Μήνυμα στις 23/11/2014 στις 20:33 @Sex
Από τη στιγμή που σηκώνεται κανονικά όταν δεν είσαι με την κοπέλα, το πρόβλημα δεν είναι οργανικό (εδώ βέβαια θα σου πρότεινα αν καπνίζεις ή πίνεις και κάνεις κακή διατροφή να τα αλλάξεις). Είναι καθαρά ψυχολογικό. Μπορεί μία φορά να μην σου σηκώθηκε (π.χ. λόγω κούρασης), να πεις ότι την άλλη φορά θα τα πας καλύτερα, να απέκτησες άγχος υποσυνείδητα κλπ. Δοκίμασε να πιεις κάτι να χαλαρώσεις αρκετά (αν και παραπάνω είπα το αντίθετο), και μετά όρμα. Αυνανίσου πριν λίγες ώρες μία φορά για να αργήσεις να τελειώσεις, και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Για οτιδήποτε θες ξαναγράφεις. Πήγαινε στο θέμα: Δυσκολία στύσης στα 18?
Μήνυμα στις 18/11/2014 στις 18:52 @Θ. Κλημεντίνη
Ρε κοπέλα μου φόρα ότι θες και άσε τους άλλους τους ηλίθιους να σε λένε όπως θέλουν. Αυτά τα σχόλια τύπου "πουτανάκι", "ξέκολο" κλπ πραγματικά τα λένε οι κομπλεξικοί. Αν θες πάρε και άλλα μοντέρνα ρούχα να μην ντύνεσαι μόνο έτσι, όχι για να μην σε κακοχαρακτηρίσουν τα μαμόθρεφτα, αλλά για την αλλαγή. Υ.γ. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν στις κοπέλες τα τζιν τα στενά και μπλούζες επίσης στενές. Τα φαρδιά ρούχα με ξενερώνουν κάπως, αλλά φόρα ότι σου αρέσει. Πήγαινε στο θέμα: Διλλημα για το ντυσιμο στο σχολειο.
Μήνυμα στις 18/11/2014 στις 18:46 @Sex
Τι να σου πω δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο... Ψήσε την για πρωκτικό. Η καλύτερα, βρες άλλη γκόμενα με πιο σφιχτό κόλπο (σιγά το κελεμπούρι και αυτή που έχεις, έχει πάει με 10 διαφορετικούς).
Πήγαινε στο θέμα: Χαλαρος κολπος.
Μήνυμα στις 18/11/2014 στις 13:34 @Sex
Ε ρε φίλε μόνος σου το είπες. Έχει πάει με 10 διαφορετικούς και της έχουν ξεχυλώσει το μ*ουνί. Μίλησέ της και πες της να πάρετε κάνα dildo Πλαστικό (μαλακό εννοείται) ώστε να βάζεις μέσα και το πέος σου και το dildo (για να καλύπτει το κενό που μένει). Έτσι και εσύ θα βάζεις το πέος σου σε "μικρότερη" τρύπα και αυτή θα νιώθει μεγαλύτερη ικανοποίηση. Υ.γ. Έτσι όπως τα περιγράφεις τη βλέπω να ικανοποιείται μόνο με triple anal Και με μαύρους :o Πήγαινε στο θέμα: Χαλαρος κολπος.
Μήνυμα στις 17/11/2014 στις 10:51 @Διάφορα
Συγνώμη, δεν είναι αυτό που νομίζεις. Χαχαχα πλάκα κάνω, κάνε ότι θες. Πήγαινε στο θέμα: Έκανα takeover το site.
Μήνυμα στις 16/11/2014 στις 13:26 @Διάφορα
Σηπτικέ, τώρα που γύρισε ο webmaster Και δεν παίζει να με μπανάρεις, ένα έχω να πω. Αυτό που έκανες είναι καφρίλα!!!
Πήγαινε στο θέμα: Έκανα takeover το site.
Μήνυμα στις 12/11/2014 στις 23:22 @Διάφορα
Σοβαρά τώρα ή κάνεις πλάκα;; Εγώ αυτό που θα μου άρεσε θα ήταν να μην πωλούνται οι αποδεκτές, ώστε κάθε χρήστης να δείχνει στους άλλους πόσες έχει. Επίσης τα μυνήματα να είναι free, ώστε να μην χρειάζεται να πωλούνται οι αποδεκτές. Υ.γ. Δεν φοβάσαι αν ο webmaster Κινηθεί νομικά; Πήγαινε στο θέμα: Έκανα takeover το site.
Μήνυμα στις 12/11/2014 στις 23:13 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Κοίτα, επειδή το παιδάκι είναι ανώριμο και το μάτι του (και όχι μόνο) παίζει, άστον και προχώρα. Δεν σου αξίζει, τόσο απλό. Εσύ τον αγαπάς, είσαι έτοιμη να τον παρακαλέσεις που λέει ο λόγος ενώ αυτός θέλει άλλη.Να στο θέσω αλλιώς: Πες ότι του τα ζητάς. Ή θα δεχτεί να τα ξαναφτιάξετε (απειροελλάχιστες πιθανότητες), ή θα σου αρνηθεί και θα σε πληγώσει ακόμα περισσότερο. Αν δεχτεί, λέμε τώρα χωρίζει και με την άλλην, όλα καλά. Τί εμπιστοσύνη θα του έχεις μετά; Επίσης, τότε που θύμωσες επειδή βγήκε με άλλη γιατί νομίζεις ότι φταις; Επειδή ήταν κάφρος; Γιατί μόνο φιλικό δεν ήταν το ραντεβού του. Άρα, ξέχασέ τον όσο δύσκολο και να είναι, θα σου πάρει χρόνο αλλά μετά θα ηρεμίσεις και θα δεις ότι δεν άξιζε. Απλά είναι το γεγονός ότι είχες "προσαρμοστεί" στη σχέση, και το θεωρούσες δεδομένο, ενδεχωμένος είχες κάνει και τα όνειρά σου κλπ. Σε λίγο καιρό πιθανότατα και εσύ να μην θες να κάνετε κάτι. Πήγαινε στο θέμα: δεν αντεχω αλλο μακρυα του!
Μήνυμα στις 3/11/2014 στις 23:01 @Θ. Κλημεντίνη
Καταρχάς ως μεγαλύτερος (18) χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω είναι λίγο παιδιαρίσματα σε αυτήν την ηλικία. Αλλά εννοείται ότι αν της τα ζητήσεις μπορείτε να κάνετε τα βασικά (κάνα φιλάκι π.χ.). Εννοείται ότι σοβαρή σχέση που θα κρατήσει δεν παίζει με τίποτα. Αλλά θα σε βοηθήσει σίγουρα να αποκτήσεις εμπειρίες για άλλες κοπέλες που θα γνωρίσεις αργότερα. Πες της να πάτε για κάνα καφέ (θα έρθει εύκολα αφού σε γουστάρει) και πες της ότι της αρέσεις. Απλό! Μετά ότι γίνει έγινε. Πήγαινε στο θέμα: Eρωτησηη απαντηστε τι να κανω με γκομενα
Μήνυμα στις 21/10/2014 στις 23:03 @Θ. Κλημεντίνη
Ε τότε καντο. Μίλησέ του και λίγο δύσκολο να σου αρνηθεί, ειδικά αν είσαι εμφανίσημη.
Πήγαινε στο θέμα: σχεση με διαφορα ηλικιας |