Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 19:42 @Διάφορα
χεσε μας;;;; μπραβο...και η παιδεια που σου πρασεφεραν ειναι αριστη.και η αγωγη σου. θα επρεπε να ντρεπεσαι.εισαι και ανηλικος! δεν ασχολουμαι αλλο! αντε γεια! Πήγαινε στο θέμα: γνώμες για κορίτσια καπνιστές
Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 17:29 @Διάφορα
αχ! συγνωμη ρε στεφ...ειχα ξεχασει οτι εσυ ησουν το μικρο ανωριμο αγορακι...ουπς! χανω το χρονο μου στο να απανταω σε τετοιου ειδους ανθρωπους! get a life! loooooooser! Πήγαινε στο θέμα: γνώμες για κορίτσια καπνιστές
Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 15:36 @Διάφορα
Και ποιος σου είπε ότι δεν μπορούν να λένε τη γνώμη τους και οι γυναίκες???χαχα πωπω κολλημένα μυαλα που υπάρχουν!!!! Πήγαινε στο θέμα: γνώμες για κορίτσια καπνιστές
Μήνυμα στις 4/9/2012 στις 23:11 @Flame
Ο μόνος τρόπος για να γλυτώσεις τη γκρίνια είναι να κάτσεις και να τους εξηγήσεις τους λόγους για τους οποίους καπνίζεις( αφού πρώτα τους αντιληφθείς και εσύ και δώσε κάποια επιχειρήματα που να μην είναι εγωιστικά τύπου έτσι γουστάρω!!! γιατί αυτό είναι ανώριμο) αν δεν καταλάβουν με το διάλογο απλά κόψε τη συζήτηση εκεί και σήκω φύγε.Θα έχεις κάνει προσπάθεια να το εξηγήσεις και το πρόβλημα θα το έχουν αυτοί! ελπιζω να βοηθησα! Πήγαινε στο θέμα: και αν με ανακαλυψουν?
Μήνυμα στις 4/9/2012 στις 23:07 @Διάφορα
είναι στον άνθρωπο. εγώ προσωπικά είμαι κατά του καπνίσματος και δε μου αρέσει ούτε σε άντρα όυτε σε γυναίκα. αυτό που λες stef98 ισχύει και για τους άντρες.Και στους άντρες ούτε σέξυ είναι και βρωμάνε κιόλας. Πήγαινε στο θέμα: γνώμες για κορίτσια καπνιστές
Μήνυμα στις 27/8/2012 στις 19:45 @Κλάψιμο
δε θυμαμαι να σε προσεβαλα. ή δωσε μια ευγενικη απαντηση ή μην απαντας καθολου. χαιρετω! Πήγαινε στο θέμα: συμπεριφορες αντρων
Μήνυμα στις 27/8/2012 στις 19:44 @Κλάψιμο
ευχαριστω για τη συμβουλη.καλα τα ειπες. δεν προκειται να τον πιεσω. Πήγαινε στο θέμα: συμπεριφορες αντρων
Μήνυμα στις 26/8/2012 στις 22:33 @Κλάψιμο
παραμενεις ανωριμος.τελος παντων.ευχομαι μια μερα να ωριμασεις! χαιρετω! Πήγαινε στο θέμα: συμπεριφορες αντρων
Μήνυμα στις 26/8/2012 στις 20:48 @Κλάψιμο
Εκτός από απελπισμένη είμαι και βαθύτατα λυπημένή που είσαι τόσο μα τόσο αγενης. Κρίμα. ωρίμασε λίγο.
Πήγαινε στο θέμα: συμπεριφορες αντρων
Μήνυμα στις 25/8/2012 στις 00:11 @Κλάψιμο
δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι αντρες σου λενε σαγαπω ενω ταυτοχρονα θελεις να βγεις μαζι τους ενα βραδυ και σου ριχνουν κατι τεραστια ακυρα με τη δικιολογια οτι θα βγουν με τους φιλους τους ωραια βγες αλλα μη μου λες οτι με χρειαζεσαι ενω με γραφεις!!! απελπισια. Πήγαινε στο θέμα: συμπεριφορες αντρων |