Η δύσκολη φάση που περνάω...
Σελ. 1
Μήνυμα #108329 από Αποτυχημένος στις 29 Αυγούστου 2012, 9:43μμ
μέλος από: 16/5/2012 μηνύματα: 34 0 |
Εχω γράψει ξανά και εξακολουθώ να γράφω γιατί ξεδίνω να τα λέω κάπου έστω στο ίντερνετ. Με ενοχλούν τα πάντα, γίνομαι χειρότερα, νιώθω άγχος, θλίψη και σύγχιση εδώ και ένα χρόνο πλέον. Απομακρύνομαι απο τα πάντα, χάνεται η όρεξη μου, νιώθω τρομερά γελοίος και ανώμαλος, νιώθω μειονεκτηκά, δεν γουστάρω τον εαυτό μου, δεν θα τα βρω ποτέ με τον εαυτό μου, δεν αξίζω και δεν μου αρέσει αυτό άλλα δνε υπάρχει επιλογή. Νιώθω άσχημα για το παρελθόν μου, αντιλαμβάνομαι αλλιώς τη ζωή και η απαισιοδοξία είναι στην πρώτη γραμμή, δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο έτσι και μη μου πείτε για ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ και μαλακίες... Χάνω απο τη ζωή και είδη έχω χάσει πολλά αυτά τα 3 χρόνια μιας και έκλεισα τα 20. Φωνάζω ΓΙΑΤΙ να μην έχω την νορμαλ ζωή που έχει ένας 20χρονο παιδί; ΓΙΑΤΙ να μην έχω άλλα προβλήματα και να μη ζω όπως ζουν οι περισσότεροι εκεί έξω ;; Γιατί να μη λειτουργώ σε τίποτα στη ζωή μου και γιατί να είμαι πάντα φρικαρισμένος και στεναχωρημένος και φυσικά να μην μπορεί να καταλάβει κανείς μα κανείς τι ακριβώς νιώθω και τι θέλω να πω για να ξεδώσω ;; Δεν μπορω να μιλήσω σε κανέναν, δεν γίνεται, δεν υπάρχει διέξοδο και με πειράζει τόσο πολύ όλο αυτό! Δεν με ξέρω καθόλου ! Νιώθω ντροπή ακόμα και για τη σχέση μου, βρίσκομαι σε πληθυσμό και νομίζω πως όλοι με κοροιδεύουν, νιώθω σκατά και με ρωτάει η κοπέλα μου τι έχω και της απαντάω τίποτα επειδή δεν θέλω να χωρίσουμε, άλλα σχέδια είχα και δυστυχώς άλλα μου βγήκαν, ξεσπάω στον εαυτό μου, κλαίω σχεδόν κάθε μέρα και μετά θυμώνω διότι ξέρω πως είναι ξεφτίλα να φέρεσαι έτσι σε τέτοια ηλικία... Δεν ξέρω τι να γράψω, τι να κάνω, δεν ξέρω το μέλλον της ζωής μου και με τρομάζει πολύ το αύριο! Κάνω τρομερή αυτοκριτική και η αυτοεκτίμηση μου είναι στο μηδέν. Δεν έχω θάρρος και αυτοπεποίθηση δεν υπάρχει, τίποτα δεν κάνω σωστά δεν ξεχνίεμαι ούτε λεπτό και εκεί που νιώθω κάπως καλύτερα μετά ξανα στα ίδια, νιώθω βάρος ενοχές και σκουπίδι, είμαι αποτυχημένος, απέτυχα στη ζωή μου, στη δουλειά μου, στις σπουδές μου, στους, φίλους και σε λίγο στη σχέση! Θα μείνω μόνος και δεν θέλω, γίνομαι σνομπ, ειρωνικός και κακός με τους άλλους επειδή έτσι νομίζω πως καταφέρνω κάτι, Μερικές φορές δίνω και ποτέ δεν παίρνω και τέλος νιώθω τύψεις για την σχέση μου γιατί είναι πολύ καλή κοπέλα την αγαπώ και θα ήθελα να συνεχίσω μαζί της, όμως μέσα από αυτές τις συνθήκες προφανώς δεν γίνεται. Αυτά, φτάνουν όσα έγραψα, νομίζω αρκεί η όλη περιγραφή. Μπερδεμένα όμως, μπερδεμένος είμαι οπότε είναι λογικό. Ευχαριστώ. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #108330 από ghjjkkmmgirl στις 29 Αυγούστου 2012, 10:10μμ
μέλος από: 27/8/2012 μηνύματα: 81 0 |
Καταρχην υπαρχει καποιος λογος που νιωθεις ετσι???? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #108332 από Geiaaaa στις 29 Αυγούστου 2012, 10:21μμ
μέλος από: 30/7/2012 μηνύματα: 291 0 |
