Μήνυμα στις 28/10/2012 στις 22:54 @Κλάψιμο
μικροτεροι πρεπει να ναι. βασικα δεν ειναι αναγκαστικο αλλα οπως ειπε και η noir desir προσαρμοζει πανω στο ματι και ετσι βλεπεις καλυτερα.δεν θα παθεις τπτ αμα παρεις το ιδιο νουμερο απλα δεν χρειαζεται να συνηθιζεις το ματι σου σε μεγαλυτερη μυωπια με κινδυνο να μεγαλωσει. για το ποσο μικροτερο ρωτα τον οφθαλμιατρο η τον οπτικο σου.
Πήγαινε στο θέμα: Γνωρίζετε? Φακοί_επαφής
Μήνυμα στις 7/10/2012 στις 19:03 @Κλάψιμο
Nai μακαρι να ταν ετσι.το κακο ειναι οτι εκεινος δεν θελει αν περνουσε απο το χερι μου θα ηθελα να τα ξαναβρουμε
Πήγαινε στο θέμα: δεν μπορω να το ξεπερασω
Μήνυμα στις 7/8/2012 στις 13:45 @Κλάψιμο
ευχαριστω giozz ηταν αρκετα παρηγορα αυτα που ειπες.θα συνεχισω τοτε μεχρι να περασει
Μήνυμα στις 6/8/2012 στις 23:38 @Κλάψιμο
ναι το ξερω οτι πρεπει να βρω αλλον. αλλα αφου δεν βρισκω? και μεχρι να βρεθει καποιος ?θα ειμαι τοσο χαλια?αλλιως δεν γινετε?
Μήνυμα στις 6/8/2012 στις 19:25 @Διάφορα
μπορεις να κανεις αποτριχωση με λειζερ, πλεον ειναι αρκετα φτηνα στα ινστιτουτα. ψαξε για προσφορες στο ιντερνετ και κατι θα βρεις. σιγουρα δεν ποναει οσο το κερι και ειναι και μονιμο
Πήγαινε στο θέμα: Αποτρίχωση
Μήνυμα στις 6/8/2012 στις 19:18 @Κλάψιμο
γεια σας. νταξει ειναι λιγο χαζο που διαλεξα ενα φορουμ για να μοιραστω το προβλημα μου αλλα ειπα να το δοκιμασω μηπως βοηθησει. το προβλημα μου ειναι το εξης, πριν ενα χρονο περιπου χωρισα αλλα συνεχισαμε να μιλαμε και να βλεπομαστε, και ηταν σα να τα εχουμε ακομα. πριν περιπου 2 μηνες ομως ειπαμε να μην μιλαμε για να το ξεπερασω. με τουτα και με κεινα περασαν 2 μηνες αλλα μου λειπει ακομα παρα πολυ.δεν μπορω να σταματησω να τον σκεφτομαι. αρχισα να δουλευω, να πηγαινω γυμναστηριο, να βγαινω καθε μερα, πηγα διακοπες, σε ψυχολογο αλλα τιποτα. μου λειπει ακομα υπερβολικα και δεν ξερω τι αλλο να κανω για να ξεχαστω και αν ποτε θα τον ξεπερασω. θελω να μου δωσετε εστω μια ελπιδα οτι καποια στιγμη θα περασει και τι αλλο να κανω για να το διευκολυνω. ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: δεν μπορω να το ξεπερασω |