Στείλε λεφτά στο ftou.gr
A)bort, R)etry, I)gnore, V)alium?
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

δεν μπορω να το ξεπερασω

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #106818 από mary23 στις 06 Αυγούστου 2012, 7:18μμ

mary23

Εικονίδιο
μέλος από: 3/8/2012
γεια σας. νταξει ειναι λιγο χαζο που διαλεξα ενα φορουμ για να μοιραστω το προβλημα μου αλλα ειπα να το δοκιμασω μηπως βοηθησει. το προβλημα μου ειναι το εξης, πριν ενα χρονο περιπου χωρισα αλλα συνεχισαμε να μιλαμε και να βλεπομαστε, και ηταν σα να τα εχουμε ακομα. πριν περιπου 2 μηνες ομως ειπαμε να μην μιλαμε για να το ξεπερασω. με τουτα και με κεινα περασαν 2 μηνες αλλα μου λειπει ακομα παρα πολυ.δεν μπορω να σταματησω να τον σκεφτομαι. αρχισα να δουλευω, να πηγαινω γυμναστηριο, να βγαινω καθε μερα, πηγα διακοπες, σε ψυχολογο αλλα τιποτα. μου λειπει ακομα υπερβολικα και δεν ξερω τι αλλο να κανω για να ξεχαστω και αν ποτε θα τον ξεπερασω. θελω να μου δωσετε εστω μια ελπιδα οτι καποια στιγμη θα περασει και τι αλλο να κανω για να το διευκολυνω. ευχαριστω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106835 από gravedigger στις 06 Αυγούστου 2012, 10:40μμ

gravedigger

banned
μέλος από: 15/2/2012
να βρεις αλλον!
ψαξε για νεο προσωπο στη ζωη σου!!!
ρισκαρε το και θα νιωσεις πολυ καλυτερα!!!
τοσοι υπαρχουν εκει εξω.ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106839 από mary23 στις 06 Αυγούστου 2012, 11:38μμ

mary23

Εικονίδιο
ναι το ξερω οτι πρεπει να βρω αλλον. αλλα αφου δεν βρισκω? και μεχρι να βρεθει καποιος ?θα ειμαι τοσο χαλια?αλλιως δεν γινετε?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106841 από giozz στις 07 Αυγούστου 2012, 12:22πμ