Πρεπει να διωερθωσεις τα πραγματα και στην περιπτωση σ ο χρονος δεν θα δειξει αλλα οι πραξεις που πρεπει να κανεις.....ξεκινα τισ σπουδες σ για να σ ανοιχτειενα μελλον ή εστω μια ΕΥΚΑΙΡΙΑ ...πιασε μια δουλεια ,να νιωσεις πως βγαζεις λευτα .....αυτα τα 2 πραγματα τουλαχιστον ειναι εφικτα .......ξεκινα απο αυτα και θα νιωσεις καλυτερα .....επειτα προσπαθησε να βρεις εναν αληθινο φιλο(ισως ακατορθωτω αλλα προσπαθησε)......και μιλα στην κοπελα σ για τα προβληματα σ ,ειπες πως την αγαπας αρα οφειλεις να της τα λες ολα ......αν σε αγαπαει και αυτη θα σε βοηθησει αλλιως δεν αξιζε που ασχοληθηκες........Εν κατακλειδι ,πρεπει να ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ αλλιως εισαι αξιος της μοιρας σ ....αλλιως θα γινεις ενας ανθρωποσ πουδεν προσπαθησε καθολου ή προσπαθησε και στην πρωτη αποτυχια της ζωης τα παρατησε....εστω και στην δευτερη ακκα καποτε θα τα καταφερεις.....απλως ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ....μην μ πεις πως εχεις προσπαθησει γιατι εισαι 20 χρονων ,εχεις μια ζωη ακομα που μπορεις να προσπαθεις μεχρι να τα καταφερεις και να πετυχεις στην ζωη σ ......μαγκας ειναι αυτος που στις 9 φορες που θα πεφτει θα σηκωνετε 10 .....οχι αυτος που θα τα παραταει και καταδικαζει τον ευατο του ........ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ!!!!!!!!!!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #108339 από Αποτυχημένος στις 29 Αυγούστου 2012, 10:50μμ
Χωρίς λόγο είμαι έτσι; Φυσικά και υπάρχει! Δουλειά είχα αρκετά χρόνια τώρα σταμάτησα για ορισμένους λόγους, όσο για τις σπουδές είναι άλλο θέμα, πήγα σε σχολή και τελείωσα απλά δεν θα το συνεχίσω... Όσο για την κοπέλα μου μου λέει ότι θα καταλάβει, όμως εγώ πιστεύω το αντίθετο μιας και το θέμα είναι τραγικά ελεεινό. Σε αυτό που λες δεν συμφωνώ μιας και δεν σημαίνει ότι πρεπει να μας καταλαβαίνουν πάντα για να θεωρούμε αυτομάτως ότι αξίζουν στη ζωή μας, δηλαδή σταματάς να ασχολήσε με κάποιον που δεν συμφωνεί ή δεν σε καταλαβαίνει;;; Είμαι ηττοπαθής και πιστεύω πως τα καλά χρόνια της ζωής μου είναι ακόμα 7-8 μετά σοβαρεύουν όλα, βασικά δεν ζω την ηλικία μου και συνήθως μου λένε πως κάνω πράγματα μεγαλύτερης ηλικίας. Όσο για φίλους έχω μερικούς αλλιώς το εννούσα, βασικά είναι λογικό να μην καταλαβαίνεις διότι τα γράφω κάπως και βγάζουν άλλο συμπέρασμα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #108343 από Vasilis13 στις 29 Αυγούστου 2012, 11:02μμ
μέλος από: 31/5/2012 μηνύματα: 305 0 |
Ρε μαγκα μου...η ζωη ειναι ΠΟΥΤΑΝΑ αν πας με τα νερα της θα νιωθεις χαλια,αν συνεχισεις να εισαι μιζερος και να βλεπεις μονο τα αρνητικα των αλλων στο τελος θα χασεις τα παντα.Απο οτι καταλαβαινω καπου εκει εισαι.Κανε μια καινουργια αρχη,προσπαθησε να κανεις καινουργιους φιλους φερσου στην κοπελα σου πιο ρομαντικα και νοιαξου λιγο γι αυτην ξεχνοντας τα δικα σου προβληματα.Οσο κανεις τους αλλους ευτυχισμενους τοσο πιο πολυ χαλαρωνεις και βλεπεις οτι τα προβληματα σου φευγουν και θα ξεχαστουν.Εισαι 20 χρονων κανε τρελες,πιες κανα βραδυ λιγο παραπανω,περασε καλα και ξεφυγε λιγο απο την ρουτινα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #108348 από Geiaaaa στις 29 Αυγούστου 2012, 11:20μμ
ολοι εχουμε προβληματα απλως εσυ κολλας με αυτα και τα αφηνεις να σε καταστρεφουν..... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #108358 από Αποτυχημένος στις 30 Αυγούστου 2012, 1:29πμ
