Μήνυμα στις 19/9/2012 στις 17:37 @Flame
παντως στο δικο μας σχολειο και καλα απαωορευονται αλλα ολοι εχουν τα βγαζουμε κ μπροστα στους καθηγητες και δν λενε τπτ!
Πήγαινε στο θέμα: Κινητα στο σχολειο
Μήνυμα στις 19/9/2012 στις 15:37 @Sex
εγω ειμαι της αποψης πως πρεπει να περασουμε απο πολλες σχεσειςστην εφηβεια ειναι τα καλυτερα μας χρονια!!! αν θες να το κανεις μαζι του καντο κΙ μν σκεφτεσαι γαμους και βλακεια. παντρεμενη λογικα θα σαι μια ολοκληρη ζωη ζησε τον ερωτα τωρα που μπορεις... αν αποφασισεις να το κανεις μαζι του απλα να χεις στο μυαλο σου οτι μπορει να σε παρατησει και οτι το κανεις κι εσυ μονο για τν ευχαριστηση. αν και εγω σε συμβουλευω βρες καναν αλλον δν χρειαζεται να εχετε και σχεση 2 χρονια για να το κανετε. παντως μν εχεισ αυτο το φοβο δλδ θα με πηδηξει και θα με παρατησει και να το κανει?? σιγα μν εισαι του στυλ θα με πηδηξει κ θα με παρατησει. δες λιγο τη γλυκα του σεξ κ μν εξαρτασαι τοσο απο αυτον που πιστευω δν αξιζει τν προσοχη σου
Πήγαινε στο θέμα: να το κανω μαζι του η οχι ? ΒΟΗΘΕΙΑ
Μήνυμα στις 16/9/2012 στις 19:57 @Θ. Κλημεντίνη
παντως αφου δν τρεχει τπτ μεταξυ τους και η κοπελα σε γουσταρει κι αυτη δν χρειαζεται κατα τν γνωμη μου να ξεκαθαρισεις κτ μαζι του. βεβαι μπορεις να του το εκμηστηρευτεις κ μετα να πλησιασεις τν κοπελα. ειναι δικια σου η αποφαση απλα πιστευω πως οτι και να κανεις δν ειναι λαθος. παντως τν κοπελα μν την αφησεις πλησιασε την!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμα
Μήνυμα στις 16/9/2012 στις 11:14 @Θ. Κλημεντίνη
το γαλλικο φιλι τι ειναι???
Πήγαινε στο θέμα: πρωτοτυποι τροποι να φιλας :*
Μήνυμα στις 16/9/2012 στις 11:11 @Sex
και κτ αλλο. εχω βαλει δαχτυλο στον εαυτο μου απο περιεργεια να δω πως ειναι και δν ενιωσα καβλωμενη. ειναι φυσιολογικο???
Πήγαινε στο θέμα: σωστος τροπος???
Μήνυμα στις 16/9/2012 στις 11:06 @Sex
εχω μια απορια. εγω οταν αυνανιζομαι κυριως τριβω την κλειτοριδα θα θελα να ρωτησω κυριως τα κοριτσια αν ειναι σωστος ο τροπος που το κανω και αν το κανετε κι εσεις ετσι? ειναι λιγο περιεργη ερωτηση πλιζ απαντηστε
Πήγαινε στο θέμα: σωστος τροπος???
Μήνυμα στις 16/9/2012 στις 10:58 @Sex
τριτη γυμνασιου θα παει ρε παιδια ελεος. νομιζω οτι απλα ντρεπεται να μιλαει γι αυτο το θεμα!!!!
Πήγαινε στο θέμα: δεν εχει καβλωσει ποτε
Μήνυμα στις 15/9/2012 στις 17:40 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:πιο ηρεμα ρε φιλε... παιξτο λιγο τρυφερουλης..Πήγαινε στο θέμα: Δώστε Γνώμη |