giozz

Εικονίδιο
μέλος από: 6/8/2012
mary23, είσαι σε καλό δρόμο. Η πρώτη γενναία απόφαση ήταν που διέκοψες κάθε επαφή. Όταν κάτι τελειώσει και έρθει ο χωρισμός, είναι σαν να κουβαλάμε μαζί μας ένα πτώμα. Όσο και να αρνούμαστε τη μυρωδιά της σήψης, πρακτικά είναι αδύνατον να προχωρήσουμε με ένα βάρος στις πλάτες, ένα βαρίδιο. Συχνά θέλουμε να να μείνουμε στη "σταθερότητα" και στη"συναισθηματική ασφάλεια" μιας τελειωμένης σχέσης, αρνούμαστε να δούμε πως το βασικό συστατικό σε μια σχέση είναι το ελεύθερο δόσιμο δύο πλευρών.
Εφόσον μια σχέση τελειώσει, ξαναβρίσκουμε σιγά σιγά το δρόμο μας: δουλειά, πράγματα που μας ευχαριστούν, νέες παρέες. Πολλές φορές επανέρχεται η "εικόνα"του ανθρώπου που χωρίσαμε. Είναι ένα φάντασμα, ένα αποκύημα της φαντασίας μας, που έχουμε συνηθίσει να μας δίνει χαρά και να μας ηρεμεί στο παρελθόν, και αφηνόμαστε σε ένα ονειροπόλημα που μας παρηγορεί. Ξέρω πως είναι..Σαν το τελευταίο όνειρο πριν ξυπνήσεις το πρωί, που είναι τόσο όμορφο, που κάθεσαι και χουζουρεύεις, για να παραμείνεις σ αυτή την κατάσταση.
Εν τω μεταξύ η ζωή είναι εκτός της "ασφάλειας" μιας φαντασίωσης. Η ζωή όπου κάποιος ψάχνει να σε βρει, να μοιραστείτε, να χαρείτε, να δημιουργήσετε.
Μετά από ένα χωρισμό καλούμαστε να πλησιάσουμε ένα βήμα πιο κοντά στην προσωπική μας ωρίμανση. Να μετρήσουμε απώλειες, να γιατρέψουμε πληγές, να γεμίσουμε νέα πράγματα που θα μας οδηγήσουν σε νέα περιπετειώδη "μοιράσματα".
Καλά ακούγονται, θα μου πεις, και σίγουρα θα σου έχουν πει πολύ καλύτερα άλλοι. Προσωπικά, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ σε αντίστοιχο χωρισμό. Ενώ κατανοούσα πλήρως πως επρόκειτο για τελειωμένη υπόθεση, η ανασφάλειά μου δε με άφηνε να ξεμακρύνω και πολύ. Μου φαινόταν πως δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναχαρώ, να ξαναγαπήσω. Προτίμησα λοιπόν να μην φάω κόλλημα με τη μανία να κάνω μια νέα σχέση για να μη νιώθω μόνος και απλά να προσπαθώ να καταλάβω τι ευχαριστεί εμένα τελικά.
Λοιπόν, πολύ σύντομα, βρέθηκα με σχέση, χωρίς να το επιδιώξω, με μια κοπέλα που μου θύμισε όλα όσα πάντα αγαπούσα και μου ταίριαζαν, αλλά είχα κάνει πέρα για να ταιριάζω με την προηγούμενη (μακροχρόνια) σχέση. Είναι αστείο, αλλά η ζωή εκεί έξω επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις..
Είναι κρίμα να περνάνε άνθρωποι κάτω από το μπαλκόνι σου κι εσύ να αρνείσαι τη χαρά του μοιράσματος στον εαυτό σου.
Θα χρειαστεί λίγος καιρός, ΟΚ. Και όταν πονάς με τις αναμνήσεις, προσπάθησε να παρατηρείς τον πόνο και τη στεναχώρια σου. Μεγάλα ποσά ενέργειάς σου ξοδεύονται εκεί. Παρατήρησε μόνο και χαμογέλα συγκαταβατικά στον αδύναμο εαυτό σου..την επόμενη φορά καλύτερα πες του. Μια καλή λύση είναι να αφοσιώνεσαι σε νέα ενδιαφέροντα και στη δουλειά. Αν όλη η ενέργεια διοχετεύεται σε "πραγματικά" γεγονότα, δε μένει πολλή ενέργεια για να ξοδευτεί σε φαντασίες.
Σου εύχομαι ολόψυχα όλα τα καλά και ομορφιές στη ζωή σου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106855 από mary23 στις 07 Αυγούστου 2012, 1:45μμ

mary23

Εικονίδιο
ευχαριστω giozz ηταν αρκετα παρηγορα αυτα που ειπες.θα συνεχισω τοτε μεχρι να περασει
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107474 από whatever στις 18 Αυγούστου 2012, 11:57πμ

whatever

Εικονίδιο
μέλος από: 15/8/2012
να σου πω είσαι σίγουρη ότι θες να τον ξεπεράσεις???φαίνεσαι πολύ ερωτευμένη, μήπως να έδινες μια 2η ευκαιρία στη σχέση σας?? προφανώς ἕίναι πολύ σημαντικός για σένα για να μη μπορείς να τον ξεχάσεις, ξανασκέψου το....
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #107477 από Geiaaaa στις 18 Αυγούστου 2012, 12:38μμ

Geiaaaa

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 30/7/2012

Αποδεκτή απάντηση

Εγω εχω το ιδιο προβλημα ενω και ενα χρονο....με την κοπελα τα ειχαμε πολυ λιγο αλλα και τωρα ειναι σαν να τα εχουμε...ισως ειναι ψιλοβλακεια γιατι τοσο καιρο σπαταλαμε τον χρονο μας και δεν κανουμε κατι ..αλλα αυτη το αποφασησε..εγω ειμαι κολλημενος μαζι της και το καταλαβα αφου της ειχα πει 2-3 φορες να το σταματησουμε αυτο αλλα χωρις αποτελεσμα ....τελικα αποφασισαμε να κανουμε μια φαση τωρα για κανα μηνα επειδη εγω μπαινω τριτη λυκειου και θα ειναι δυσκολο για μενα μετα να μιλαμε ......πιστευω πως πρεπει να του πεις πως ας αρχισετε να κανετε κατι και οπυ καταληξει γιατι αυτο που κανετε ειναι ανωφελο και χανετε τζαμπα χρονο ενω θελετε τοσο πολυ ο ενας τον αλλον.......ελπιζω να βοηθησα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110891 από mary23 στις 07 Οκτωβρίου 2012, 7:03μμ

mary23

Εικονίδιο
Nai μακαρι να ταν ετσι.το κακο ειναι οτι εκεινος δεν θελει αν περνουσε απο το χερι μου θα ηθελα να τα ξαναβρουμε
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login