Δεν είναι όλα τα προβλήματα το ίδιο, κάποια προβλήματα δεν αλλάζουν ποτέ μα ποτέ όμως... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #108362 από Geiaaaa στις 30 Αυγούστου 2012, 2:00πμ
δεν υπαρχουν εισαι νεος ....ακομα και η προσπαθεια ομως αξιζει......κοιτας μπροστα και προχωρας....δεν κολλας σε βλακειες..σκεφτεσε μονο πως να φτιαξεις τη ζωη σ ... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #108376 από PiTSiRiKi στις 30 Αυγούστου 2012, 11:03πμ
μέλος από: 29/7/2012 μηνύματα: 65 0 |
Μόνο για αυτό που είπες, σε θεωρώ πολύ μα πάρα πολύ ΗΛΙΘΙΟ. Θες να σου πώ γιατί;;; Γιατί καταδικάζεις τον εαυτό σου και δεν προσπαθείς να καλυτερεύσεις λέγοντας ότι δεν φτιάχνεται τίποτα. Ε λοιπόν είσαι τόοοοοοσο αχάριστος. Κάθεσαι σε ένα foroum και γράφεις μαλακίες για το ίδιο θέμα επειδή νομίζεις ότι έτσι ξελαφρώνεις, ενώ την ίδια στιγμή άνθρωποι στο κόσμο υποφέρουν από πολύ χειρότερα πράγματα: καρκίνο, πείνα, φυσικές καταστροφές, μερικοί έχουν χάσει τους αγαπημένους τους. Και συ τι έχεις; Ααα ναι...είσαι κομπλεξικός!!!!! Πάνε ρε να κάνεις καμιά δουλειά να ωφελήσεις τους γύρω σου, ξεκίνα κάνα χόμπυ. Ζήσε ρε γαμώτο...ζήσε!Μερικοί δεν μπορούν... Αν μου έμαθε κάτι ο χριστιανισμός, και γενικά όλες οι θρησκείες του κόσμου, είναι ότι η ζωή είναι ένα δώρο...πεστο δώρο Θεού, δώρο φύσης, πάντως σίγουρα είναι δώρο. Μην το πετάς. Υ.Γ θα ήμουν πολύ χαρούμενη αν μάθαινα ότι είσαι troll. Γιατί αν δεν είσαι και τα λες στη πραγματικότητα αυτά τότε φίλε μου... απλώς λυπάμαι που χαρίζονται "δώρα" σε ψυχές που δεν μπορούν να τα εκτιμήσουν. Τελευταία φορά που σχολιάζω post σου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #108377 από Αποτυχημένος στις 30 Αυγούστου 2012, 11:38πμ
1) Με θεωρείς τρολ 2) Με θεωρείς ηλίθιο 3) Με θεωρείς αχάριστο επειδή γράφω σε ένα φόρουμ τα προβλήματα μου Αρχικά να σου ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι τρόλερ και δεν έχω καμία μα καμία όρεξη να γράφω κατεβατά για την πλάκα, τώρα οσον αφορά το γεγονός ότι ήταν η τελευταία σου απάντηση να σου θυμίσω πως ο καθένας αφήνει το χρόνο του επειδή το θέλει και κάτι άλλο επίσης σημαντικό είναι ότι ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ! Ναι είμαι κομπλεξικός και δεν περίμενα εσένα να μου το πεις και για τα προβλήματα που αναφέρεις παραπάνω... εννοείται πως υπάρχουν χειρότερα και όταν εννοούσα πως ορισμένα προβλήματα δεν αλλάζουν, δεν εννούσα τέτοιου είδους προβλήματα που αναφέρεις παραπάνω! Μάλλον παρεξήγησες. Σχετικά με τη δουλειά είναι σα να μου λες πως είμαι ένα κοπρόσκυλο που επιβαρύνω τους γύρω μου. Όσο για το φόρουμ ;; Ναι σίγουρα είναι βλακεία και με κάνει να αναρώτιεμαι για ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ πράγματα... όταν όμως το έγραψα μπορώ να πω πως ένιωσα λίγο καλύτερα ( έστω για λίγο ). Μη ξεχνάς πως το κάθε πρόβλημα είναι ξεχωριστά σημαντικό για τον κάθε άνθωπο που του συμβαίνει και αυτός το κρίνει σύμφωνα με αυτό που πιστεύει, επειδή εσύ είσαι ΑΓΕΝΗΣ θα το αφήσω το θέμα γιατί θα μπορούσα κ εγώ να σου πω ένα σορό άλλα δεν χρειάζεται δεν γουστάρω να παίρνω τέτοιου είδους στάσεις. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |