Μήνυμα στις 13/5/2013 στις 14:20 @Θ. Κλημεντίνη
θα στο πω στην ψυχρα, σε θελει μόνο για το σεξ, δεν νοιαζεται για σενα είναι ένας παλιομαλάκας του κερατά που ψάχνει για καβατζα, εκμεταλλευεται το γεγονος ότι είσαι συναισθηματικά δεμένη μαζί του επειδη ήταν ο πρώτος σου και παίζει μαζι σου... και τι παει να πει σε προσέχει επειδή δεν το κάνει μαζίσου όταν έχεις περίοδο και χρησιμοποιεί πρφυλακτικό, είναι δυνατον???θα τυφλωθώ με αυτα που διαβάζω, αυτα είναι αυτονόητα πραγματα... συνελθε και ξεκόλλα,όσο πιο μακρυά γίνεται, και μην το κρατήσεις ούτε και για φίλο, φιλία σημαίνει εμπιστοσυνη, εσυ πως θα εμπιστευτείς εναν άνθρωπο που σε κεράτωσε, σε θυμάται οποτε χαίρεται και έχει τετοια συμπεριφορά απέναντι σου????????.... στο ξαναλέω, συνελθε και μακρυά, βάλε ένα τέλος (όσο δύσκολο και να είναι) και κανε μια νέα αρχή.... προχώρα... πριν να είναι πολύ αργα...
Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεματα με τον πρωην
Μήνυμα στις 4/5/2013 στις 21:41 @Θ. Κλημεντίνη
αν σ αρεσει πραγματικα, διεκδικησε την δειξτης ποσο ερωτευμένος εισαι μαζι της και ποσο σημαντικη ειναι για σενα. ζητησε της στα ισια να ειστε μαζι και να αφησει τον αλλο, αν δεις οτι διστάζει και οτι δεν προτιθεται να αφησει τον γκομενο της, καλυτερα να την ξεχασεις και να προχωρησεις παρακατω, να κανεις μια νεα ρχη με καποια αλλη, στην αρχη μπορει να ειναι δυσκολο αλλα αργα η γρηγορα θα την ξεπερασεις...
Πήγαινε στο θέμα: Έχει σχέση με άλλον..
Μήνυμα στις 5/2/2013 στις 14:42 @Θ. Κλημεντίνη
τι βλακείες είναι αυτές?? ούτε να τον παρακολουθήσεις πρέπει ούτε να μιλήσεις στην πρώην του, αυτά είναι κατινιές. λογικό είναι να σε πειράζει που μιλάνε κάθε μέρα και βγαίνουν μαζί χωρίς εσένα... δεν είναι φυσιολογικό, άλλο πράγμα είναι να έχουν μια καλή σχέση και άλλο να βγαίνουν μαζί... μίλησε του, πες του πόσο σε ενοχλεί, ξεκαθάρισε την θέση σου, και ζήτα του να κόψει τα πολλά πολλά μαζί της, αν ενδιαφέρεται και νοιάζεται για σένα θα το καταλάβει και θα συμμορφωθεί... αν δεις οτι δεν καταλαβαίνει τι να πω?? βγες κι εσυ με τον πρώην σου...
Πήγαινε στο θέμα: Το αγορι μου κανει παρεα με την πρωην του
Μήνυμα στις 5/11/2012 στις 14:01 @Θ. Κλημεντίνη
παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές... έχετε δίκιο απο την στιγμή που είναι και μαζί μου δεν έχω λόγο να ζηλεύω... αλλά μου την δίνει πάρα πολύ αυτή και προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη γιατί δεν θέλω να κάνω καμια κατινιά τύπου να την πιάσω και να της πω άστον ήσυχο είναι δικός μου.... anyway, δεν θα δώσω άλλη σημασία ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα το λάβει το μήνυμα η κοπέλα και θα πάει να κολλήσει κάπου αλλού... αμήν και πότε....
Πήγαινε στο θέμα: ζηλεύω την πρώην του
Μήνυμα στις 5/11/2012 στις 00:35 @Θ. Κλημεντίνη
η αλήθεια είναι πως αν κι αυτός μου είχε πει απο την αρχή τι συμβαίνει μπορεί να μην ήμουν σε τέτοια κατάσταση... αλλά ξέρω από πρώτο χέρι ότι αυτός την χώρισε και γενικά η σχέση τους δεν ήταν πολύ σοβαρή, γιατί πριν τα φτιάξουμε κάναμε αρκετή παρέα και γενικά μοιραζόμασταν διάφορα... τον γνώρισα ενώ είχε χωρίσει με την άλλη, σε ένα πάρτυ και από την πρώτη στιγμή μου είχε δείξει το ενδιαφέρον του όμως έγω ήμουν σε άλλη σχέση και δεν είχε γίνει τίποτα αλλά αυτός πάντα μου την ψιλοέπεφτε και όταν χώρισα με βοήθησε πολύ και ήρθαμε πάρα πολύ κοντά και τελικά τα φτιάξαμε και να σημειωθεί ότι από την μέρα που τον γνώρισα δεν τον έχω δει με καμία ενώ είχε ευκαιρίες... και γενικά αυτός ήταν πάντα άψογος απέναντι μου, γλυκός και υπομονετικός γιατί δεν είμαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος στον κόσμο και δεν μου έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα.... όμως η άλλη έχει λυσάξει είμασταν μαζί πριν λίγο και ενώ είχαμε έρθει πιο κοντά χτυπάει το κινητό του και ήταν πάλι αυτή εννοείται πως δεν το σήκωσε αλλά ξενέρωσα απίστευτα και σπάστηκα και γενικά χαλάστηκα πάρα πολύ και αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι ότι ξέρει ότι είναι μαζί μου αλλά δεν την νοιάζει εκεί συνεχίζει.. η κοπέλα θέλει σφαλιάρες... της είχε στείλει ένα μήνυμα το αγόρι μου ότι ξέρεις έχω μια πολύ σοβαρή σχέση κι η κοπέλα μου είναι πολύ σημαντική για μένα και δεν θεωρώ πῶς είναι σωστό να μιλάμε πόσο μάλλον να βγούμε και δεν θέλω να κάνω κάτι που θα την πληγώσει και αυτή του απάντησε δεν χρειάζεται να το μάθει η κοπέλα σου έγω θέλω να μιλάμε και να βγαίνουμε και μου έλειψες πολύ και διάφορες τέτοιες βλακείες.....
Μήνυμα στις 4/11/2012 στις 21:04 @Θ. Κλημεντίνη
αρχικά θα ήθελα να αναφέρω ότι ποτέ στο παρελθόν δεν είχα θέματα ζήλιας... με το αγόρι μου είμαστε μαζί εδώ και ενάμισι μήνα και είμαστε πολύ καλά, αλλά εδώ και 10 μέρες έχει αρχίσει να του ξαναμιλάει η πρώην του με την οποία έχουν χωρίσει εδώ και 5 μήνες, στην αρχή μέσω fb και μετά από μηνύματα, τον παίρνει τηλέφωνο σε καθημερινή βαση και του λέει να πάνε για καφέ και να βγουν και διάφορα τέτοια, και μάλιστα αυτός δεν μου τ ανέφερε καν, τυχαία το έμαθα απο μια συζήτηση που είχα με τον ξάδερφο του ο οποίος τυχαίνει να είναι και κολλητός μου και εκνευρίστηκα αφάνταστα... όταν τον ρώτησα μου είπε ότι δεν τρέχει τίποτα και ότι έχει τελειώσει αυτή η ιστορία και δεν μου το είπε γιατί γ αυτόν δεν έχει καμία σημασία και ότι ούτε και εγώ πρέπει να ασχολούμαι.. μου είπε ότι της απάντησε μια δυο φορές στην αρχή αλλά μετά σταμάτησε γιατί δεν ήθελε να της δώσει θάρρος αυτή όμως επιμένει και εγώ θέλω να την πιάσω απ το μαλλί και να την κοπανάω μέχρι να μείνει αναίσθητη.... ζηλεύω γαμώτο, ζηλεύω πάρα πολύ, προσπαθώ να μην το δείχνω αλλά δεν γίνεται μου την δίνει και γίνομαι πολύ κατίνα και κάνω αυτά που κοροιδεύω στις άλλες... και αυτό που την δίνει περισσότερο είναι ότι εγώ δεν ήμουν ποτέ έτσι σε καμία προηγούμενη σχέση μου ήμουν πάντα πολύ χαλαρή, αλλά έχω αρχίσει να νιώθω ανασφάλεια και είναι κι αυτή η καριόλα πολύ ωραία γκόμενα...
Μήνυμα στις 4/11/2012 στις 20:45 @Διάφορα
μπορείς να μπεις στο skroutz.gr έχει μερικά ωραία κομμάτια και σε πολυ καλές τιμές κι αν θες πικοιλία υπάρχει πάντα και to ebay εκεί μπορείς πραγματικά να βρεις τα πάντα....
Πήγαινε στο θέμα: Ρουχα-ιντερνετ
Μήνυμα στις 4/11/2012 στις 18:05 @Sex
για τα αντισυλληπτικά το ξέρω κι εγώ ότι καθυστερούν την περίοδο, αλλά δεν θέλω γιατί φοβάμαι μήπως έχω άλλες επιπτώσεις! θέλω κανένα κόλπο ὀπως αυτό με το λεμόνι που να είναι αποτελεσματικό...
Πήγαινε στο θέμα: καθυστέρηση περιόδου
Μήνυμα στις 4/11/2012 στις 11:39 @Sex
γεια σας παιδιά, υπολόγιζα το πότε θα αδιαθετήσω και μάλλον θα είμαι αδιάθετη στην πενταήμερη... μπορείτε να μου πείτε καμία μέθοδο να καθυστερήσω την περίοδό μου για καμα εβδομάδα????
Πήγαινε στο θέμα: καθυστέρηση περιόδου
Μήνυμα στις 26/10/2012 στις 14:25 @Κλάψιμο
καλύτερα να μην ασχοληθείς καθόλου, μην απαντάς σε ότι σε ρωτάνε σχετικά με αυτό το θέμα και γενικά όσο πιο γρήγορα το ξεχάσεις εσύ τόσο πιο γρήγορα θα το ξεχάσουν και όλοι οι υπόλοιποι...
Πήγαινε στο θέμα: Σχέση και ρεζιλικι στο σχολείο |