικο σου. Μήπως ειστε bi? Μου φαίνεται πολυ παράξενο που δεν το βίωσα καθόλου στον κύκλο μου ουτε ενιωσα την ανάγκη να το κάνω ενώ ξερωγω είναι τόσο συχνό οπως βλέπω. Ως στρέιτ δε θα προτημουσατε να σας τσιμπουκωνει μια κοπελα αντί για τον κολλητό σας; Γιατί σας 'καιει' τόσο πολυ αυτό; Γιατί να θες να ρισκαρεις μια καλη φιλια για κάτι τέτοιο ενω μπορείς να βρεις μια κοπελα και να περασετε καλά (εφόσον είσαι στρειτ εννοείται:ρ) Σόρρυ που παρεμβαινω έτσι απλα ηθελα να γινω οσο πιο απλος γίνεται γρηγορος και κατανοητός. Απλα μου φαίνεται πολυ παραξενο.. Μπορεί καποιος να μου δώσει να καταλαβω, εστω στο περιπου; Οσο Για το θεμα σου εγω λεω οχι. Ακομα και με κοπέλα αν ειστε χρονια φίλοι δε ρισκαρεις φιλία. Δε θα ηθελα να πάει κάτι στραβα και να χασω τη φιλια μου για κατι τέτοιο.. Πήγαινε στο θέμα: Πιπα από κολλητό
Μήνυμα στις 1/8/2018 στις 11:12 @Sex
Τα ξυριζω ολα εκτός από το 1 απλα ψαλιδιζω, 5 επίσης και 7 πλάτη που δεν έχω, μέση ξυριζω
Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες
Μήνυμα στις 30/7/2018 στις 18:30 @Sex
Γεια σας. Αρχικά θα αναφέρω πως ειμαι στρέιτ σε περίπτωση που σε καποιον δημιουργηθει απορία από τα παρακάτω Πλέον στα 20 μου πηρα το θάρρος να μοιραστώ τα σεξουαλικά μου φετίχ και φαντασιώσεις και πάλι με δυσκολία, καθως είναι αρκετα περίεργα. Αν εχετε και εσείς μπορειτε να τα αναφέρετε πιο κάτω η να μου πείτε τη γνώμη σας για μένα. Δεν εχω εκμυστηρευτεί ποτε τιποτα από αυτά, και δεν εννοω να κατσω να μιλήσω στον 1ο τυχόντα αλλά μιλάω για την κοπελα μου που συνδέονται άμεσα τα φετιχ και οι φαντασιωσεις Και στον κολλητό μου η γενικα στον κλειστό μου κύκλο ανθρωπων, καθως φοβάμαι την κριτική του κοσμου, ειδικα σε μια χωρα όπως η ελλαδα που στιγματιζεσαι αμεσως και ευκολα. Αλλά ταυτόχρονα πιστεύω πως επιτέλους είναι καιρος να το βγαλω από μεσα μου γι αυτό σας παρακαλώ αν γίνεται αποφυγετε τα πολυ καυστικά σχόλια γιατί ήδη νιωθω άβολα και προσπαθώ να το καταπολεμησω. Αρχικά μου αρέσουν πολύ τα γυναικεια πόδια και οι ειδικοτερα οι πατούσες. Παντα κανω ότι δεν τα παρατηρω από αμηχανία. Ασχετα αν με φτιάχνουν παρα πολυ και μεταξύ φίλων ντρέπομαι πολυ να το πω, η να κανω κομπλιμέντο τέτοιου ειδους ακομα και αν αυτή είναι η κοπέλα μου. Τωρα το 2ο παραξενο. Σε πολλους από σας θα φανεί ότι πιο περίεργο και πάω στοίχημα για τους περισσότερους αν όχι όλους θα είναι η 1η φορα που το ακουτε. Μού αρεσει να ακούω μια κοπελα να ρευεται. Ναι είναι αληθεια δεν τρολλαρω.. Κι ομως από τοτε που θυμαμαι τον εαυτό μου πάντα διεγειρόμουν στη σκέψη αυτη η στον ήχο ρεψιματος από μια κοπέλα. Μεγαλώνοντας δεν άλλαξε αυτή η συνήθεια. Ακομα φτιαχνομαι παρα πολυ όταν ακούω μια κοπέλ. Να ρευεται. Προσπαθω να το κρύψω. Πάντα αντιδραω όπως όλοι. Ασχετα αν μου αρέσει. Και εννοείται αυτό δεν το εχω πει ποτε σε κανέναν. Φοβαμαι πολυ την κριτική του κόσμου σε τετοια θέματα. Ειδικα αν το πω σε μια κοπέλα που κάνω κάτι Και μετα τα σπάσουμε, ξερετε πως πάει.. Εχω διαβάσει καποια θέματα και έχω δει πολύ λιγα άτομα να το εχουν. Και ελληνα δεν έχω δει ποτε