Μήνυμα στις 5/6/2017 στις 12:54 @Sex
Τρεχεις στον γιατρο. Τα ραμματα δε πρεπει να σου φυγουν απο τις πρωτες μερες. Θα παθεις μολυνση. Πρεπει πρωτα να επουλωθει η πληγη.
Πήγαινε στο θέμα: Ράμματα περιτομής
Μήνυμα στις 24/4/2017 στις 13:44 @Μηχανήματα
Δεν υπαρχει περιπτωση να μη τον απενεργοποιησει. Σιγα μην παρει ο αλλος ρισκο για 25 ευρω. Και που ξερει τι θα κανεις εσυ με αυτο το τηλεφωνο?
Πήγαινε στο θέμα: Αγορά φοιτητικού αριθμού από ξένο
Μήνυμα στις 17/1/2017 στις 21:32 @Sex
Καλο θα ηταν να δινεις και καμια ερευνα οταν κανεις τετοια ποστ γιατι εγω δεν βρηκα τιποτα τετοιο. Το μονο πραγμα που βρηκα ειναι οτι δεν πρεπει να το κανεις κατα τη διαρκεια της ουρησης. Οι ασκησεις λεγονται Κεγκελ btw. Εκανα λαθος πριν. Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωση χρονος
Μήνυμα στις 17/1/2017 στις 21:02 @Sex
Υπαρχει τροπος. Με τις ασκησεις γκεμπελς. Τωρα κατα ποσο δουλευουν δεν ξερω.
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωση χρονος
Μήνυμα στις 17/1/2017 στις 21:00 @Μηχανήματα
Update: Εχω εξι μηνες να καπνισω. Αλλαξε ολη μου η ζωη. Απιστευτο πραγμα. Βεβαια ολο το σπιτι αντι να μυριζει καπνιλα, μυριζει φραουλες και σοκολατες. Μια, δυο φορες που εκανα τσιγαρο στη δουλεια επειδη μου ειχε τελειωσει η μπαταρια δεν καταφερα καν να το τελειωσω. Τωρα που επανηλθε και η μυρωδια το κακο ειναι οτι μπορω να καταλαβω απο την αλλη ακρη του λεωφορειου ποιος βρωμαει. Καντε κανα μπανιο που και που ρε μπιχλες. Το κακο ειναι οτι αντι να ξοδευω λεφτα σε τσιγαρα ξοδευω λεφτα σε ατμοποιητες και υγρα τωρα. Βεβαια με γρηγορους υπολογισμους εχω σωσει τοσα λεφτα που πηγα μια βδομαδα Λονδινο μονος διακοπες. Πήγαινε στο θέμα: Τι ηλεκτρονικό τσιγάρο να αγοράσω?
Μήνυμα στις 19/7/2016 στις 11:09 @Sex
Περισσότερο από μια χαρά και θα μεγαλώσει κι άλλο λογικά.
Πήγαινε στο θέμα: θελω να ενημερωθω χρειαζομαι μια απαντηση
Μήνυμα στις 2/7/2016 στις 16:18 @Sex
Αυτο ειναι μεγαλο ψεμα. Ποιος σας λεει τετοιες χαζομαρες? Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη Φορά
Μήνυμα στις 23/6/2016 στις 20:22 @Διάφορα
Θα σου προτινα να δεις τα προγραμματα σπουδων των δυο σχολων και να αποφασισεις. Μετα δες και το προγραμμα σπουδων της νοσηλευτικης στο ΑΕΙ και βλεπεις ποιες ειναι οι διαφορες. Παντως αν δεν σου κανει κλικ τιποτα απο τα δυο καλυτερα να ξαναδωσεις αν το αντεχεις.
Πήγαινε στο θέμα: σχολες αισθητικής κ νοσηλευτικής
Μήνυμα στις 23/6/2016 στις 16:02 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:
Εγω λεω να παει για λοβοτομη κι ολας για να σιγουρευτει το παιδι. Πήγαινε στο θέμα: Είναι ανώμαλο;
Μήνυμα στις 20/6/2016 στις 15:31 @Μηχανήματα
Ναι ξερω... πρεπει να βρεις καποιον που κανει καλο και σπιτικο υγρο γιατι τα εχουν φθηνα η να αρχισεις να φτιαχνεις μονος σου αν θες γλυτωσεις λεφτα.
Πήγαινε στο θέμα: Τι ηλεκτρονικό τσιγάρο να αγοράσω? |