Μήνυμα στις 3/9/2012 στις 20:42 @Κλάψιμο
Κοπελια σε νιωθω απολυτα δεν εχει πολυ καιρο που η γιαγια μου πεθανε απο αυτη την κολοαρρωστια που λεγεται καρκινος...εκανα καιρο να το ξεπερασω αλλα με την συμπαρασταση πολλων ανθρωπων τα καταφερα. Παρε σε κανα κεντρο ψυχολογικης υποστηριξεις οπως σε συμβουλευουν τα υπολοιπα παιδια ειμαι σιγουρος οτι θα σε βοηθησουν πολυ...δεν χρειαζεται να το καθηστερεις... Πήγαινε στο θέμα: οικογενειακα προβληματα
Μήνυμα στις 3/9/2012 στις 20:35 @Sex
κοιτα...σε φορουμ ειμαστε μπορω αν θελω να της απαντησω μπορω αν θελω να την ρωτησω καποια πραγματα πριν το κανω...της απαντησε ο Μ1k3y και μαλιστα πολυ σωστα...οποτε δεν υπαρχει λογος... @M1k3y ναι εχεις δικιο για την ωριμοτητα...το θεμα ειναι αν τον εχει "ψυχολογησει" για να ειναι σιγουρη οτι δεν θα κανει κατι τετοιο...παιζει ρολο και που μενεις ας πουμε οτι σε μια μικρη κοινωνια οπως η δικια μου με 20.000 κατοικους γινεται της μουρλης απο κουτσομπολιο κλπ...τωρα σε μεγαλυτερες πολεις δεν ξερω...απο την αλλη αν το θελει ας το κανει και ας τους γραψει ολους εκει που ξερει...στην τελικη μαλλον θα περασει καλα(το λεω γιατι οπως ολοι ξερουμε η πρωτη φορα δεν ειναι και η καλυτερη αν εισαι κοριτσι). Πήγαινε στο θέμα: πολλες αποριες
Μήνυμα στις 3/9/2012 στις 16:27 @Sex
αγορι ειναι Πήγαινε στο θέμα: Μηπως με παρεξήγησε?
Μήνυμα στις 3/9/2012 στις 15:11 @Sex
Φιλε το φυσιολογικο ειναι 12-15(επιστιμονικα)...τωρα αν την εχεις 11 η 16 δεν εχεις προβλημα...ετσι και αλλιως το μεγεθος δεν παιζει ρολο παρα μονο στο μυαλο της γυναικας που διεγειρεται πιο πολυ αν την εχεις μεγαλη...και φτανει πια με το πεος...πιο μεγαλη ανυσυχια δεν εχεις?οταν βλεπεις οτι την εχεις 12-15 η εστω παραπανω πρεπει να παψεις να ασχολησαι αν ειναι φυσιολογικο η οχι γιατι και να μην ειναι την ιδια δουλεια κανει...
Πήγαινε στο θέμα: Πραγματικό μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 3/9/2012 στις 01:37 @Sex
Σορρυ κι ολας αλλα ειναι και τον αλλο...εμεις τα αγορια στα 13 ειμαστε τελειως ανοριμα...αν κανουμε σεξ κοκορευομαστε παντου...και στα 14 σου δεν ειναι οτι καλυτερο...αν θες να το κανεις βρες καναν πιο μεγαλο...αποψη μου
Πήγαινε στο θέμα: πολλες αποριες
Μήνυμα στις 3/9/2012 στις 00:45 @Sex
Λοιπον εισαι 14χρονων και το αγορι σου 13...το εχεις σκεφτει καλα?οταν μου απαντησεις σε αυτο θα σου λυσω τις αποριες σου.Δεν λεω κατι για την ηλικια σας αστο αυτο...αλλα ρε κοριτσι μου μηπως βιαζεσαι??ποσο καιρο ειστε μαζι?
Πήγαινε στο θέμα: πολλες αποριες
Μήνυμα στις 2/9/2012 στις 17:15 @Θ. Κλημεντίνη
μα δεν θεωρω τα κοινωνικα πρωτυπα αξιωματικα σωστα γιατι πολυ απλα δεν ειναι...αλλα ολοι εχουμε μπει σε αυτο το τρυπακι...εσυ αν ολα πανε καλα καποτε θα παντευτεις κλπ...τωρα αν θα εισαι πιστος στην γυναικα σου ειναι δικη σου υποθεση αλλα αν δεν το κανεις θα εισαι λαθος σωστα??ακομα και στην δικη σου αντιληψη θα εισαι οποτε αμεσα η εμμεσα και εσυ μπαινεις στο τρυπακι.Ετσι γεννηθηκαμε,ετσι συνηθισαμε και αυτη ειναι η αληθεια. στο δευτερο σκελος θα συμφωνησω Πήγαινε στο θέμα: Απατησα το αγορι μου
Μήνυμα στις 2/9/2012 στις 15:43 @Sex
πρεπει??πφ... Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικο
Μήνυμα στις 2/9/2012 στις 15:38 @Διασκέδαση
ναι καλα...μπομπ ο σφουγγαρακης > all.../τρολ ελα νταξ ολοι ξερουμε οτι ο μπατμαν ειναι ενας βαρετος λεφτας που μπορει να αγορασει οτι θελει κλπ...τι βαρετο στορι...ουτε λιγο υπερφυσικο στοιχειο... Πήγαινε στο θέμα: Batman VS Spiderman: The final σύστριγγλο
Μήνυμα στις 2/9/2012 στις 15:34 @Θ. Κλημεντίνη
Να τα ξαναβρειτε?Κοιταξε συνηθως μετα απο απιστιες 2 ανθρωποι δενονται πιο πολλοι η αλλιως αν τα ξαναφτιαξουν συνεχιζουν τα ιδια...το θεμα ειναι να δεις αν αυτος ακομα σε θελει η εχει τοσο θυμο μεσα του που κρυβει την αγαπη του για σενα...το πιο απλο που εχεις να κανεις ειναι να του πεις να βγειτε για ενα καφε η για μια βολτα για να μιλησετε αν δεν θελει?το πουλο πες του Πήγαινε στο θέμα: Απατησα το αγορι μου |