όπου και να εψαξα στο διαδίκτυο σε οποιοδηποτε φόρουμ. Αν θελετε πειτε μου τη γνώμη σας, η τα δικα σας φετιχ, ακομα και τα περιεργα αν θελετε Και αν εχετε. Και αν θέλετε μερικά κορίτσια πείτε μου πως θα αντιδρούσατε αν το αγόρι σας εκμυστηρευοταν κάτι τέτοιο. Ολες οι απαντήσεις είναι καλοδεχουμενες και συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο. Απλα ήθελα καποια στιγμη να το πω καπου όλο αυτο.. Πήγαινε στο θέμα: Φετίχ και φαντασιώσεις
Μήνυμα στις 27/3/2018 στις 21:05 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε μου Αρχικά η φλογα όπως το αποκαλείς, σκοπός είναι να είναι μοιρασμένη, οπως λέει και η παροιμία με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται. Ναι Ήμουν και εγώ κάποτε θύμα αυτου του είδους 'σχεσης'. Στα 20 μου πλέον το αποκαλώ με μια φράση αποτυχία από ολες τις πλευρές. Λοιπον. Αρχικά παίζει ρόλο η ηλικία οποτε θα σου πρότεινα να μου δώσεις μερικές πληροφορίες ακομα, Όπως π.χ πόσο καιρό μιλάτε, πόσο είστε ηλικιακά και γενικά περιγραφή της φασης όλης. αν και θα σου πρότεινα να μην πονταρεις πολλά σε αυτού του είδους σχέσεις. Πληγωνεσαι στην τελική. Σαν άνθρωπο το κάποια στιγμή που σου είπε πως θα βρεθείτε εμενα προσωπικά δεν με γεμίζει. Υπάρχει το θέλω η δεν θέλω.Το σίγουρο Και το αν τύχει θα έρθω. Και αν η ηλικια είναι μικρη, δηλαδή 17 και κάτω υπάρχει το μπορώ και δεν μπορώ. Πρέπει να το καταλάβεις μόνος σου αν είναι διατεθημενη η άλλη να δώσει οσα έχεις να δώσεις εσύ. Αν δεν μπορεί Δεν υπάρχει λόγος να το κουράζει, Ούτε να εθελοτυφλεις και εσυ. Μια σχέση ειναι αμφιδρομη, επηρεάζει και εσενα όχι μόνο τον εαυτό της οποτε πρόσεχε μην σε πάρει στο λαιμό της. Οπότε αν σου είναι εύκολο μιλησε μου για τις λεπτομέρειες του θέματος, να σου πω και εγώ με πιο σιγουριά τη γνώμη μου, και για τις δικες μου εμπειρίες στο θέμα.Φιλικα:) Πήγαινε στο θέμα: Σχέση από απόσταση
Μήνυμα στις 12/3/2018 στις 20:08 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Απο οσα έχω κάνει, που έχω δοκιμάσει ολα τα γνωστά, Και αρκετα ψαγμένα βεβαια για να κατασταλαξω σε αυτό που μου αρέσει, το πιο ελαφρύ ήταν το Davidoff Λευκό. Επειδή δεν το παίρνουν πολλοί ίσως σου δώσει από σηνηθεια το gold ο περιπτεράς (επειδή από Davidoff οι περισσότεροι τα gold παίρνουν), είναι σχεδον ίδια στην εμφανιση απλά τα gold λίγο πιο βαριά από το λευκο. Επισης το λευκό έχει μια διακεκομενη γραμμή στο φιλτρακι. Αν σου φανεί πολύ ελαφρύ, επειδή είναι οντως πολύ, απλά το κόβεις εκεί με το χέρι:)Πήγαινε στο θέμα: τσιγαρο
Μήνυμα στις 22/3/2017 στις 15:33 @Sex
Γειά σου aggy, εγώ είμαι 19 και αγόρι. Λοιπόν άκουσε με Αρχικά διάβασα το θέμα σου και οφείλω να παραδεχτώ πως στην αρχή νόμιζα ότι θες να κάνεις παιδί με αυτόν και λέω λολ είναι μόνο 14 τι λέει :') Στο θεμα μας τωρα. Θα κάνεις ο,τι γουστάρεις να στο πω απλά, όπως όλοι έχουμε θέσει δικά μας όρια στον εαυτό μας έτσι έχεις και εσύ. Καλά κάνεις και χαίρεσαι την εφηβεία σε αυτή την ηλικία. Εμένα η 1η μου σχέση ήταν στα 16μισό Επειδή φοβόμουν και εγώ. Απλά μόλις έκανα κάτι 1η φορα μου άρεσε πολύ που αμέσως πέρασαν μπροστά μου όλα αυτά τα χρόνια απραξίας και δειλίας από μέρος μου. Ακόμα μετανιώνω που πριν τα16.5 φοβόμουν να κάνω κάτι. Ζήσε την ζωή σου, θεσε όρια στον εαυτό σου και θυμήσου πως με το all in έχασαν πολλοί αλλά με το πάσο δεν κέρδισε κανένας. Μην σκέφτεσαι τη φάση σαν εξέταση, σκέψου πως θα περάσεις καλά, και πως αυτές οι πρόωρες σχέσεις είναι αυτές που σε προετοιμάζουν Για αργότερα και σε γεμίζουν εμπειρίες. Και εγώ Υπάρχουν φορές που όταν έβγαινα με κάποια που μου άρεσε πάρα πολύ έτρεμα η αλήθεια είναι, ακόμα το παθαίνω μερικές φορές. Δεν μπορείς όμως να κάνεις κάτι γι αυτό. Με το να σου πω μην ντρέπεσαι και μην τρέμεις ξέρω και ξέρεις πως δεν θα αλλάξει κατι. Είναι κάτι που με την εμπειρία θα εξαλειφθεί. Αυτά από εμένα, εύχομαι να τα περάσεις τέλεια με το αγορι που θα βγεις, να είσαι άνετη(θυμήσου δεν είναι εξετάσεις) μην ντρέπεσαι να ανοίξεις κουβέντα. Όταν θα είστε μόνοι πες του πως σου αρέσει και θέλετε να κάνετε κάτι. Αν πει Ναι Μπραβο Έχεις καταφέρει να κάνεις κάτι με αυτόν που θες και αυτό είναι υπεροχο. Αν πει όχι πάλι μπράβο, κατάφερες να φερθεις γενναία, κερδισες εμπειρια πού θα χρειαστείς για αργοτερα. Εξάλλου δεν ωφελεί να το κρατάς μέσα σου, την ψυχική ηρεμία σου διαταρασεις και φθειρεις τον εαυτό σου. Εύχομαι να πάνε όλα υπέροχα και θυμήσου να είσαι προσεκτική γιατί είσαι μικρούλα ακόμα :) Πήγαινε στο θέμα: παιδια σοςςςςς...... :)
Μήνυμα στις 14/1/2017 στις 01:06 @Διάφορα
Γεια σας :) Ενδιαφέρομαι πολύ έντονα για σκουλαρίκι σεπτουμ τον Τελευταίο καιρο. Και θα ήθελα αν μπορείτε όσοι ξέρετε η έχετε κ εσείς να μου λύσετε κάποιες αποριες. Πόσο κυμαίνεται η τιμή της τρύπας σε στούντιο περίπου? Πονάει πολύ? Και τέλος, θα έχω προβλήματα λειτουργικότητας? Όπως π.Χ πρόβλημα στο να φυσιξω τη μύτη η όταν έχω συνάχι? Ευχαριστώ προκαταβολικά ^^ Πήγαινε στο θέμα: septum
Μήνυμα στις 18/12/2016 στις 12:48 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Απ όσο ξέρω φίλε μου γύρω στο 1 τέταρτο το πολύ είναι ενεργά τα σπερματοζωαρια εκτός σώματος, και πιστεύω πως δεν υπάρχει κάποιος λόγος να ανησυχείς.Οι περιπτώσεις είναι ακραίες που περιγράφεις, αν ίσχυε αυτό, το Ότι κάποιος θα μπορούσε να νομιμοποιήσει τόσο εύκολα θα είχαμε γεμίσει ανθρώπους 'ατυχήματα καποτας' χΔ Εσύ απ όσο λες πήρες και προφυλάξεις, πέρασε και αρκετή ωρα, οπότε αυτά τα υπολείμματα Δεν θα ήταν ικανά να νομιμοποιήσουν . Αυτό επίσης το βλέπεις και στις εξωσωματικες, όπου αφαιρούν σπερματοζωάρια από τον άνδρα και πάνε όσο πιο γρήγορα μπορουνε να το βάλουν στο ωάριο καθώς αποδυναμώνονται πολύ γρήγορα με την πάροδο του χρονου. Στην περίπτωση σου δεν εισχωρισαν καν στον κόλπο απ όσο λες, απλά ήταν κοντα. Πραγματικά πιστεύω Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας :) Πήγαινε στο θέμα: Διάρκεια ζωής σπερματοζοάριου και πιθανότ
Μήνυμα στις 3/12/2016 στις 01:21 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Γειά σου,Κατ αρχάς να σου πω πως δεν έχω καποια λύση εμφανής να σου προτεινω. Κουραγιο όμως Είναι 18μισι χρόνων και εγώ, αγόρι ειμαι.. Το θέμα είναι Πως έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα για 6 μήνες τώρα και όχι 3 χρόνια. Τα πράγματα έχουν γίνει όπως ακριβώς τα περιγράφεις και για σενα Είναι απαίσιο, το ξέρω. Φαντάζει αιώνιο, νιώθω πως δεν πρόκειται να προχωρήσω ποτέ. Έκανα και εγώ μαλακιες και αυτή βέβαια (τύπου μαλώνανε χωρίς προφανή λογο). Αν και ξέρω πως μονός καυγάς δεν γίνεται, πιάνω τον εαυτό μου να με κατηγορώ πως φταίω μόνο εγώ για την τροπή που πήραν τα πράγματα. Πραγματικά, και χωρίς υπερβολές δεν υπάρχει μια μέρα που δεν την έχω σκεφτει. Μου λείπει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι αυτό. Και να ήθελα ομως, Πλέον είναι στην άλλη πλευρά της Ελλάδας και εγώ στην αλλη. Σκέφτομαι συνέχεια τον εαυτό μου μαζί της σε ότι και αν κανω. Ισχύει αυτό που λες που σιχαίνεσαι.. Και εγώ το ίδιο, με τη διαφορά ότι προσπάθησα να προχωρήσω με μια κοπέλα, Χθες κλείσαμε 2 μήνες, Θα χωρίσω όμως Δεν ωφελεί, το έχω πάρει απόφαση, ειμαι αλλου.. Στην άλλη δηλαδή. Τόσο καιρό κοροϊδεύω τον εαυτό μου, Πραγματικά αν αυτό που ένιωσα και ένιωσες, Και ακόμα νιώθουμε για τα άτομα που μας λείπουν λέγεται έρωτας, τότε οφείλω να παραδεχτώ πως είναι πολύ επίπονο συναίσθημα που στιγματίζει ψυχικά τον άνθρωπο. Όπως λέει και η παροιμία βέβαια "έρωτας με έρωτα περνάει" Αυτό μου δίνει μια μικρή ελπίδα, αλλά όσο σκέφτομαι πως από τα 13 μου που ήταν η 1η σχέση ως τα 18μισι, μου πήρε 5μισι χρόνια να βρω μια τέτοια κοπέλα το ηθικό μου πέφτει.. Εγώ θα συνιστούσα υπομονη.. Αυτό κάνω και εγώ. Και πίστεψε με εκεί που δεν το περιμένεις έρχονται τα καλύτερα. Γιατί και Εσύ φαντάζομαι ξαφνικά και απροσδόκητα το γνώρισες το αγόρι, όπως και εγώ την κοπέλα αυτή, και από τότε έχει αλλάξει όλη μου η ζωη σε αυτόν τον τομεα. Τον διώχνεις όποιον σε πλησιάσει γιατί λογικά σου λείπει το δικό του μοναδικό αγγιγμα. Και εγώ με οποιαδήποτε επαφή με το άλλο φύλο σωματικη, Σαν φλασια περνάνε απο μπροστα μου στιγμές με αυτή την κοπέλα που πραγματικά ερωτεύτηκα. Αυτό δείχνει πως ίσως να ήθελες να τον έχεις ξεπερασει.. Η καρδιά σου όμως μάλλον έχει άλλη γνωμη. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, θα προχωρησεις, καταλαβαίνω πως νιώθεις.. Ενα σχετικό άρθρο στη σελίδα pillowfights υπάρχει με αυτό το θέμα με τίτλο "εκείνη" Αν θες Διάβασε το, προσωπικά μου άρεσε υπερβολικα Ευχομαι ο,τι καλυτερο Πήγαινε στο θέμα: Δεν θέλω να με πλησιάζει κανείς
Μήνυμα στις 3/9/2016 στις 19:16 @Διάφορα
Φιλε ειμαι ακριβως στην κατασταση σου! Οτι ισχυει για σενα απο αυτα που λες ισχυουν και για μενα, τις ιδιες μαλακιες εκανα, θα ξαναδωσω φυσικα. Το βαρυ πληγμα για μενα ηταν οταν έβλεπα ολοι που περνουσαν καπου και εγω ημουν απ την απεξω. Εκλαιγα αλήθεια.. Η διαφορά ειναι οτι εγω εβγαλα 9500 αλλα και παλι τα ιδια σκατα ειναι, δεν επιασα αυτα που δηλωσα. Οτι θες ρώτησε με ελευθερα, απο το τι μαλακιες εκανα να σ πω λεπτομερές, μεχρι το τι σκεφτομαι να κανω τωρα μετα απο ολα αυτα αναλυτικά! :) Πήγαινε στο θέμα: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2016 ΞΑΝΑΔΙΝΩ? |